Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Zivivi @ 2009 03 22, 15:24)
Sveikos merginos, noriu sulaukti Jusu patarimu del savo svetaines ir virtuves.

man tai šiaip ir taip gražu ir neperkrauta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 22 kovo 2009 - 18:00
QUOTE(spyglis2 @ 2009 03 22, 17:59)
man tai šiaip ir taip gražu ir neperkrauta  4u.gif

drinks_cheers.gif tik kokio paveikslo ar foto reiktų ant sienos virš sofos, o daugiau mano akimis nieko netrūksta smile.gif
Atsakyti
Zivili,tikrai nieko daugiau nereikia.Naktiniu uzuolaidu as nekabinciau,nebent pirmas aukstas ir viskas nuo gatves matos.Ir koki ryskesni paveiksla virs sofos.
Dar klausimukas-kur pirkot sekcija?Man kazko panasaus reikia,niekaip neissirenku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2009 03 22, 18:59)
man tai šiaip ir taip gražu ir neperkrauta  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 03 22, 19:05)
drinks_cheers.gif  tik kokio paveikslo ar foto reiktų ant sienos virš sofos, o daugiau mano akimis nieko netrūksta smile.gif

4u.gif

QUOTE(giega @ 2009 03 22, 19:12)
Zivili,tikrai nieko daugiau nereikia.Naktiniu uzuolaidu as nekabinciau,nebent pirmas aukstas ir viskas nuo gatves matos.Ir koki ryskesni paveiksla virs sofos.
Dar klausimukas-kur pirkot sekcija?Man kazko panasaus reikia,niekaip neissirenku ax.gif

Nea, aukstas 4, bet man vis tiek truksta uzuolaidu, jos siokio tokio jaukumo priduos... Del foto/paveiklsu tai ir as zinau, kad reikia, bet idomu koki pasirinki? Kokio stiliaus cia tiktu?
O sekcija, tai jokia paslaptis, pirkome Akpropoly, antram aukste kur baldai yra. Konkreciai Renlenos gamybos, nebloga tokia, su diodinem lempom viduj. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 03 22, 16:24)
Sveikos merginos, noriu sulaukti Jusu patarimu del savo svetaines ir virtuves.

Na ir šiaip labai jauku bei gražu. Gyvenant kuo toliau, tuo labiau daiktų tik daugėja, todėl manau pradžioje puiku, kad neapkrauta. Man dar labai patiko Jūsų grindų spalva ir pati tekstūra: o čia parketlentės, ar laminatas , ar dar kažkas? Iš anksto dėkui už atsakymą ir sėkmės .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 03 22, 19:05)
drinks_cheers.gif  tik kokio paveikslo ar foto reiktų ant sienos virš sofos, o daugiau mano akimis nieko netrūksta smile.gif

As salione virs sofos kabinsiu pailga chorizontalu veidrodi remuose, vietoj paveikslo. Jis bus gana aukstai, zmogus saves jame nematytu (bent jau mano ugio biggrin.gif ) Man labai patinka paveikslai, bet kai reikejo issirinkti sau dovanai, tai niekaip neradau ko noreciau doh.gif arba nezinojau ko noriu rolleyes.gif

Grindu spalva super thumbup.gif kaip spalva vadinasi?

Man visai ziuretusi zalias- zalsvas kilimas. Nes toj foto kur matyti ant staliuko gele, puikiai ziurisi jos zalumas prie sienu ir minkstos dalies, taip kad toks kilimas naturaliai organiskai isipaisytu i visuma mirksiukas.gif
Dar mintis atplauke, kad kilimas, mano galva, galetu buti vienspalvis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 23 kovo 2009 - 00:24
QUOTE(korcula @ 2009 03 22, 20:16)
Na ir šiaip labai jauku bei gražu. Gyvenant kuo toliau, tuo labiau daiktų tik daugėja, todėl manau pradžioje puiku, kad neapkrauta. Man dar labai patiko Jūsų grindų spalva ir pati tekstūra: o čia parketlentės, ar laminatas , ar dar kažkas? Iš anksto dėkui už atsakymą ir sėkmės ....  4u.gif

Cia laminatas, azuolo teksturos. Tikslaus pavadinimo nepamenu doh.gif bet brangus biesas... mokejau vos ne kaip uz parketlentes, nes cia labai kietas ir atsparus laminatas, kuri galima tiek virtuvej, tiek gyvenamoj daly deti. Nenorejau plyteliu virtuvej, tai teko rinktis sita varianta. smile.gif

