Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Svetainė su knygom wub.gif As irgi galvojau svetainej kazka panasaus daryt, bet kadangi tu knygu daaug, jog keliaus i atskira, darbo kambari smile.gif Vonia irgi labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 12 08, 23:13)
Ačiū užpagyrimą. Kai biudžetas ribotas, tai ir sukiesi kaip išmanai  ax.gif Bet kažkaip tie namai ir jaukūs bei mieli pasidaro, kai pats savo rankų darbo įdedi. Dar įra minčių patiems staliuką susimeistrautiir dar šį bei tą. Labai man pačiai patiko (nu dabar save pagirsiu  blush2.gif ) ta idėja virtuvėjė alia palangė. Kadangi ten lagai iki žemės, tai nėra jokių palangių, o gėlytes kažkur norisi statyti. Kol kas aš ją nukroviau orchidėjomis, bet vasarą MB ten planuoja prieskonine žoles auginti, tai man kraustytis kitur teks  verysad.gif

Kryyste, labai grazu thumbup.gif man ypac patiko svetaines marga siena ir tie sviestuvai wub.gif tikrai matosi, kad "sergi" orchideju liga - laaaaabai grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 12 08, 22:41)
Sveikos. Dedu ir aš savo buto nuotraukėlės, bet dedu ne tam kad pasirodyti, o tam, kad gal kam nors minčių kils. Viskas daryta savom rankelėm, t.y. visos sienos, girindys ir t.t.

Simpatiskas butukas 4u.gif

Orchideju lentynele superine ideja - gali uzpatentuoti biggrin.gif Svetaines sieniniai sviestuvai idomus, kur tokius rasti? Ir dar, idomu kaip ten vonioje skalbykle ir dziovykle viena ant kitos. Kuri virsuj, o kuri apacioj ir kaip jos taip laikosi, nekrenta, nedreba? Jeigu su naudojimu viskas tvarkoj, tai puikus sprendimas nedidelese patalpose.
Atsakyti
kryyste, man klausimas del knygu lentynu, ar jas patys darete? jei taip, tai kokie ten materijolai
Atsakyti
[quote=Rittule,2008 12 09, 00:56]

Stalviršis toks margas, taškuotas, nėra visai baltas, irgi kreminis thumbup.gif Labai patenkinta, o vat, kas turi tamsius, skundžiasi, kad labai matosi viskas ant jų.. Bet va prie stalviršio derinta šviesi kriauklė šudas, labai nusidažo nuo vandens, tokios jau nepirkčiau..

Ir mes toki derini pasirinkome thumbup.gif . Dabar galvoju, kad gal net ta pati kriaukles marke g.gif (pas mus Cubo vadinasi, ar kazkas tokio - kur su minimaliu grioveliu, skirtu vandens uzlaikymui ir nutekejimui, skaiciumi). Bet mes dar ja nesinaudojame. Tai nejau ji niekam tikusi? unsure.gif O kaip suprasti nusidazo nuo vandens?

Papildyta:
[quote=kryyste,2008 12 08, 22:41]
Sveikos. Dedu ir aš savo buto nuotraukėlės

Labai mielai gyvenciau tokiame, kaip Jusu, bute. Su tokiomis virtuves grindimis, puikia svetaines siena+sviestuvais ir kitais dalykeliais (gal kiek abejociau del piesinio prie galvogalio. Man asmeniskai noretusi maziau slogaus vaizdo. Bet cia tik mano nuomone ir tik tarp kitko. Beje, ar jis piestas anglimi?). Taciau svarbiausias, mano akimis, Jusu bute momentas, tsakant razinka, tai Jusu augintis - net ir jis prie interjero prisiderines mirksiukas.gif thumbup.gif . Ar cia interjera prie katinelio taikete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2008 12 09, 11:39)
... idomu kaip ten vonioje skalbykle  ir dziovykle viena ant kitos. Kuri virsuj, o kuri apacioj ir kaip jos taip laikosi, nekrenta, nedreba? Jeigu su naudojimu viskas tvarkoj, tai  puikus sprendimas nedidelese patalpose.

