Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

[quote=millagra,2008 11 29, 20:18]
sveikutes,
uzsimaniau ir as kometaru is jusu. ikeliu savo kambariu nuotraukas ir koridoriaus.zinau,tikrai zinau kad tai ne is katalogo,galbut kitom pasirodys jog tai siaubas....bet gal galetumete patart?nors ka nors? kaip pigiai bet ka nors graziai pakeisti?remontui siuo metu pinigu neturime...ir prasau labai nekritikuoti ax.gif blush2.gif tvarkos galbut ir truksta...na bet kurgi rasi idealia tvarka? smile.gif tik tuose namuose kuriuose negyvenama mirksiukas.gif

Sveika, aš pakeisčiau užuolaidas tarkim gelsvam kambaryje rinkčiaus vienspalves kitokio pvz tamsesnio audinio uzuolaidas, nes tos su rausvom gėlėm "pjaunas" su sienom, pakeisčiau sofos užtiesala į vienspalvį, galbūt tokio paties audeklo kaip užuolaidos(naujosios:)) o ant lovos padėčiau kelias kontrastingas pagalvėles,taip pat kambarius suskirstyčiau daugiau zonom, tarkim darbo vieta, ten kur fotelis šalia jo kažkoks staliukas gėlė..įsitaisyčiau jaukų kampelį gerti arbatai tarkim į vieną kažkurią vietą pastatyčiau tą raudoną fotelį staliuką, gėlę ir akvariumą (gal tai įmanoma padaryti svetainėje) .Kambaryje rinkčiaus ne daugiau nei tris spalvas pagrindines, tada lengviausia nenugrybauti, tarkim sienos gelsvos, viena splava viena spalva kokia nors tamsi pvz šokoladinė, ja galima uždengti sofą, fotelius, nebrangių gražių medžiagų užtiesalų gali rasti dėvėtuose rūbuose :)tos raudonos užuolaidos labiau tiktų tam kambaryje kur raudonas kilimas,taip pat svetainėj prie lango tiktų aukšta gėlė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutelyte: 29 lapkričio 2008 - 22:47
QUOTE(millagra @ 2008 11 29, 20:18)
sveikutes,
uzsimaniau ir as kometaru is jusu. ikeliu savo kambariu nuotraukas ir koridoriaus.zinau,tikrai zinau kad tai ne is katalogo,galbut kitom pasirodys jog tai siaubas....bet gal galetumete patart?nors ka nors? kaip pigiai bet ka nors graziai pakeisti?remontui siuo metu pinigu neturime...ir prasau labai nekritikuoti  ax.gif  blush2.gif  tvarkos galbut ir truksta...na bet kurgi rasi idealia tvarka? smile.gif tik tuose namuose kuriuose negyvenama mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

neduoda man dideliu nuotrauku ikelti,tai dedu tokias  wub.gif

Gal būtų galima pakeisti dienines užuolaidas, vietoj naktinių pakabinti kokį roleta, kurį derinčiau su sofos ar lovos užtiesalu, padaryti jaukesnį apšvietima, tarkim priderinti pastatomą toršerą. Koridoriuje bandyčiau pakeisti patamsėjusias lakuotas medines sienas, jas būtų galima perdažyti kokia šviesia spalva. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 11 27, 09:25)
O gal žinai kiek kainavo tas jūsų paslėptas apšvietimas? Man reiktų kažkur 10m

Pas mus toks apsvietimas yra, kaina priklausys nuo to, kokias lempas ketinama deti. una ir ilgesniu, ir trumpesniu, bet draugai dejo trumpas ir dare atstumus nemazus tarp ju, gavosi toks taskinis apsvietimas, o ne nenutrukstamas apsvietimas. Pas mus detos ilgos lempos, kainos nepasakysiu, nes viskas irenginejama buvo pries gerus 2 metus. Apsvietimas super, siek teik balankiau padarem negu pagrindini sviestuva kambario vidury, bet kaip pastebejau. labiau ji ir megstam.
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 11 29, 18:18)
user posted image

user posted image

user posted image

Sveikute 4u.gif
Man, tai kazkaip noretusi is viso tuos du kambariukus vietom sukeisti blush2.gif As miegamojo lova statyciau "geltonajam" kambary, lygiagreciai langui, kitam kambario gale isirengciau darbo kampeli. Ta spintele su stalciais galbut galima butu pakisti po rasomu stalu arba salia lovos kaip spintele pasideti.
Na, o kitam kambary, galima butu pasidaryti svetaine. Sekcija galbut pastatyti prie sienos priesais langa, taip kambarys atrodytu erdvesnis ir isirengti jauku kampeli su akvariumu ir gelytem.
Dar uzuolaidos prasosi sukeiciamos vietom ax.gif
Beje, akvariumas ir tas kitas gyventojas thumbup.gif wub.gif
Sekmes pertvarkymuose biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollam: 30 lapkričio 2008 - 15:47
QUOTE(millagra @ 2008 11 29, 20:18)
sveikutes,
uzsimaniau ir as kometaru is jusu. ikeliu savo kambariu nuotraukas ir koridoriaus.zinau,tikrai zinau kad tai ne is katalogo,galbut kitom pasirodys jog tai siaubas....

