Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(vida777 @ 2009 03 13, 16:19)
cia tai bent terapija - jokios darganos nebaisios  biggrin.gif .
as asmeniskai uz pastelines blankias spalvas  ax.gif .
pripratus as prie to "pratesimo", bet kad nelabai man grazu... dabar noreciau tik plautuves, gal surizikuosiu - isigysiu koki stiliova metalini padekla nuvarvinimui, o kai viska issluostysiu, tai ir ta padekla i spintele ikisiu  g.gif .

stiliovas metalinis tik naujas grazus bus...paskui reiks ir ji pastoviai blizginti...
as plaudama indus pasitiesiu ranksluostuka-nuvarvinu taip visus indus,irankius,ir tada i spintele... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 13, 16:19)
cia tai bent terapija - jokios darganos nebaisios  biggrin.gif .
as asmeniskai uz pastelines blankias spalvas  ax.gif .
pripratus as prie to "pratesimo", bet kad nelabai man grazu... dabar noreciau tik plautuves, gal surizikuosiu - isigysiu koki stiliova metalini padekla nuvarvinimui, o kai viska issluostysiu, tai ir ta padekla i spintele ikisiu  g.gif .

na aš irgi darysiu tik po stalviršiu pakištą "bliūdą", bet salviršyje padarys nuolydį, tarnaus kaip prailginimas. šią idėją čia, SM, pasiūlė, man patiko smile.gif
Atsakyti
Alvyda, labai sviesu, sauleta miegamiji turejot wub.gif pati megeja sviesiu pasteliniu spalvu, bet pas ka nors (pvz. draugai turi salona geltona) smagu pasedeti, pati nenoriu ryskiu spalvu namie... akcentai ok, bet sienosnea
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2009 03 13, 15:46)
o kodel nedrystum jei patinka g.gif juk svarbu pasidaryti namucius kuriuose mums butu gera gyventi mirksiukas.gif

Galvoju, kad po kurio laiko gali ta intesyvi spalva pradeti erzinti.
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 03 13, 08:29)
toks tualetas atlaiko iki 300 kg mases  biggrin.gif

Na šio fakto aš tai nežinojau, tai pamačius vaizda ir kilo tokia mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 03 12, 23:15)

user posted image

Svetainės spalvą kiek patamsinome - pirmą kartą pirkome dažus ir nežinojome, kad nudažius jie gaunasi kiek tamsesni  doh.gif

Super atrodo, mes irgi turime vieną sieną ryyyyškiai geltoną, tai po pilko vaizdo pro langą labai gera atsisukt ir į tą geltoną pažiūrėti bigsmile.gif
Aš pradžioj prisiskaičiau kaip ta geltona agresiją kelia ir išvis kad išprotėt galima lotuliukas.gif bet kai kitos sienos baltos tai ta geltona man tinka. O pas mus koridorius neryškiai žalsvas tai man gražu, bet kažkaip nelimpa rolleyes.gif
Aš už ryškias spalvas thumbup.gif

Pas draugę svetainė rūūūūūžava, kol nepamačiau, galvojau, kad absurdas būtų turėti tokios spalvos kambarį doh.gif o atrodė tikrai liuks cool.gif
Atsakyti
user posted image pasaka spalvytė rolleyes.gif miegamasis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(umede @ 2009 03 13, 17:46)
stiliovas metalinis tik naujas grazus bus...paskui reiks ir ji pastoviai blizginti...
as plaudama indus pasitiesiu ranksluostuka-nuvarvinu taip visus indus,irankius,ir tada i spintele... mirksiukas.gif

padekla ir ismesti galima, bet plautuve tai tikrai reikes sveisti ir niekur jos nepaslepsi ax.gif .

QUOTE(Žanė @ 2009 03 13, 18:00)
na aš irgi darysiu tik po stalviršiu pakištą "bliūdą", bet salviršyje padarys nuolydį, tarnaus kaip prailginimas. šią idėją čia, SM, pasiūlė, man patiko smile.gif

tikrai ideja verta demesio, bet gal pas tave stalvirsis akmeninis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2009 03 13, 18:24)
Galvoju, kad po kurio laiko gali ta intesyvi spalva pradeti erzinti.

O man tas pilkumas ir neutralumas jau igriso iki gyvo kaulo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 13, 21:51)
padekla ir ismesti galima, bet plautuve tai tikrai reikes sveisti ir niekur jos nepaslepsi  ax.gif .
tikrai ideja verta demesio, bet gal pas tave stalvirsis akmeninis  g.gif .

mano dabartinė plautuvė su prailginimu, ji matinio metalo, tai jokio šveitimo nereikalauja. po indų plovimo ir įrankių "nuvarvinimo" tiesiog pašluostau šluoste. pastebėjau, kad visai neturiu bėdų su šia plautuve, skirtingai nei kiti, kurie dejuoja, kad ant kitų plautuvių lašai matosi ir t.t.

jo, tą nuožulnumą tik su akmeniniu galima padaryt. pas mane dar tik planuose, žiūrėsim, kaip $ užteks...
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 03 13, 23:50)
O man tas pilkumas ir neutralumas jau igriso iki gyvo kaulo  blush2.gif

Man tai pastelnės spalvos varo depresiją... Kažkurioje temoje pamačiau ryškiai alyvinę vonią - dabar svaigstu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 03 13, 00:15)
Svetainės spalvą kiek patamsinome - pirmą kartą pirkome dažus ir nežinojome, kad nudažius jie gaunasi kiek tamsesni  doh.gif

NA panasu, kad su abiem kambariais taip gavosi biggrin.gif Bet smagu ziureti, kol gyventi nereikia doh.gif Miegamajam butu nors kokia atsvara ivedus kitokiu spalvu, kad nors ir baltas uzuolaidas, kurios nors siek tiek sugertu ta ryskia spalva.
Atsakyti