MB sesuo irgi turi dziovykle ant skalbiankes, tik ji neuzdeta ant jos, o pakabinta virs skalbiankes tik tarp ju labai nedidelis tarpelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2008 12 09, 10:48)
O, ačiū merginos už komplimentus. Net nesitikėjau tiek sulaukti. Svetainės baldai iš Audėjo. Kainavo tarp 4000-5000 Lt. Sofa išitiesia.
Šiaip visai kitokių minčių buvo, bet kai pradedi ieškoti, tai nori, kad būtų prektiška ir įperkama, tai mintys greitai koreguojasi  ax.gif

Prisidedu prie pagyrimų už savitas namų įrengimo idėjas ir noriu paklausti apie svetainės grindis - ten medis ar laminatas?
Atsakyti
Kryyyste, liux thumbup.gif

jauku - tai svarbiausia. Knygu lentynas buciau dariusi iki pat lubu g.gif ir mano manymu pergrupuoti kazkaip knugas lentynose reiketu, kai kurias mazesnes gal i pintus krepsius sudeti, taip kazkokia vizuali tvarka atsiras (nesakau kad yra bardakas, bet kazkokios sistemos truksta ax.gif )
ir man kaip namu tekstiles myletojai pagalveliu ant sopkuciu tai vienspalviu noretusi - sopkes margos, siena marga, tai is5 pagalveliu kokia ą gal ir galetu buti daryta aplikacijom ar siuvineta atkartojant sienu/ sofos rasta - kitos mano manymu turetu buti vienspalves g.gif (gali buti "fakturines" kad nebutu nuobodzios smile.gif )
siai tikrai miela, silta thumbup.gif
Atsakyti
Wow kiek klausimų ir pagyrimų. Ačiū visoms ir bandau atsakyti į klausimus ir komentarus 4u.gif

[quote=vaivira,2008 12 09, 11:11]
Svetainė su knygom wub.gif As irgi galvojau svetainej kazka panasaus daryt, bet kadangi tu knygu daaug, jog keliaus i atskira, darbo kambari smile.gif Vonia irgi labai patiko bigsmile.gif
[/quote]

Aš irgi svajoju apie atskirą patalpą knygoms, bet kol kas yra taip kaip yra. Tik labai bijau, kad greitu metu gali ir tose lentynose vietos nebelikti blush2.gif o tai ant knygų esu irgi pasinešusi.

[quote=rositina,2008 12 09, 11:12]
Kryyste, labai grazu thumbup.gif man ypac patiko svetaines marga siena ir tie sviestuvai wub.gif tikrai matosi, kad "sergi" orchideju liga - laaaaabai grazu biggrin.gif
[/quote]

Orchidėjų liga susirgau kai tik įsigijau savo butą. Aksčiau nuomojamuose namuose nei kartu nesu jokios gėlės turėjusi (nu vieną kartą baziliką auginau, bet greitai suvartojau). Va ką reiškia noras savo "lizdelį" kurti ir puoselėti

[quote=Vėjūna,2008 12 09, 11:39]
Simpatiskas butukas 4u.gif

Orchideju lentynele superine ideja - gali uzpatentuoti biggrin.gif Svetaines sieniniai sviestuvai idomus, kur tokius rasti? Ir dar, idomu kaip ten vonioje skalbykle ir dziovykle viena ant kitos. Kuri virsuj, o kuri apacioj ir kaip jos taip laikosi, nekrenta, nedreba? Jeigu su naudojimu viskas tvarkoj, tai puikus sprendimas nedidelese patalpose.
[/quote]

Šviestuvus pirkome salone Ardena, Vilniuje Vivulskio gatvėje. Vienas kainuoja 360 Lt. Jie yra mediniai ir kas juokingiausia, kad reikėjo patiems susirinkti iš detalių, jos tokios varžtukais susisuka tai visą vakarą knebinėjausi lotuliukas.gif
Vonioje apačioje stovi skalbenkė, o ant jos džiovyklė. Jei gerai tiesiai pagal gulsčiuką pastatai, tai nekrenta, nes ji taip labai nevibruoja ir yra lengvesnė nei skalbenkė. thumbup.gif Žinokit čia liuksusinis pirkinys, žiauriai patenkinta esu.

