Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 01, 22:39)
kaip grazu pas 0jura rolleyes.gif

seklės-morkos biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0jura @ 2008 12 03, 12:22)
seklės-morkos  biggrin.gif
4u.gif

super thumbup.gif
Atsakyti
Ojura, Žanetuk bigsmile.gif namučiai jūsų super thumbup.gif Taip gražu ir jauku rolleyes.gif
kasachaus man nerodo namučių unsure.gif
Ech kaip baltai pavydžiu tokios tvarkos, mes baigiam įsirenginėt bet iki tokio lygio dar toli doh.gif prieš Kalėdas jau planuojam įsikelt ,tada padarysiu namų fotosesiją ir pasirodysim jūsų teismui blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Gal patarsite, mergaitės, dėl virtuvės ax.gif : tarp virtuvės pakabinamų spintelių ir lubų pas mus tokia niša, dar tas nelabasis dūmtraukio uždengimas, niu man nėra vaizdo, norėčiau kažką pakeisti, bet nesugalvoju ką kaip schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 07 gruodžio 2008 - 01:35
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 00:34)
Sveikutės  mirksiukas.gif

Gal patarsite, mergaitės, dėl virtuvės  ax.gif : tarp virtuvės pakabinamų spintelių ir lubų pas mus tokia niša, dar tas nelabasis dūmtraukio uždengimas, niu man nėra vaizdo, norėčiau kažką pakeisti, bet nesugalvoju ką kaip  schmoll.gif

na man asmeniskai ta nisa ir gartraukio uzdengimas tikrai netrukdo
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 01:34)
Gal patarsite, mergaitės, dėl virtuvės  ax.gif : tarp virtuvės pakabinamų spintelių ir lubų pas mus tokia niša, dar tas nelabasis dūmtraukio uždengimas, niu man nėra vaizdo, norėčiau kažką pakeisti, bet nesugalvoju ką kaip  schmoll.gif

man irgi nemaiso, kazkaip liux ir taip atrodo, gal asmeniskai man per balta, bet atrodo tai liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 02:34)

user posted image

Jei patrauksit tą indelį-dėžutę, tai mažiau kris į akis dūmtraukio uždengimas... Galima buvo anksčiau apgalvoti kažkokį apšvietimą iškart virš spintelių, vietoje trijų halogenų lubose. Galima sudėlioti eilę vienodų smulkių vazonėlių su žalumais..Arba raizgytų šakų. Butų linksmiau ir ne taip 'šalta'... O gal jau nieko nebekeisčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglienė: 07 gruodžio 2008 - 11:44
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 00:34)

user posted image

Nuimti ta indeli ir nesukti daugiau galvos.Viskas labai graziai atrodo.Aisku galima prideliot visokiu suvenyru,puodeliu,bet tai tik dulkem rinkt...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2008 12 07, 14:10)
Nuimti ta indeli ir nesukti daugiau galvos.Viskas labai graziai atrodo.Aisku galima prideliot visokiu suvenyru,puodeliu,bet tai tik dulkem rinkt...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man labiau rozetė kliūva, nei tas viršus ax.gif

Graži virtuvytė mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad viskas gerai su ta niša. rolleyes.gif Kadangi pa smane virtuvė baisi, tai jau tvarkinga lygi virtuvė man jau gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2008 12 07, 01:34)

user posted image

labuks,
kažkas minėjo, kad baltos viršuj pabai daug, tai ir man va tik tas kliuvo,
o ant viršaus dėčiau vijoklinę gėlę, kad žalia spalva atmuštų baltumą.

tik tiek...
aišku, ta vargšė vineiša dėžutė ten niladitca biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 01, 21:36)
aptikau šio mėnesio "Mano namų" numeryje Ojuros namus  blush2.gif  tikiuosi nesupyksit už paviešinimą, bet tada buvo nemažai tokių, kurioms patiko jūsų interjeras, o žurnale ten daug visko aprašyta  blush2.gif

ax.gif žiūriu ir pas mus panašių dalykėlių kaip pas Ojurą yra blush2.gif..... Gal kada ir aš įkelsiu kokią fotkę. Aišku, musų namučiuose ne nauji remontai daryti - jau treji metai praėjo, tai gal kai kas pasirodys senamadiška kaip kam. Ir baildais dar neatsinaujinę, bet.... mums su MB tai visai miela wub.gif .... Kiti kai ateina irgi nepeikia rolleyes.gif per daug.... biggrin.gif
Atsakyti