Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Rittule,idek daugiau foto,ten matosio svetaines kampiukas,butu idomu visa pamatyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 02:34)
Sveikutės  mirksiukas.gif

Gal patarsite, mergaitės, dėl virtuvės  ax.gif : tarp virtuvės pakabinamų spintelių ir lubų pas mus tokia niša, dar tas nelabasis dūmtraukio uždengimas, niu man nėra vaizdo, norėčiau kažką pakeisti, bet nesugalvoju ką kaip  schmoll.gif

As irgi manau, kad su nisa viskas tvarkoje. Jeigu kazka uzdesite ant lentynu, gali pasirodyti per daug apkrauta. Virtuve daugiau minimalistinio stiliaus, tad ir daiktu palikite kuo minimaliau smile.gif
Dabar pazvelgus i foto atrodo jauku, lengva - grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už patarimus aciuks.gif Jau tą dėžę nuėmiau, o vyras man iškart sakė, kad ji netinka.. hihihi.gif

QUOTE(giega @ 2008 12 07, 15:55)
Rittule,idek daugiau foto,ten matosio svetaines kampiukas,butu idomu visa pamatyt ax.gif

tingiu fotkint, tai dar įmetu kelias:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 07 gruodžio 2008 - 19:44
Grazu wub.gif Sumazink,ka ax.gif
Atsakyti
Gražu labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai grazu, skoninga, thumbup.gif wub.gif Norejau paklausti kokio ilgio ir plocio valgomojo stalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 21:31)
Dėkui visoms už patarimus aciuks.gif Jau tą dėžę nuėmiau, o vyras man iškart sakė, kad ji netinka.. hihihi.gif
tingiu fotkint, tai dar įmetu kelias:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Jaukus, neperkrautas butas 4u.gif
Atsakyti
malonu, kad patiko, mergaitės, blush2.gif

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 12 07, 21:36)
Norejau paklausti kokio ilgio ir plocio valgomojo stalas? g.gif

140*80 cm
Atsakyti
Rittule,labai grazu.Man patinka toks stiliukas...
Atsakyti
Rittule, liuks namuciai. Nemegstu spalvu maisalynes, todel man viskas thumbup.gif
Atsakyti
Rittule, o iš kokių plokščių pagamintas virtuvės komplektas? Apatinės spintelės nėra labai tamsios, gal ten kokia tamsaus riešuto spalva (spėju natūrali faneruotė, o gal laminatas?) ? O viršutinės iš dažytos plokštės, ar ne? Ji balta ar kreminė? Stalviršis turbūt baltas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 08 gruodžio 2008 - 09:11
Labai gražūs na,mučiai Ritule, ir tikrai nedėk ant virtuvinės spintelės jokių vijoklinių gėlių doh.gif suardytų visą grožį. Viskas ten labai liux. 4u.gif
Atsakyti