Sveikos. Dedu ir aš savo buto nuotraukėlės, bet dedu ne tam kad pasirodyti, o tam, kad gal kam nors minčių kils. Viskas daryta savom rankelėm, t.y. visos sienos, girindys ir t.t. Tik elektrai ir santechnikai žmones samdėm. Idėjos irgi pačių. Dar kai kas nebaigta, bet kadangi biudžetas baigėsi, tai ir sustojo šiek tiek darbai.
Ai ir dar vienas dalykas- pati neturiu fotiko, tai daugiau nuotraukų neturiu kaip nufotkinti, o čia per mano gimtadienį fotkinta.
Miegamasis. Man labai patinka šviestuvas (šiek tiek matosi antroje foto), niekaip negaliu atsižiūrėti.
Šone, ten kur veidrodžiai, už pertvaros yra lentynos rūbams susidėti.
Virtuvė:
Virtuvės grindų ir sienų plytelės iš arčiau (senesnės foto)
Papildyta:
Svetainė:
Viena vonios nuotrauka, nes daugiau neturiu
Papildyta:
Šiai svetainėje tas staliukas, ten nestovi, kadangi dar neturim jokio staliuko, tai panaudojom skrynią, ku stovi miegamajam. Ir sovos būna sustumdytos, taip kaip tose prastesnės kokybės foto. O kai ateina svečių daugiau, tai pristumiam prie stalo-skrynios
Puikus darbas, šauniai įsirengėte nebrangiom medžiagom
Ačiū užpagyrimą. Kai biudžetas ribotas, tai ir sukiesi kaip išmanai Bet kažkaip tie namai ir jaukūs bei mieli pasidaro, kai pats savo rankų darbo įdedi. Dar įra minčių patiems staliuką susimeistrautiir dar šį bei tą. Labai man pačiai patiko (nu dabar save pagirsiu ) ta idėja virtuvėjė alia palangė. Kadangi ten lagai iki žemės, tai nėra jokių palangių, o gėlytes kažkur norisi statyti. Kol kas aš ją nukroviau orchidėjomis, bet vasarą MB ten planuoja prieskonine žoles auginti, tai man kraustytis kitur teks
Ačiū, jova, labai gaila, kad neturiu fotiko, tai negaliu daugiau detalių įdėti
QUOTE(kryyste @ 2008 12 09, 00:13)
Labai man pačiai patiko (nu dabar save pagirsiu ) ta idėja virtuvėjė alia palangė. Kadangi ten lagai iki žemės, tai nėra jokių palangių, o gėlytes kažkur norisi statyti.
puiki idėja
Ir man patiko jūsų namučiai
Ačiū, Jole, ji dar nepabaigta, kadangi yra labai ilga, tai reikia per vidurį atramos, kad nesulūžtų. Tai planuojam tokias kojeles pritaisyti, tik niekaip nerandu tinkamų išmatavimų, tai reiks ilgesnes pirkti ir patiems trumpinti. O tada galėsiu orchytes į gražius vazonus sudėti
Dar išknisau viena vonios foto, sorry, kad tokia iškapyta, nes vieną žmogų norėjau paslėpti
Dar išknisau viena vonios foto, sorry, kad tokia iškapyta, nes vieną žmogų norėjau paslėpti
QUOTE(Diax @ 2008 12 08, 10:11)
Rittule, o iš kokių plokščių pagamintas virtuvės komplektas? Apatinės spintelės nėra labai tamsios, gal ten kokia tamsaus riešuto spalva (spėju natūrali faneruotė, o gal laminatas?) ? O viršutinės iš dažytos plokštės, ar ne? Ji balta ar kreminė? Stalviršis turbūt baltas
Virtuvės plokštės paprastos, kaip suprantu, laminatas. Riešutas jei kada teks vėl gamintis virtuvės baldus, apatinių spintelių spalvos nekeisiu.
Viršutinės spintelės nedažytos ir paprastos, kreminės spalvos. Norėjau dažytų, atkalbėjo, kad sunki priežiūra, pirštų antspaudai.. o ir kaina būtų žymiai didesnė.
Stalviršis toks margas, taškuotas, nėra visai baltas, irgi kreminis Labai patenkinta, o vat, kas turi tamsius, skundžiasi, kad labai matosi viskas ant jų.. Bet va prie stalviršio derinta šviesi kriauklė šudas, labai nusidažo nuo vandens, tokios jau nepirkčiau..
Labai fainas gartraukis Kryystos virtuvėje
kryyste-saunuoliai labai jaukus,mieli, mielai ir as sutikciau po tokius sukiotis Orchideju lentyna man buvo pirmas ,vau...tiek graziu gelyciu vienoje vietoje ir dar taip isradingai sugalvota Grazus svetaines baidai is kur ir kiek
QUOTE(kryyste @ 2008 12 08, 21:13)
Labai man pačiai patiko (nu dabar save pagirsiu ) ta idėja virtuvėjė alia palangė. Kadangi ten lagai iki žemės, tai nėra jokių palangių, o gėlytes kažkur norisi statyti. Kol kas aš ją nukroviau orchidėjomis, bet vasarą MB ten planuoja prieskonine žoles auginti, tai man kraustytis kitur teks
va va as ir norejau jau pagirti ta ideja su lentyna gelytem, tikrai gerai sugalvojot ir siaip matosi, kad ten labai gera vieta orchidejoms augti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 09, 08:38)
kryyste-saunuoliai labai jaukus,mieli, mielai ir as sutikciau po tokius sukiotis Orchideju lentyna man buvo pirmas ,vau...tiek graziu gelyciu vienoje vietoje ir dar taip isradingai sugalvota Grazus svetaines baidai is kur ir kiek
O, ačiū merginos už komplimentus. Net nesitikėjau tiek sulaukti. Svetainės baldai iš Audėjo. Kainavo tarp 4000-5000 Lt. Sofa išitiesia.
Šiaip visai kitokių minčių buvo, bet kai pradedi ieškoti, tai nori, kad būtų prektiška ir įperkama, tai mintys greitai koreguojasi
QUOTE(kryyste @ 2008 12 08, 23:41)
Sveikos. Dedu ir aš savo buto nuotraukėlės, bet dedu ne tam kad pasirodyti,
10 balu