Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Sveikutės. 4u.gif
Pamačiau šią temukę galvoju gal čia tiks mano užklausimas. blush2.gif
Gal kas galėtumėt patarti ir idėti nuotraukų iš ''tamsaus'' interjero. T.y galbūt kažkas panašaus į siaubo kambarį ar ten kaip kokį pragarą tarkim, g.gif
Tokios temos neradau, o naujos kurti nesinori.
Būtų įdomu pamatysi ar yra skoningų tokio tipo interjero ar jo detalių.
( galbūt atsakysit, nes kaip supratau čia ne vien turi būti lankytojų buto nuotraukos )
iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 12 09, 21:41)

Nu atrodo visus atsakiau  bigsmile.gif jei kas domina tai būtinai klauskit.

labai mieli tavo namuciai wub.gif man aki patrauke gartraukis (kogero del to kad kaip tik jo mano virtuvej truksta rolleyes.gif ) kaip tau jis? ar vykes pirkinys? g.gif siauras toks.. ar gerai surenka kvapus unsure.gif ir jei ne paslaptis kokia firma ir kokia kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fankula @ 2008 12 10, 22:22)

Pamačiau šią temukę galvoju gal čia tiks mano užklausimas.  blush2.gif
Gal kas galėtumėt patarti ir idėti nuotraukų iš ''tamsaus'' interjero. T.y galbūt kažkas panašaus į siaubo kambarį ar ten kaip kokį pragarą tarkim,  g.gif

užklausimas tinka čia, bet vargu ar rasi tokį unsure.gif visi stengiasi namučius susikuri jaukius wub.gif dažniausiai tai asociacija su šviesa ir šiluma ax.gif
čia sau nori pragaro blush2.gif
Atsakyti
va kažkokius siaubus radau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ir dar, idomu kaip ten vonioje skalbykle ir dziovykle viena ant kitos. Kuri virsuj, o kuri apacioj ir kaip jos taip laikosi, nekrenta, nedreba? Jeigu su naudojimu viskas tvarkoj, tai puikus sprendimas nedidelese patalpose.
[/quote]
Mes darėme apačioje skalbyklę, virš jos- džiovyklę. Džiovyklę statė ant stalviršinės, storos plokštės. Žodžiu abu agregatai paslėpti spintoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fankula @ 2008 12 10, 22:22)
Sveikutės.  4u.gif
Pamačiau šią temukę galvoju gal čia tiks mano užklausimas.  blush2.gif
Gal kas galėtumėt patarti ir idėti nuotraukų iš ''tamsaus'' interjero. T.y galbūt kažkas panašaus į siaubo kambarį ar ten kaip kokį pragarą tarkim,  g.gif

Manau, kad namai turi buti tokie, kuriuose tau patinka buti, tai jei nori tamsaus, gali buti ir tamsus, kodel gi ne mirksiukas.gif As pritariu, daryk, kaip nori, tik nepadaugink. Kiek supratau, tai cia butent "tamsiu" namuciu myletojai renkasi
ir va kokiu nuotraukyciu ideda.
user posted image

user posted image

user posted image

o daugiau gal rasi cia, as tingiu landzioti. po nuotraukomis rasi eilutes, ten, kur salia eiluciu paveiksliukai, vadinasi iejusi turi rasti nuotraukas prie tu postu. sekmes kuriantis.
http://fotoforum.gaz...5,83962960.html

nors siaip tai visada galvojau, kad cia daugiau dedamos forumieciu butuku foto... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 12 11, 08:10)
užklausimas tinka čia, bet vargu ar rasi tokį  unsure.gif visi stengiasi namučius susikuri jaukius  wub.gif dažniausiai tai asociacija su šviesa ir šiluma  ax.gif
čia sau nori pragaro  blush2.gif

Nebūtinai jaukūs namai yra šviesūs namai mirksiukas.gif

Va įmetu juodų interjerų, kažkada radau čia, SM smile.gif

user posted image

Atsakyti
aš irgi maniau, kad ši tema skirta rodytis SAVO butų nuotraukas ax.gif

o jei kam kokios temos trūksta, tai kodėl negalima jos sukurti? rolleyes.gif manau, kad apie tamsius namus atskira tema būtų geriau smile.gif
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2008 12 11, 00:28)
labai mieli tavo namuciai wub.gif man aki patrauke gartraukis (kogero del to kad kaip tik jo mano virtuvej truksta rolleyes.gif ) kaip tau jis? ar vykes pirkinys? g.gif siauras toks.. ar gerai surenka kvapus unsure.gif ir jei ne paslaptis kokia firma ir kokia kaina blush2.gif

traukia labai gerai, yr aketurios reguliujamos padėtys. Draugas juokauja, kad kai įjungia gartraukį man pro šalį negalima eiti, kad neįtrauktų lotuliukas.gif Po apačia yra padarytos lemputės, kurias galima įsijungti. Firma FABER. Dėl kainos blush2.gif gavau su gera nuolaida kaip sakant po blatum 700 Lt
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 10, 12:11)
Turiu klausimuką blush2.gif Koks yra atstumas nuo tų spintelių iki sienutės į kurią atremtas stalas? Ir koks yra stalo plotis?  ax.gif Klausiu, nes labai aktualu. Nes noriu pas save daryti panašiai, bet kažkaip, bent jau ant popieriaus, tai man atrodo, kad  pas mus per mažai vietos šitokiai idėjai įgyvendinti ir niekas ten netilps. Arba tilps, bet tada bus neįmanoma už stalo atsisėst doh.gif

nuo tų spintelių iki sienutės- 193 cm
stalo plotis- 80 cm
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 12 12, 00:27)
nuo tų spintelių iki sienutės- 193 cm
stalo plotis- 80 cm

Ačiū labai labai 4u.gif Dabar jau nors žinau, kad reikia liautis svajojus ir galvoti iš naujo, nes mano svajonei nelemta išsipildyti verysad.gif Trūksta cielų 30 cm doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti