Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

as ir nemanau kad kas nors ka nors duoda veltui,tiesiog $ daugeli dalyku supaprastina smile.gif o savo namu parodyti negaliu blush2.gif nemoku ikelti blush2.gif
Atsakyti
Baravyke labai grazu, tikrai thumbup.gif
Siaip as nesu siuolaikisko stiliaus megeja, nes daznai tai man primena sterilu ligonines procedurini ar lavonine, bet sitas atvejis tikrai ne tas, LABAI GRAZU wub.gif

Nazinau kaip jus vertinat savo namu jaukuma - man rodiklis buna apsilanke sveciai: jeigu jie patys nepajaucia kaip ant sofutes susikelia kojas po sedyne, reiskia jie jauciasi laisvai - jiems jauku biggrin.gif Tai ypac didelis komplimentas, ypac kai viska ka sukuri namie yra tavo ismastyta ir sudeliota smile.gif
Atsakyti
Baravyke aciu uz papildomas nuotraukas 4u.gif Man labai smalsu kur pirkote stiklini staliuka i virtuve? ax.gif Jau seniai ieskau apvalu stiklini stala ne su viena koja per viduri, o originalesni. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 22, 11:04)
as ir nemanau kad kas nors ka nors duoda veltui,tiesiog $ daugeli dalyku supaprastina smile.gif o savo namu parodyti negaliu blush2.gif nemoku ikelti  blush2.gif

Pats paprasciausias ykelimas http://www.imageshack.us/

Baravyke-saunu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 10 22, 11:17)
Pats paprasciausias ykelimas http://www.imageshack.us/

Baravyke-saunu  wub.gif

aciu 4u.gif pabandysiu,kai turesiu daugiau laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 10 22, 11:10)
Baravyke aciu uz papildomas nuotraukas 4u.gif Man labai smalsu kur pirkote stiklini staliuka  i virtuve?  ax.gif Jau seniai ieskau apvalu stiklini stala ne su viena koja per viduri, o originalesni.  mirksiukas.gif

Ermitaze prie baldu papigiaja radom...O akropolio baldu parduotuveje toki pat matem dvigubai brangiau ir su "pagrazinta" kilmes salimi doh.gif
Va kaip...kas iesko tas randa tongue.gif svarbu zinot ko nori ir nepatinget palygint kainas ivairiose parduotuvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baravyke: 22 spalio 2008 - 10:46
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 22, 10:45)
Va kaip...kas iesko tas randa  tongue.gif  svarbu zinot ko nori ir nepatinget palygint kainas ivairiose parduotuvese.

Tikru tikriausia tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 22, 10:30)
aciu 4u.gif pabandysiu,kai turesiu daugiau laiko smile.gif

lauksim nuotraukeliu!

baravyke, ir vel giriu thumbup.gif
Atsakyti
kazkada man patiko toks stilius kaip pas Baravyke, bet jis toks saltas, sterilus ir negyvas.Dabar toks stilius man nepriimtinas.
Atsakyti
Baravyke, o virtuvej kedes patys rinkotes, ar dizaineris patare? Nes asmeniskai man tos kedes ir tie plasmasiniai padekliukai visa grozi ir prabanga gesina unsure.gif
Atsakyti
Baravyke, grazus ir stilingi namuciai wub.gif Matosi, kad dizainere prisidejo mirksiukas.gif Bet dar negyvenami atrodo.. turbut dar tik keliates?

Jauciu koks geris kai tiek daug erdves thumbup.gif Net neisivaizduoju kaip suctvarkymu, nes as savo menkus 60 kv.m. betvarkydama didziausia varga apturiu biggrin.gif

Saunuoliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmia @ 2008 10 22, 11:09)

Jauciu koks geris kai tiek daug erdves  thumbup.gif  Net neisivaizduoju kaip suctvarkymu, nes as savo menkus 60 kv.m. betvarkydama  didziausia varga apturiu  biggrin.gif 

Saunuoliai  mirksiukas.gif

va va, ta pati pagalvojau, kad cia reikia ekypos toki nama sutvarkyti ir dulkes nuvalyti doh.gif
Atsakyti