QUOTE(korcula @ 2009 03 22, 20:16)
Na ir šiaip labai jauku bei gražu. Gyvenant kuo toliau, tuo labiau daiktų tik daugėja, todėl manau pradžioje puiku, kad neapkrauta. Man dar labai patiko Jūsų grindų spalva ir pati tekstūra: o čia parketlentės, ar laminatas , ar dar kažkas? Iš anksto dėkui už atsakymą ir sėkmės ....
Cia laminatas, azuolo teksturos. Tikslaus pavadinimo nepamenu
bet brangus biesas... mokejau vos ne kaip uz parketlentes, nes cia labai kietas ir atsparus laminatas, kuri galima tiek virtuvej, tiek gyvenamoj daly deti. Nenorejau plyteliu virtuvej, tai teko rinktis sita varianta.
QUOTE(Sirvita @ 2009 03 23, 01:19)
Man visai ziuretusi zalias- zalsvas kilimas. Nes toj foto kur matyti ant staliuko gele, puikiai ziurisi jos zalumas prie sienu ir minkstos dalies, taip kad toks kilimas naturaliai organiskai isipaisytu i visuma
Dar mintis atplauke, kad kilimas, mano galva, galetu buti vienspalvis
Va va, as irgi mastau apie zalia/chaki spalvos kilimuka, toki ne per daug intensyvu, vienspalvi
Dekui uz patarimus mergaites, labai faina padiskutuot su Jumis
O del veidrodzio svetainej... Nzn, nelabai noreciau, nes langai i pietu puse - labai atsispindes stipriai saulute, ypac jei naktiniu uzuolaidu nebus.
O merginos, jei ir kilimas ir uzuolaidos butu panasios spalvos? Kazi labai is konteksto iseitu?