Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Labutis smile.gif Peržiūrėjau nuotraukytes ir nusprendžiau įkelti porą savų. Esame super ryškių spalvų mėgėjai (tai tarsi moto - gyvenimas ir taip pilkas). Šiuo metu jau kraustomės iš šių namučių, bet žinau, kad kitame bute svetainė bus ryškiai salotinė, o miegamasis ryškiai rožinis, vaikiuko kambarys - ryškiai geltonas. O čia tai, ką sau buvome susikūrę - mums ten buvo gera:

user posted image

user posted image

Svetainės spalvą kiek patamsinome - pirmą kartą pirkome dažus ir nežinojome, kad nudažius jie gaunasi kiek tamsesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2009 03 12, 10:39)
gal ne visai i tema, bet turiu toki siuo metu aktualu klausima (o gal jau kitur kalbejom apie tai )  - ar tu buvai patenkinta savo plautuve virtuveje ? ar patogu, kad salia nera groteliu indams padeti, ir ar darytum vel tokia pat ?

virtuvės baldų temoje kažkiek nedaug puslapių atgal kaip tik labai nemažai kalbėjome apie plautuves, pažiūrėk 4u.gif man pvz tas prailginimas labai reikalingas. lėkštes dedu į džiovyklę, bet peilius, šakutes dar pavarvinu ten. labai patinka pavarvinti ir daržoves.

QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 17:37)
tik ar nebijot sesti ant tualeto, aš tai bijočiau, toks vaizdas kad gali  nulūžti 

lotuliukas.gif geeeras, aš ir taip nuoširdžiai nusijuokiau biggrin.gif
man irgi seniau tokia baime buvo. net pradžioje sėstis bijojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 16:37)
labai gražūs namai wub.gif tik ar nebijot sesti ant tualeto, aš tai bijočiau, toks vaizdas kad gali  nulūžti  blush2.gif

toks tualetas atlaiko iki 300 kg mases biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 03 12, 23:15)
Svetainės spalvą kiek patamsinome - pirmą kartą pirkome dažus ir nežinojome, kad nudažius jie gaunasi kiek tamsesni

Laba 4u.gif
kambariai tikrai kelia nuotaika thumbup.gif man sveciuotis tokiuose namuciuose labai patiktu thumbup.gif bet gyventi - pavargciau nuo ryskumo blush2.gif
o vat ta svetaines tamsesne spalva man kaip tik labiau patinka kad ji tokia ale "nugesinta" nors jus aisku tokios nenorejot biggrin.gif Mastau gal anme ka tokios "garstyciu" spalvos padaryti, bet kad mazge uzsiprase rozinio kambario su bratz lelem ispiestom ant sienu doh.gif o maziukui nusprendem nemo pasaly ant vienos sienos nupiesti, tai galvoju kur ta spalva ikisti biggrin.gif nes miegame pas save noriu ramios ir sviesios spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 03 13, 00:15)

Labai gera nuotaika uzplusta paziurejus sia foto ax.gif

QUOTE(Turciukas @ 2009 03 13, 10:38)
Laba 4u.gif
... Mastau gal anme ka tokios "garstyciu" spalvos padaryti, bet kad mazge uzsiprase rozinio kambario su bratz lelem ispiestom ant sienu doh.gif o maziukui nusprendem nemo pasaly ant vienos sienos nupiesti, tai galvoju kur ta spalva ikisti biggrin.gif nes miegame pas save noriu ramios ir sviesios spalvos g.gif

o tai gal ta spalva pvz. koridoriuje tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2009 03 13, 10:17)
Labai gera nuotaika uzplusta paziurejus sia foto  ax.gif

Aha iš ties biggrin.gif toks pavasaris iškarto akyse sušvito bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2009 03 13, 10:17)
Labai gera nuotaika uzplusta paziurejus sia foto  ax.gif
o tai gal ta spalva pvz. koridoriuje tiktu  g.gif

Kad tik iejus i nama ta "verandele" labai maza, ja det isskirtinos ryskios spalvos nenoriu, o antram aukste kolidoriuky ir neiseis det nes per laiptus eina ta pati siena zemyn kuri jau pasidaro svetaines doh.gif o svetainej viena siena bus is plytu, kitas tinkuosim bet neisivaizduoju kokia spalva dazyt, kokia tinka prie plytu g.gif galvoju kazka i dramblio kaula bet viena siena plytu, kita tiktu dramblio kaulo atspalvio, tik bijau, kad gali gautis labai "salta" pagrindine pirmo auksto erdve. O siltos spalvos netiks prie plytu sienos doh.gif nu vnz. dar pilna klausimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turciukas: 13 kovo 2009 - 11:10
QUOTE(Turciukas @ 2009 03 13, 10:38)
nes miegame pas save noriu ramios ir sviesios spalvos g.gif

kokie visi skirtingi esame - o aš noriu tik ryškių spalvų. Naujasis miegamas bus ryškiai rožinis su alyviniais akcentais ir baltais baltais baldais.... Mmm... Kad tik greičiau būtų galima imtis darbų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 03 13, 11:19)
kokie visi skirtingi esame - o aš noriu tik ryškių spalvų. Naujasis miegamas bus ryškiai rožinis su alyviniais akcentais ir baltais baltais baldais.... Mmm... Kad tik greičiau būtų galima imtis darbų  doh.gif

tikrai skirtingi drinks_cheers.gif as negaliu niekaip isivaizduoti savo namuose baltu baldu lotuliukas.gif ir roziniu-alyviniu atspalviu biggrin.gif bet uztat ir idomu kai idedam skirtingai sukurtu interjeru thumbup.gif
Atsakyti

Labutis,

man taip pat ryskios spalvos patinka bet nedrisciau pas save daryti. Bet va del geltonos tai skaiciau, kad ryski geltona blogina regejima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2009 03 13, 15:34)
man taip pat ryskios spalvos patinka bet nedrisciau pas save daryti. Bet va del geltonos tai skaiciau, kad ryski geltona blogina regejima  g.gif

o kodel nedrystum jei patinka g.gif juk svarbu pasidaryti namucius kuriuose mums butu gera gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti

cia tai bent terapija - jokios darganos nebaisios biggrin.gif .
as asmeniskai uz pastelines blankias spalvas ax.gif .

QUOTE(Žanė @ 2009 03 12, 23:40)
virtuvės baldų temoje kažkiek nedaug puslapių atgal kaip tik labai nemažai kalbėjome apie plautuves, pažiūrėk  4u.gif  man pvz tas prailginimas labai reikalingas. lėkštes dedu į džiovyklę, bet peilius, šakutes dar pavarvinu ten. labai patinka pavarvinti ir daržoves.

pripratus as prie to "pratesimo", bet kad nelabai man grazu... dabar noreciau tik plautuves, gal surizikuosiu - isigysiu koki stiliova metalini padekla nuvarvinimui, o kai viska issluostysiu, tai ir ta padekla i spintele ikisiu g.gif .
Atsakyti