Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Turciukas @ 2009 03 11, 16:40)

paprastutis ir skoningas butas. man patinka tokios ramios spalvos, įdomus piešinys, žinoma, suteikia išskirtinumo, kad tai - šeimininkės darbas, graži, rami vonia 4u.gif
Atsakyti
Turciukas labai grazus ir jaukus namuciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 11, 14:39)
Laukiam ,laukiam  bigsmile.gif
Biski ne y tema  ax.gif  Nu, kaip man nesiziuri tie visi sienu kamsciai tai nigaliu  doh.gif

va va drinks_cheers.gif nzn kaip kitiems jis suteikia jaukumo doh.gif
Atsakyti
Turciukas labai gražūs namučiai, erdvės išpildytos labai skoningai ir gražiai, o kad koloną pati piešiai tai šaunuolė, labai fainai pavyko thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Turciukas, labai faini namai. Ir man kas labai patinka, kad "neapkrauti" thumbup.gif .

QUOTE(elitarai @ 2009 03 11, 01:19)
oi,prasoviau ne ten ax.gif ,na lai buna-mano buto foto mirksiukas.gif (kazkur rusu interjeruose)
Papildyta:
atrodo nepatogiai,o primena masazines kedes.

Jos super patogios. Pas mus kur maciau, tai man dizainas nepatiko. Tokios grubios.
O sitos fainos wub.gif .

QUOTE(prieblanda @ 2009 03 11, 17:00)
o kur būna tokių kėdžių pirkti?  g.gif 
mūsų šeimos draugė tokią darbe turi, nes kamuojasi su stuburo skausmais

Ir as ieskau kur tokias nupirkti, vaikam prie rasomu stalu bigsmile.gif .
Atsakyti
Turciukas labai grazus namai thumbup.gif daugkur matau igyvendintas idejas apie kurias ir mes svarstome ax.gif labiausiai patinka spalvu pasirinkimas, prie kuriu norint bent kada galima derinti rysksnes detales
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2009 03 12, 08:23)
o kad koloną pati piešiai tai šaunuolė, labai fainai pavyko  thumbup.gif   bigsmile.gif

wub.gif aciu 4u.gif

smagu, kad jums patiko mano namuciai 4u.gif mazdaug ko norejau igyvendinau sitam buste, o dabar kai po nedidelio laiko tarpo reikia nauja irengdineti, tai jauciuosi visiskai issisemus doh.gif vistiek situose namuose sudejom savo megiamus atspalvius, kai kurias detales, nedarysi gi taip pat visko doh.gif tai ir minciu trukumas dabar pas mane doh.gif kuo be galo patenkinta, tai vonia. Galvojau, kad gal bus per "salta" su baltai pilkais atspalviais, bet pagyvenus matau, kad ji man be galo "limpa" todel naujam buste irgi nedesiu ryskiu spalvu, kazkodel manau, kad nuo ryskumo gali pavargti praejus kuriam laikuj g.gif
dar karteli aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turciukas: 12 kovo 2009 - 10:25
QUOTE(Turciukas @ 2009 03 11, 16:04)

pagirsiu ir as tavo butuka wub.gif ir taip pat piesimo sugebejimus thumbup.gif vien uz drasa reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2009 03 11, 16:04)

nepriekaistingai irengta 4u.gif - nei per daug, nei per mazai, tikrai jaukus namuciai.

gal ne visai i tema, bet turiu toki siuo metu aktualu klausima (o gal jau kitur kalbejom apie tai blush2.gif) - ar tu buvai patenkinta savo plautuve virtuveje ? ar patogu, kad salia nera groteliu indams padeti, ir ar darytum vel tokia pat ?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 12, 10:28)
pagirsiu ir as tavo butuka  wub.gif  ir taip pat piesimo sugebejimus  thumbup.gif vien uz drasa reikia  4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(vida777 @ 2009 03 12, 10:39)
nepriekaistingai irengta  4u.gif  - nei per daug, nei per mazai, tikrai jaukus namuciai.

gal ne visai i tema, bet turiu toki siuo metu aktualu klausima (o gal jau kitur kalbejom apie tai blush2.gif)  - ar tu buvai patenkinta savo plautuve virtuveje ? ar patogu, kad salia nera groteliu indams padeti, ir ar darytum vel tokia pat ?