QUOTE(Sirvita @ 2009 03 23, 01:19)
Man visai ziuretusi zalias- zalsvas kilimas. Nes toj foto kur matyti ant staliuko gele, puikiai ziurisi jos zalumas prie sienu ir minkstos dalies, taip kad toks kilimas naturaliai organiskai isipaisytu i visuma mirksiukas.gif
Dar mintis atplauke, kad kilimas, mano galva, galetu buti vienspalvis g.gif

Va va, as irgi mastau apie zalia/chaki spalvos kilimuka, toki ne per daug intensyvu, vienspalvi bigsmile.gif Dekui uz patarimus mergaites, labai faina padiskutuot su Jumis rolleyes.gif

O del veidrodzio svetainej... Nzn, nelabai noreciau, nes langai i pietu puse - labai atsispindes stipriai saulute, ypac jei naktiniu uzuolaidu nebus.

O merginos, jei ir kilimas ir uzuolaidos butu panasios spalvos? Kazi labai is konteksto iseitu? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 03 12, 21:15)
Labutis smile.gif Peržiūrėjau nuotraukytes ir nusprendžiau įkelti porą savų. Esame super ryškių spalvų mėgėjai (tai tarsi moto - gyvenimas ir taip pilkas). Šiuo metu jau kraustomės iš šių namučių, bet žinau, kad kitame bute svetainė bus ryškiai salotinė, o miegamasis ryškiai rožinis, vaikiuko kambarys - ryškiai geltonas. O čia tai, ką sau buvome susikūrę - mums ten buvo gera:

Labai grazu. bigsmile.gif Labai patiko jusu miegamojo spalvos. wub.gif Mes taip pat megstame ryskias spalvas. Vakar kaip tik nudazeme vieno kambario sienas zaliai. ax.gif Dvi sienas dazeme zaliai, kitas dvi - baltai. ax.gif Imetu foto, kaip atrodo zalios sienos. Tik dar daug kas namuose nesutvarkyta pagal mus, kadangi dar tik pries dvi savaites isikeleme i siuos namus, tai visas ideju igyvendinimas dar tik prasideda... dar daug darbelio turime padaryti, kad viskas butu taip, kaip norime, o kai taip bus, tada imesiu daugiau buto foto. ax.gif

user posted image

Sita foto tik siaip, parodyti kaip atrodo dar vieni ryskus namuciai. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2009 03 23, 11:57)
Sita foto tik siaip, parodyti kaip atrodo dar vieni ryskus namuciai.  ax.gif

thumbup.gif labai "gyvai" atrodo kambarys, o dar kai saulute pasviecia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2009 03 23, 12:57)
... Vakar kaip tik nudazeme vieno kambario sienas zaliai.  ax.gif  Dvi sienas dazeme zaliai, kitas dvi - baltai.  ax.gif  Imetu foto, kaip atrodo zalios sienos...

Labai butu idomu pamatyt ta kambario puse, kur sueina zalia ir balta sienos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2009 03 23, 11:57)
Labai grazu.  bigsmile.gif  Labai patiko jusu miegamojo spalvos.  wub.gif Mes taip pat megstame ryskias spalvas. Vakar kaip tik nudazeme vieno kambario sienas zaliai.  ax.gif  Dvi sienas dazeme zaliai, kitas dvi - baltai.  ax.gif  Imetu foto, kaip atrodo zalios sienos. Tik dar daug kas namuose nesutvarkyta pagal mus, kadangi dar tik pries dvi savaites isikeleme i siuos namus, tai visas ideju igyvendinimas dar tik prasideda... dar daug darbelio turime padaryti, kad viskas butu taip, kaip norime, o kai taip bus, tada imesiu daugiau buto foto.  ax.gif

user posted image
Sita foto tik siaip, parodyti kaip atrodo dar vieni ryskus namuciai.  ax.gif

Laabai gražu wub.gif Man irgi patinka ryškios spalvos thumbup.gif O labiausiai pusiausvyra subalansuota tarp ryškių ir neutralių, šviesių.
Atsakyti
Aterol -labai wub.gif graziai ir gaiviai ziurisi thumbup.gif Pas mus toks koridorius turetu buti cool.gif
Atsakyti