[quote=šeimos kaklas,2008 12 09, 12:09]
kryyste, man klausimas del knygu lentynu, ar jas patys darete? jei taip, tai kokie ten materijolai
[/quote]

Knygų lentynas užsakinėjome. Pirkome firmoje Emira. Medžiagos tai aliuminiai vamzdžiai ir plokštė, o apatinės spintukės su stiklu plėvele aptrauktu. Bet šiaip gan brangi ta lentyna gavosi, vien dėl tų aliuminio konstrukcijų

[quote=vilmuzele,2008 12 09, 13:41]
[quote=Rittule,2008 12 09, 00:56]

[quote=kryyste,2008 12 08, 22:41]
Sveikos. Dedu ir aš savo buto nuotraukėlės
Labai mielai gyvenciau tokiame, kaip Jusu, bute. Su tokiomis virtuves grindimis, puikia svetaines siena+sviestuvais ir kitais dalykeliais (gal kiek abejociau del piesinio prie galvogalio. Man asmeniskai noretusi maziau slogaus vaizdo. Bet cia tik mano nuomone ir tik tarp kitko. Beje, ar jis piestas anglimi?). Taciau svarbiausias, mano akimis, Jusu bute momentas, tsakant razinka, tai Jusu augintis - net ir jis prie interjero prisiderines mirksiukas.gif thumbup.gif . Ar cia interjera prie katinelio taikete? g.gif
[/quote]

Piešinį mums padarė draugas, piešė dažais, kuriais dažėm lovą, o naudojo kempinę o ne teptuką dėl to taip atrodo. Be to ta sienelė yra tokiu dekoratyviniu tinku dengta, tai ji nėra lygi, gruoblėta tokia. Man tas medis tai tokios ramybės įneša ir paslaptingumo. Labai nerealiai vakare atrodo, kai sieninis apšvietimas įsijungia. Kadangi paveikslo virš galvos nenorėjau, o tą sieną kažkaip norėjosi padekoriti, tai leidom draugui fantaziją išreikšti.
Dėl katės tai čia taip netyčia gavosi smile.gif labai ji tinka prie interjero lotuliukas.gif

[quote=Ramista,2008 12 09, 17:22]
Prisidedu prie pagyrimų už savitas namų įrengimo idėjas ir noriu paklausti apie svetainės grindis - ten medis ar laminatas?
[/quote]

Laminatas. Pirkom Ollo grindyse. Pirma išklojom miegamajame, kadangi labai vaizdas patiko, tai nupirkom ir svetainei. Nėra labai brangus, bet labai praktiškas, nes kai margos grintys tokios sendintos, tai nešvarumai ne taip matosi. Ir labai daug dėmesio sulaukia.
Va čia jos yra http://www.ollo.lt/l...ir-vaisiai.html

Papildyta:
quote=Zaneta75,2008 12 09, 19:19]
Kryyyste, liux thumbup.gif

jauku - tai svarbiausia. Knygu lentynas buciau dariusi iki pat lubu g.gif ir mano manymu pergrupuoti kazkaip knugas lentynose reiketu, kai kurias mazesnes gal i pintus krepsius sudeti, taip kazkokia vizuali tvarka atsiras (nesakau kad yra bardakas, bet kazkokios sistemos truksta ax.gif )
ir man kaip namu tekstiles myletojai pagalveliu ant sopkuciu tai vienspalviu noretusi - sopkes margos, siena marga, tai is5 pagalveliu kokia ą gal ir galetu buti daryta aplikacijom ar siuvineta atkartojant sienu/ sofos rasta - kitos mano manymu turetu buti vienspalves g.gif (gali buti "fakturines" kad nebutu nuobodzios smile.gif )
siai tikrai miela, silta thumbup.gif
[/quote]

