Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Dalissime @ 2008 12 12, 14:42)
Ačiū labai labai  4u.gif Dabar jau nors žinau, kad reikia liautis svajojus ir galvoti iš naujo, nes mano svajonei nelemta išsipildyti verysad.gif Trūksta cielų 30 cm  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o as manau kad per akis uztektu ir stalo, kurio plotis butu 60 cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 20:58)
malonu, kad patiko, mergaitės,  blush2.gif
140*80 cm

Rittule, o man labai patiko Jusu svetaines Tv komoda mirksiukas.gif gal atskleistumete is kur ja pirkote?
Atsakyti
QUOTE(olaiva... @ 2008 12 13, 20:04)
Rittule, o man labai patiko Jusu svetaines Tv komoda  mirksiukas.gif  gal atskleistumete is kur ja pirkote?

'pasigaminom' patys mirksiukas.gif apgalvojom kiek kokių lentynų, MB sumislijo, kad spintelės turėtų ne atsidarinėti, o stumdytis ir užprašėm pas meistrą, kuris mums virtuvę gamino
Atsakyti
Oi kokias grozybes sitoj temoj radau bigsmile.gif Baravyke jusu namai labai,labai grazus thumbup.gif Kiek kainave tokia grozybe jej ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 12 11, 23:18)
traukia labai gerai, yr aketurios reguliujamos padėtys. Draugas juokauja, kad kai įjungia gartraukį man pro šalį negalima eiti, kad neįtrauktų  lotuliukas.gif Po apačia yra padarytos lemputės, kurias galima įsijungti. Firma FABER. Dėl kainos  blush2.gif gavau su gera nuolaida kaip sakant po blatum 700 Lt

jei kalbi apie gartrauki tai gal FAGOR firma g.gif Nes Faber specialia sendinimo technologija gamina baldus biggrin.gif
Atsakyti
Zaneta75, tai, kad yra ir Faber gartraukiai va 4u.gif pvz
Atsakyti
QUOTE(mikaela @ 2008 12 14, 09:58)
Zaneta75, tai, kad yra ir Faber gartraukiai va  4u.gif pvz

o geras, tokiu dar negirdejus buvau doh.gif gyveni mokaisi zmogus ir durnas mirsti biggrin.gif

Atsakyti
Zaneta75, as ir nelabai juos girdejus, bet suvedziau i google ir radau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gartraukis tikrai FABER. Jie net savo tinklalapį turi http://www.faberonline.com/index.html
Atsakyti
labuka mergaites, temukes pavadinimas tai labai geras, bet vat praejus visus 28 puslapelius nuotrauku tikrai nedaug pamaciau, daugiau eiline tema su komentarais o ne butu fotoalbumas 4u.gif
atsiprasau jei izeisiu ka nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2009 01 03, 18:09)
labuka mergaites, temukes pavadinimas tai labai geras, bet vat praejus visus 28 puslapelius nuotrauku tikrai nedaug pamaciau, daugiau eiline tema su komentarais o ne butu fotoalbumas 4u.gif

prasom savi ydeti mirksiukas.gif

as tai dar neturiu ko rodyti... iki vidaus apdailos o juolab foto dar toloka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kempiniukasss @ 2009 01 03, 21:09)

retokai užsuku į šitą temukę, bet iš tų kartų nemažai buvo nesveikos kritikos smile.gif
manau todėl didžioji dalis mamyčių nedrįsta rodyti savo namučių g.gif
labai gaila ir man verysad.gif
Atsakyti