Sveikutės.
Pamačiau šią temukę galvoju gal čia tiks mano užklausimas.
Gal kas galėtumėt patarti ir idėti nuotraukų iš ''tamsaus'' interjero. T.y galbūt kažkas panašaus į siaubo kambarį ar ten kaip kokį pragarą tarkim,
Tokios temos neradau, o naujos kurti nesinori.
Būtų įdomu pamatysi ar yra skoningų tokio tipo interjero ar jo detalių.
( galbūt atsakysit, nes kaip supratau čia ne vien turi būti lankytojų buto nuotraukos )
iš anksto ačiū
QUOTE(kryyste @ 2008 12 09, 21:41)
Nu atrodo visus atsakiau jei kas domina tai būtinai klauskit.
labai mieli tavo namuciai man aki patrauke gartraukis (kogero del to kad kaip tik jo mano virtuvej truksta ) kaip tau jis? ar vykes pirkinys? siauras toks.. ar gerai surenka kvapus ir jei ne paslaptis kokia firma ir kokia kaina
QUOTE(Fankula @ 2008 12 10, 22:22)
Gal kas galėtumėt patarti ir idėti nuotraukų iš ''tamsaus'' interjero. T.y galbūt kažkas panašaus į siaubo kambarį ar ten kaip kokį pragarą tarkim,
užklausimas tinka čia, bet vargu ar rasi tokį visi stengiasi namučius susikuri jaukius dažniausiai tai asociacija su šviesa ir šiluma
čia sau nori pragaro
Ir dar, idomu kaip ten vonioje skalbykle ir dziovykle viena ant kitos. Kuri virsuj, o kuri apacioj ir kaip jos taip laikosi, nekrenta, nedreba? Jeigu su naudojimu viskas tvarkoj, tai puikus sprendimas nedidelese patalpose.
[/quote]
Mes darėme apačioje skalbyklę, virš jos- džiovyklę. Džiovyklę statė ant stalviršinės, storos plokštės. Žodžiu abu agregatai paslėpti spintoje
[/quote]
Mes darėme apačioje skalbyklę, virš jos- džiovyklę. Džiovyklę statė ant stalviršinės, storos plokštės. Žodžiu abu agregatai paslėpti spintoje
QUOTE(Fankula @ 2008 12 10, 22:22)
Sveikutės.
Manau, kad namai turi buti tokie, kuriuose tau patinka buti, tai jei nori tamsaus, gali buti ir tamsus, kodel gi ne As pritariu, daryk, kaip nori, tik nepadaugink. Kiek supratau, tai cia butent "tamsiu" namuciu myletojai renkasi
ir va kokiu nuotraukyciu ideda.
o daugiau gal rasi cia, as tingiu landzioti. po nuotraukomis rasi eilutes, ten, kur salia eiluciu paveiksliukai, vadinasi iejusi turi rasti nuotraukas prie tu postu. sekmes kuriantis.
http://fotoforum.gaz...5,83962960.html
nors siaip tai visada galvojau, kad cia daugiau dedamos forumieciu butuku foto...
QUOTE(Jolė @ 2008 12 11, 08:10)
užklausimas tinka čia, bet vargu ar rasi tokį visi stengiasi namučius susikuri jaukius dažniausiai tai asociacija su šviesa ir šiluma
čia sau nori pragaro
čia sau nori pragaro
Nebūtinai jaukūs namai yra šviesūs namai
Va įmetu juodų interjerų, kažkada radau čia, SM
aš irgi maniau, kad ši tema skirta rodytis SAVO butų nuotraukas
o jei kam kokios temos trūksta, tai kodėl negalima jos sukurti? manau, kad apie tamsius namus atskira tema būtų geriau
o jei kam kokios temos trūksta, tai kodėl negalima jos sukurti? manau, kad apie tamsius namus atskira tema būtų geriau
Pritariu
QUOTE(Goniuke @ 2008 12 11, 00:28)
labai mieli tavo namuciai man aki patrauke gartraukis (kogero del to kad kaip tik jo mano virtuvej truksta ) kaip tau jis? ar vykes pirkinys? siauras toks.. ar gerai surenka kvapus ir jei ne paslaptis kokia firma ir kokia kaina
traukia labai gerai, yr aketurios reguliujamos padėtys. Draugas juokauja, kad kai įjungia gartraukį man pro šalį negalima eiti, kad neįtrauktų Po apačia yra padarytos lemputės, kurias galima įsijungti. Firma FABER. Dėl kainos gavau su gera nuolaida kaip sakant po blatum 700 Lt
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 10, 12:11)
Turiu klausimuką Koks yra atstumas nuo tų spintelių iki sienutės į kurią atremtas stalas? Ir koks yra stalo plotis? Klausiu, nes labai aktualu. Nes noriu pas save daryti panašiai, bet kažkaip, bent jau ant popieriaus, tai man atrodo, kad pas mus per mažai vietos šitokiai idėjai įgyvendinti ir niekas ten netilps. Arba tilps, bet tada bus neįmanoma už stalo atsisėst
nuo tų spintelių iki sienutės- 193 cm
stalo plotis- 80 cm
QUOTE(Rittule @ 2008 12 12, 00:27)
Ačiū labai labai Dabar jau nors žinau, kad reikia liautis svajojus ir galvoti iš naujo, nes mano svajonei nelemta išsipildyti Trūksta cielų 30 cm