Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(kryyste @ 2009 01 11, 21:21)
Nu matai kiek kartų gali savo buto foto dėti? Vieną kartą įdėjai ir gana, nes butas tai nėra toks dalykas kur labai dažnai pokyčiai vyktų. Dėl to taip yra, kad komentarų yra daugiau nei foto.

Sveikutes 4u.gif

na jei truksta foto temelej galiu savo buta parodyti blush2.gif ax.gif nors dabar ji pardavinejam, issirengdinejam jau kita busta tai ir klaidzioju interjeru ieskodama ax.gif o pas jus foto tikrai nedaug. Tuoj ikelsiu kelias nuotraukeles 4u.gif
Atsakyti
Laukiam ,laukiam bigsmile.gif

Biski ne y tema ax.gif Nu, kaip man nesiziuri tie visi sienu kamsciai tai nigaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2009 03 11, 15:23)
Sveikutes 4u.gif

na jei truksta foto temelej galiu savo buta parodyti blush2.gif  ax.gif  nors dabar ji pardavinejam, issirengdinejam jau kita busta tai ir klaidzioju interjeru ieskodama ax.gif o pas jus foto tikrai nedaug. Tuoj ikelsiu kelias nuotraukeles 4u.gif

norim bigsmile.gif
Atsakyti
Svetaine ir toliau matosi virtuve, tik roletai ant langu uztraukti tai labai tamsu, bet siaip virtuvej 2 langai, sviesos daug smile.gif
user posted image

kita svetaines puse (kolona ispiesiau pati, tai gal ir matyti, kad ne dailininko darbas blush2.gif )
user posted image
user posted image

virtuve
user posted image
user posted image

vonia
user posted image
user posted image

miegamojo apsvietimas
user posted image

vaiku kambarys (tik maziukas, sunku nufotkinti, bet mazdaug matosi ax.gif tik graziausia siena (oranzinem gelytem) nesimato doh.gif
user posted image

balkonas (kamstine danga)
user posted image

dabar galit kritikuoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 11, 15:39)
Biski ne y tema  ax.gif  Nu, kaip man nesiziuri tie visi sienu kamsciai tai nigaliu  doh.gif

man irgi jisai ne prie sirdies, bet vyrui jis patiko tai palkone suklijavom, bet siaip tikrai nesigailim ax.gif kambary tai tikrai nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
Labai skoninga ir grazu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2009 03 11, 16:06)
Labai skoninga ir grazu  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turciukas @ 2009 03 11, 16:04)
dabar galit kritikuoti blush2.gif
[

nekritikuosiu mirksiukas.gif
grazu, jauku .... ir tas piesinukas visai gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 03 11, 16:33)
nekritikuosiu  mirksiukas.gif 
grazu, jauku .... ir tas piesinukas visai gerai atrodo  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Tvarkingas butas, matyt turi dailininko gyslelę, labai gražus ir originalus piešinys smile.gif
Man patiko, kad virtuvė tokia pusiau atvira, idomiai atrodo bigsmile.gif

Kamščiu dekoruotam kambary teko gyventi, tai fui kaip aš jo nemėgstu doh.gif Visų pirma - negražu man tas margumynas, visų antra tai tam kambary per metus tas kamštis ties durimis, palange ir kitose "naudojamose" vietose apsilupo, nusispardė unsure.gif toks koks buvo liko tik visiškai neliečiamose vietose (pvz palubėj, virš spintelės ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 03 11, 02:19)
oi,prasoviau ne ten ax.gif ,na lai buna-mano buto foto mirksiukas.gif (kazkur rusu interjeruose)
Papildyta:
atrodo nepatogiai,o primena masazines kedes.

siaip sita kede ne del grazumo ar idomumo ar patogumo. ant jos sedint visas svoris tenka keliams, kad neapkraut nugaros ir uzpakalio. atsimenu mano mokytoja tokia turejo po nugaros operacijos. pagal mano teorija ant jos sedint ir uzpakalis ne taip plestis i sonus turetu (aktualu kas sedima darba dirba).
sorry kad ne i tema. 4u.gif

TURCIUKAS, labai grazus, jaukus ir skoningas bustas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 03 11, 16:47)
Tvarkingas butas, matyt turi dailininko gyslelę, labai gražus ir originalus piešinys smile.gif
Man patiko, kad virtuvė tokia pusiau atvira, idomiai atrodo bigsmile.gif

Kamščiu dekoruotam kambary teko gyventi, tai fui kaip aš jo nemėgstu doh.gif Visų pirma - negražu man tas margumynas, visų antra tai tam kambary per metus tas kamštis ties durimis, palange ir kitose "naudojamose" vietose apsilupo, nusispardė unsure.gif toks koks buvo liko tik visiškai neliečiamose vietose (pvz palubėj, virš spintelės ir pan.)

4u.gif

na mes dar tik 1.5metu gyvenam sitam bute, bet balkonas neapsilupinejo schmoll.gif gal del to kad negyvenamas kambarys, vistiek maziau buni jame.
Papildyta:
QUOTE(ausrenas @ 2009 03 11, 16:51)
TURCIUKAS, labai grazus, jaukus ir skoningas bustas  smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrenas @ 2009 03 11, 16:51)
siaip sita kede ne del grazumo ar idomumo ar patogumo. ant jos sedint visas svoris tenka keliams, kad neapkraut nugaros ir uzpakalio. atsimenu mano mokytoja tokia turejo po nugaros operacijos. pagal mano teorija ant jos sedint ir uzpakalis ne taip plestis i sonus turetu (aktualu kas sedima darba dirba).
sorry kad ne i tema.  4u.gif

TURCIUKAS, labai grazus, jaukus ir skoningas bustas  smile.gif

o kur būna tokių kėdžių pirkti? g.gif
mūsų šeimos draugė tokią darbe turi, nes kamuojasi su stuburo skausmais
Atsakyti