Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Justic @ 2009 01 11, 19:02)
tai gal bent foto albuma sukurti i kuri visos galetu patekti ir kur butu visos foto sukeltos, nes dabar tik snekos vel puslapius pildancius..reikia konkreciu sprendimu

Nu matai kiek kartų gali savo buto foto dėti? Vieną kartą įdėjai ir gana, nes butas tai nėra toks dalykas kur labai dažnai pokyčiai vyktų. Dėl to taip yra, kad komentarų yra daugiau nei foto.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 01 11, 18:50)
Mes vienos dalies ir neišvalėm, ta kur toliau yra, nes ji labai aptaškyta nuo statybų buvo. Žadėjo bendrovė nusamdyti plovėjus, bet jaučiu nuplaukė. Tai gal vasarą patys samdysimės. O šiaip tai su ilgu kotu šepečiu valėm.
Papildyta:
Žmogus juk savo namus daro dėl savęs, o ne SM komentuotojų. Manęs tai neskaudina kritika, paprasčiausiai nekreipiu į tai dėmesio, va labai būna smagu kai ta kritika tikrai argumentuota būna ir naudinga, o šiaip tokias blevyzgas kaip - nepatinka, ne mano skonio, stiliaus, tai praledžiu pro akis.

aciuks.gif

QUOTE(Cobre @ 2009 01 11, 19:13)
pritariu, tik kam tada i SM deda? Nejau tikisi, kad visi tik ir girs?

Galima mandagiai patylėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2009 01 11, 23:33)
aciuks.gif
Galima mandagiai patylėti  rolleyes.gif

Tai kritika negalima? g.gif na, turiu omenyje normalia kritika, pastabeles, bet ne izeidinejimus. o kam tada girti? kokia prasme? tada si tema turi buti grieztai tik nuotrauku ir be jokiu komentaru.
O kol taip nera, tai neisvengsime postu, kur vien tik paaiksciojimai, arba vien pasakymai "bjauru", o gal net ir kazko blogiau. viesas forumas ir nieko cia nepadarysi, zmoniu juk visokiu renkasi ir kiekvienas savaip supranta ka reikia sakyti, o ka ne. Deje.
Atsakyti
laba,gal kas man patarsite,norisi vieno isskirtinio kambario bute,ji pasirinkau svetaine,vaiku kamabrys sviesus virtuveje siek tiek tamsesne,bet visos tokios pastelines paprastos spalvos,o svetaineje noretusi kazko kito,kamabrioje gale planuoju daryti nisa ir statyti akvariuma,bet spalvu nesugalwoju kokiomis galeciau daryti,gal jus turit kokiu nuotraukyciu ar pacios ka patartumet.?
Atsakyti
Sveikos, gal kas galite ideti foto ar nuorodu su sienu, isklijuotu kamstine medziaga, pavyzdziais?
galvojam koridoriuj idomiai kazkaip isklijuoti, bet truksta minciu, neaisku kaip graziai ispjaustyti ta medziaga, kad graziai ziuretusi...............
aciukas didelis 4u.gif
Atsakyti
[quote=zirzekle,2009 01 12, 16:32]
Sveikos, gal kas galite ideti foto ar nuorodu su sienu, isklijuotu kamstine medziaga, pavyzdziais?
galvojam koridoriuj idomiai kazkaip isklijuoti, bet truksta minciu, neaisku kaip graziai ispjaustyti ta medziaga, kad graziai ziuretusi...............
aciukas didelis 4u.gif

Pas mus išklijuotas koridorius iki sienu vidurio, o i viršų dažyta. Išpjaustyta paprastai, kaip banga. Kaip šovė į galvą, taip ir pjausčiau. Jau penkeri metai, vis neatsidžiaugiu, labai jauku ir patogu. Kadangi dabar remontuojam virtuvę, tai danga uždengta plėvele, nėra kaip parodyti.
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2009 01 12, 17:39)
Pas mus išklijuotas koridorius iki sienu vidurio, o i viršų dažyta. Išpjaustyta paprastai, kaip banga. Kaip šovė į galvą, taip ir pjausčiau. Jau penkeri metai, vis neatsidžiaugiu, labai jauku ir patogu.  Kadangi dabar remontuojam virtuvę, tai danga uždengta plėvele, nėra kaip parodyti.

na mes klijuosim ant jau isdazytos sienos koridoriuj. nes spalva pas mus gelsva, tai labai matosi visi pirstai atsiremimo ir pan. irgi planuojam iki puses, o virsus liks dazytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PONIA BĖ @ 2008 10 22, 18:22)
4u.gif  Nesupykit, bet aš tokiuose namuose gyvent nenorėčiau,man visai nėra jaukumo.Kaži kur dizinerės akys g.gif tikriausiai dar ir sumokėjot jai nemažai.Taip tvarkinga,taip erdvu,švaru ale jaukumo visai nėra,dėžučių šau.Nepykit ,bet manau reikia kažkokių pribonbasų ,kad tie namai taptų mieli. ax.gif Bet čia tik mano nuomonė doh.gif

Na ir as prisijungsiu... Na namai tikrai ispudingi smile.gif labai grazu ir labai daug pastangu ideta ir finansu smile.gif bet as ir nelabai noreciau tokiuose gyvent, nes man jie visiskai nejaukus schmoll.gif as ir reiskiu tik savo nuomone, nieko nenoriu izeist. juk kiekvieno skirtinga nuomone ir jeigu visi vienodai gyventu butu neidomu biggrin.gif tik tiek, kad kazko truksta situose graziuose namuose g.gif jaukumo...
Atsakyti
user posted image

kazkuri prase pavyzdzio su sienu kamsciu..
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 03 10, 20:20)
user posted image

kazkuri prase pavyzdzio su sienu kamsciu..

Nu nevisai i tema. Bet is kur ta nuotrauka(kokios salies). Man reikia tokios rasomo stalo kedes wub.gif .
Atsakyti
acha kede labai idomi bigsmile.gif o ten prie koju kur pagalveles tai keliams atremti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 10 kovo 2009 - 23:02
oi,prasoviau ne ten ax.gif ,na lai buna-mano buto foto mirksiukas.gif (kazkur rusu interjeruose)
Papildyta:
atrodo nepatogiai,o primena masazines kedes.
Atsakyti