Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Aisku,kad nelabai nori,jei paskui sumaiso su purvais.Zmogus gal stengiasi,daro pagal isgales ir kaip jam atrodo grazu,patogu,taip kaip nores jis gyventi tokioj aplinkoj,o cia komentarai kitu buna negailestingini.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 12 09, 00:13)
Ačiū užpagyrimą. Kai biudžetas ribotas, tai ir sukiesi kaip išmanai  ax.gif Bet kažkaip tie namai ir jaukūs bei mieli pasidaro, kai pats savo rankų darbo įdedi. Dar įra minčių patiems staliuką susimeistrautiir dar šį bei tą. Labai man pačiai patiko (nu dabar save pagirsiu  blush2.gif ) ta idėja virtuvėjė alia palangė. Kadangi ten lagai iki žemės, tai nėra jokių palangių, o gėlytes kažkur norisi statyti. Kol kas aš ją nukroviau orchidėjomis, bet vasarą MB ten planuoja prieskonine žoles auginti, tai man kraustytis kitur teks  verysad.gif

Namučiai tikrai gražūs ir jaukūs wub.gif
Norėjau aš paklausti virtuvėje, kur yra tas didelis langas iki žemės, kaip Jūs valote išorę blush2.gif Mes balkone norim daryti vitrininį langą, bet tas ir sulaiko, kad nežinau kaip su tuo valymu paskui bus blush2.gif
Atsakyti
negeriau butu padaryti dvi atskiras temas.. viena nuotraukom, o kita komentarams..
dabar tikrai nesamone versti po 10pusl, kad atrast nors viena nuotrauka..

Atsakyti
QUOTE(Justic @ 2009 01 10, 20:42)
negeriau butu padaryti dvi atskiras temas.. viena nuotraukom, o kita  komentarams..

biggrin.gif aš tai puse temos perverčiau apie vienos mamytės namučius skaitydama, o kai radau jos žinutę, foto jau buvo išimtos doh.gif

bet nemanau, kad bus patogu dvi temos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė: 10 sausio 2009 - 22:28
QUOTE(Justic @ 2009 01 10, 20:42)
negeriau butu padaryti dvi atskiras temas.. viena nuotraukom, o kita  komentarams..

Gautųsi nesąmonė lotuliukas.gif
Manau, kad mamytėms kai kurioms tiesiog daugiau taktiškumo ir supratingumo reikėtų g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Esam visi labai skirtingi, todel daugiau tolerancijos tikrai praverstu 4u.gif Asmeniskai as komentuoju tik tuos namucius, kurie patinka, pamaciusi nepatinkancius -nutyliu, kam skaudinti ir izeidineti, svarbu mieli tiems, kurie juose gyvena, isimtis, kai prasoma pagalbos is SM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2009 01 08, 17:41)
Namučiai tikrai gražūs ir jaukūs  wub.gif
Norėjau aš paklausti virtuvėje, kur yra tas didelis langas iki žemės, kaip Jūs valote išorę  blush2.gif  Mes balkone norim daryti vitrininį langą, bet tas ir sulaiko, kad nežinau kaip su tuo valymu paskui bus  blush2.gif

Mes vienos dalies ir neišvalėm, ta kur toliau yra, nes ji labai aptaškyta nuo statybų buvo. Žadėjo bendrovė nusamdyti plovėjus, bet jaučiu nuplaukė. Tai gal vasarą patys samdysimės. O šiaip tai su ilgu kotu šepečiu valėm.
Papildyta:
QUOTE(jurave @ 2009 01 08, 17:15)
Aisku,kad nelabai nori,jei paskui sumaiso su purvais.Zmogus gal stengiasi,daro pagal isgales ir kaip jam atrodo grazu,patogu,taip kaip nores jis gyventi tokioj aplinkoj,o cia komentarai kitu buna negailestingini.

Žmogus juk savo namus daro dėl savęs, o ne SM komentuotojų. Manęs tai neskaudina kritika, paprasčiausiai nekreipiu į tai dėmesio, va labai būna smagu kai ta kritika tikrai argumentuota būna ir naudinga, o šiaip tokias blevyzgas kaip - nepatinka, ne mano skonio, stiliaus, tai praledžiu pro akis.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 01 11, 18:50)
Žmogus juk savo namus daro dėl savęs, o ne SM komentuotojų. Manęs tai neskaudina kritika, paprasčiausiai nekreipiu į tai dėmesio, va labai būna smagu kai ta kritika tikrai argumentuota būna ir naudinga, o šiaip tokias blevyzgas kaip - nepatinka, ne mano skonio, stiliaus, tai praledžiu pro akis.

pritariu, tik kam tada i SM deda? Nejau tikisi, kad visi tik ir girs? bet tokiems postams, kaip "Nepatinka", "Negražu", "Kaip jus tokiuose namuose galite gyventi" ir pan., tikrai nepritariu. tiesiog man patinka normali kritika ir normali reakcija i ja mirksiukas.gif . Nes kartais matai, kad kazkas ne taip tavo manymu ir, kad galima gal padaryti ta ir ana ir atrodys geriau, tai ir parasai. bet as jau kartais pastabas pasilaikau sau, nes matau, kad zmogus labai jau jautriai reaguoja. As dejau sao namucius kitoje temoje ir labai bijojau, kad busiu labai iskritikuota, tikrai butu buve skaudu, bet jei jau ryzausi ideti, tai nutariau, kad kas bus, tas, isgyvensiu, kaip nors. na ir nenumiriau biggrin.gif
Atsakyti
Na į SM galima dėti tam, kad kiti įdėjų pasisemtų, o ypač tie kurie patys savo namus kuria, o ne dizainieriai. O jei dar ir komplimetų sulauki, tai iš vis šaunu.
Atsakyti
tai gal bent foto albuma sukurti i kuri visos galetu patekti ir kur butu visos foto sukeltos, nes dabar tik snekos vel puslapius pildancius..reikia konkreciu sprendimu
Atsakyti
Na jei tai būtų tik foto albumas tai nebūtų jokio reikalo dėti savo namų nuotraukų blush2.gif

Juk dedame tam, kad išgirsti kitų patarimų, pasiūlymų ir t.t.

Blevyzgų ir tokių tuščių žinučių kaip "gražu", "nepatiko", ne mano skonio" tai neišvengsime, juk visos nori pagirti ar išsakyti savo įspūdį.

Gal būtų šaunu, kad kas pratrintu neaktualias žinutes, tada tema neapaugtų paistalais ir būtų naudinga visiems, net ir po kelių metų. Žinutes apie namus, kurių nuotraukos išimtos - išvis būtų galima ištrinti.

Arba galima prenumeruoti temą ir laukti šviežių namų nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2009 01 11, 19:52)
Na jei tai būtų tik foto albumas tai nebūtų jokio reikalo dėti savo namų nuotraukų blush2.gif

kodel labai faina..atsidarai albuma ir gali matyt visu nariu buto nuotraukas tada ateiti i forumo tema ir girti, peikti ar kitaip komentuoti..as asmeniskai maciau tik pora butu nuotrauku, nes neturiu kantrybes ju ieskot tarp puslapiu
Atsakyti