4u.gif
plautuve as patenkinta, kita irgi tokia deciau. Cia gal labiau kaip kas priprates, as pvz. leksciu nesluostau, tiesiai dedu jas i virs kriaukles esancia indauja ir jos nusivarva i padekliuka, tik va ka pramazinau padaryti, tai tos spinteles vedinima is apacios, dedasi tokios groteles ir gerai ventiliuojasi. Name virtuvej bus didziulis kampinis langas tai virsui spinteliu nebus, o apacioj daryti su nuvarvejimu man kazkaip nesinori, bet ten desim indaplove tai indai bus sausi. O jei priratus plauti, deti indus ant metalines kriaukles dalies ir tada juos sluostyti,manau tikrai pasigestum tos praplatintos kriaukles.
Tik kas nepatiko virtuvej tai kranas doh.gif Tokia "mada" aukstu kranu buvo ir dar kiek sumokejom doh.gif bet toks aukstas kranas labai taskosi doh.gif po indu plovimo buna balos aplinkui doh.gif name butinai desiu ta virtuvini istraukiama, kaip duso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2009 03 12, 11:24)
wub.gif aciu 4u.gif

smagu, kad jums patiko mano namuciai 4u.gif  mazdaug ko norejau igyvendinau sitam buste, o dabar kai po nedidelio laiko tarpo reikia nauja irengdineti, tai jauciuosi visiskai issisemus doh.gif vistiek situose namuose sudejom savo megiamus atspalvius, kai kurias detales, nedarysi gi taip pat visko doh.gif tai ir minciu trukumas dabar pas mane doh.gif  kuo be galo patenkinta, tai vonia. Galvojau, kad gal bus per "salta" su baltai pilkais atspalviais, bet pagyvenus matau, kad ji man be galo "limpa" todel naujam buste irgi nedesiu ryskiu spalvu, kazkodel manau, kad nuo ryskumo gali pavargti praejus kuriam laikuj g.gif
dar karteli aciu uz komentarus 4u.gif

Grazus namuciai, man labiausiai patiko svetaine su virtuve wub.gif As tai noreciau paklaust, ar neerzino ta raudona miegamojo siena? beje, manau, kad kamstine siena balkone visai gerai ziurisi ir turbut visai praktiska smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositina: 12 kovo 2009 - 10:56
QUOTE(rositina @ 2009 03 12, 10:55)
Grazus namuciai, man labiausiai patiko svetaine su virtuve  wub.gif As tai noreciau paklaust, ar neerzino ta raudona miegamojo siena? beje, manau, kad kamstine siena balkone visai gerai ziurisi ir turbut visai praktiska  smile.gif  ax.gif

4u.gif
zinai erzint neerzino, bet kazkas ne to g.gif is pradziu buvom nusipirke kitus tapetus irgi raudono atspalvio bet tas atspalvis toks "siltesnis" bet labai blogai jie klijavosi, per siules patrynus dazas eiti pradejo blink.gif o tapetai tikrai ne patys pigiausi buvo. Tai greitai nulekem ir ka radom panasaus kitus nupirkom. Bet zinai, ne tiek man ta raudona spalva nepatinka, kiek gal atspalvis per saltas g.gif kad "rektu" ta siena ir erzintu tikrai nera schmoll.gif bet dabar i miegama kazka kita deciau 4u.gif
Papildyta:
va cia dar matyti kolidoriaus tapetai, tokios svieziai sudziuvusio sieno spalvos.

user posted image

ir tualetas. Tik nenukrausciau visu daiktu, tai nelabai tvarkingas blush2.gif

user posted image
Atsakyti