Knygų lentynos yra dėl kelių dalykų tik tokio aukščio- nebuvo techninės galimybės, t.y tai yra aukščiausia ką galėjo padaryti. Be to aš pati esu nelabai aukšta ir jau ir taip nelabai viršutinę lentyną pasiekiu, o knygas džnai imlioju, tai nenorėjau, kad taip aukštai būtų. Knygu tvarkos dar nėra, nes dar ne visas atsivežiau iš tėvų, jos pas mane dar vis atsiranda ir keičiasi. Bet kaip sakiau labai dažai knygas naudoju ir čia gal toks kvailas bruožas, bet aš jas turiu matyti blush2.gif , tikrai į krepšius nedėčiau schmoll.gif smile.gif Manau su laiku atsiras sistema. Ai ir dar lentynoje stovi dar vienų augintinių namelis, tai kol atsiras naujas, jie ten bus.
Pagalvėlės tai tokios buvo kartu su sofa. Jos viena pusė kaip sofos atlošas, o kita pusė oda su gėle siuvinėta, kurią nori pusę tą ir pasirenki.

Nu atrodo visus atsakiau bigsmile.gif jei kas domina tai būtinai klauskit. Gaila, kad neturiu koridoriaus foto, jis man irgi labai patinka. Gal kaip nors artimu metu pavyks nufotkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 09 gruodžio 2008 - 19:40
QUOTE(vilmuzele @ 2008 12 09, 13:41)
Ir mes toki derini pasirinkome thumbup.gif . Dabar galvoju, kad gal net ta pati kriaukles marke  g.gif (pas mus Cubo vadinasi, ar kazkas tokio - kur su minimaliu grioveliu, skirtu vandens uzlaikymui ir nutekejimui, skaiciumi). Bet mes dar ja nesinaudojame. Tai nejau ji niekam tikusi? unsure.gif  O kaip suprasti nusidazo nuo vandens?

Mūsiškė kriauklė Plados vadinas. Gal jūsiškė geriau tarnaus ax.gif Visi blogumai išlindo kažkur po pusmečio naudojimo, nors ir valydavau kruopščiai. Šiaip tvarkinguolė esu, tai mane šiek tiek siutina ši netobula kriauklė biggrin.gif Spėju, kad nuo vandens ji patamsėjo (nors šiaip tokių kaip rūdžių nepastebiu g.gif ), o gal ji taip sudinai dėvisi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 10 gruodžio 2008 - 00:25
[quote=Rittule,2008 12 10, 01:24]
Mūsiškė kriauklė Plados vadinas. Gal jūsiškė geriau tarnaus ax.gif Visi blogumai išlindo kažkur po pusmečio naudojimo, nors ir valydavau kruopščiai. Šiaip tvarkinguolė esu, tai mane šiek tiek siutina ši netobula kriauklė biggrin.gif Spėju, kad nuo vandens ji patamsėjo (nors siaip tokių kaip rūdžių nepastebiu g.gif )

Fu karsta.gif nuraminote. O tai man del tokio Cubo funkcionalumo (kai nedaug sveitimui nusimatanciu grioveliu) ir kampuotumo, savaime suprantama, teko gerai papluseti, kol MB itikinau, kad pasirinkimas geras. Jis visuomet buvo uz Plado. O as nuomone paskutine akimirka pakeiciau. nail.gif Tikiuosi ne i bloga puse...
Cia truputi OT, bet del jusiskes kriaukles prieziuros - gal padetu koks spec.valiklis/purskiklis? Nors as paprastas kriaukles atgaivinu paprastu acto tirpalu, citrinos rugstimi. Tik neaisku, kaip Plados pavirsius i toki reikala reaguotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 20:31)
Dėkui visoms už patarimus aciuks.gif Jau tą dėžę nuėmiau, o vyras man iškart sakė, kad ji netinka.. hihihi.gif
tingiu fotkint, tai dar įmetu kelias:
user posted image

Turiu klausimuką blush2.gif Koks yra atstumas nuo tų spintelių iki sienutės į kurią atremtas stalas? Ir koks yra stalo plotis? ax.gif Klausiu, nes labai aktualu. Nes noriu pas save daryti panašiai, bet kažkaip, bent jau ant popieriaus, tai man atrodo, kad pas mus per mažai vietos šitokiai idėjai įgyvendinti ir niekas ten netilps. Arba tilps, bet tada bus neįmanoma už stalo atsisėst doh.gif
Atsakyti