O man visai ne siaubas schmoll.gif Svarbu noras graziai gyventi, kada nors atsiras ir pinigeliu savo svajonei igyvendinti mirksiukas.gif uztat galiu pagirti, nematau jokiu ismetytu "bezdeluskiu", kurios uzgriozdina ir subjauroja net ir graziausius namus, ir tokia tvarka bigsmile.gif pagarba 4u.gif O jei imciausi kazka keisti, tai pirmiausiai langu rubeliai ir pledukas ar kazkoks uztiesalas ant sofos, priderinciau ju spalvas ir butu thumbup.gif sofai uztiesalo gal Jyske paieskociau, ten buna maciau nebrangiu ir visai puikiu, uzuolaidu irgi ten pat buna, dar Erbi anksciau buvo, mociutei nupirkau, tai iskart kambarys kitoks pasidare. O jei imanoma, tai lentutes perdazyciau, kaip jau kazkas ir siule. Nudazyciau balta spalvyte ax.gif Nematau nieko blogo pasilankyti ir skudurynuose, kiek girdejau labai neblogu dalykeliu galima rasti, turiu omeny tas pacias uzuolaidas, lovos uztiesalus, pagalveliu uzvalkalus. vat ir pasikeis tavo namuciai be dideliu pastangu. Gele miegamajame labai grazi, kam paslepei? tempk ja i svetaine. Ir isvaduok geles is tu ryskiu geltonu vazoneliu mirksiukas.gif Tiesa, jei pirksi sofai nauja uztiesala, tai atkreip demesi, kad jis nebutu toks striukas, kaip dabartinis smile.gif o staliukas, kad ir naujas, bet labai netinkamas, jei bus galimybe, tai isigykite kazka aiskesniu formu, be ryskiu detaliu, na, kad kuo maziau kristu i akis, kad paprastesnis butu. dabar labai jau jis krenta i akis tokiam nedideliam kambariuke.
Atsakyti
jetau kiek patarimu isgirdau smile.gif labai aciu mergaites ax.gif kai gausiu algyte bandysiu kazka keisti,bent jau pradziai...ta staliuka kai pirkom atrode mums jis labai grazus...nors dabar jau ir man norisi kazkokio kitokio wink.gif langai tai tikrai nuskriausti pas mane labai...reik uzuolaidu kuo greiciau rolleyes.gif
dekui,gal dar kas oatarimu mesteles? smile.gif
na del miegamojo ir svetaines,tai miegamasis man labiausiai patinka,nes jis jaukiausias man blush2.gif o svetaine schmoll.gif
Atsakyti
pritarciau kazkieno minciai sukeisti kambariu paskirti:) bet jeigu to nesinori, tai bent lova miegamo pastatyti isilgai lango, tuomet stala kitur ir ta foteli jaukiau pastatyti ar net i svetaine. Gelei pagarbesnes vietos-labai grazi. aisku langams nauju drabuziu, pagal juos derinti lovatieses, ne tik ant placios lovos, bet ir uztiesalus ant sopkes ir fotelio, pagalveliu. Saliuote prasieiti su slifavimo masina ir nudazyti gl nebalta, bet sviesia su atspalviu. kuo maziau plastmases, visokiu plastmasiniu dezeliu, kuo daugiau pintu, jos suteikia jaukumo. nemanau, kad tai didele investicija, tiesiog darbstumo, kruopstumo ir truputuka finansu. Juolab jiske viskas nebrangiai kainuoja, t.p. gali i Thomas Philips nuvaziuoti. aisku, torseriukas, zvakeles ar iremintos nuotraukos priduotu jaukumo, bet cia kam kas patinka:) man patinka, o kitiems-tai smulkus bereiksmiai daiktai uzgriozdinantys kambarius:) jei stalas nervina -nupirk ar nunerk ir jam drabuzi, priderinusi prie kambario tekstiles spalvu...
Atsakyti
aptikau šio mėnesio "Mano namų" numeryje Ojuros namus blush2.gif tikiuosi nesupyksit už paviešinimą, bet tada buvo nemažai tokių, kurioms patiko jūsų interjeras, o žurnale ten daug visko aprašyta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 01 gruodžio 2008 - 20:38
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 01, 21:36)
aptikau šio mėnesio "Mano namų" numeryje Ojuros namus  blush2.gif  tikiuosi nesupyksit už paviešinimą, bet tada buvo nemažai tokių, kurioms patiko jūsų interjeras, o žurnale ten daug visko aprašyta  blush2.gif

SM forume radau info, kad kartu su ojuros namuciais i kadra pateko ir vienos mamytes (nmantes) keramikiniai darbeliai ax.gif Nemanau, kad mamytes supyks, kad mes apie jas kalbame 4u.gif reiketu tik pasidziaugti kad musu tarpe yra sauniu mamu - supermamu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 01, 20:36)
aptikau šio mėnesio "Mano namų" numeryje Ojuros namus  blush2.gif  tikiuosi nesupyksit už paviešinimą, bet tada buvo nemažai tokių, kurioms patiko jūsų interjeras, o žurnale ten daug visko aprašyta  blush2.gif

kaip grazu pas 0jura rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 12 01, 19:36)

geras bigsmile.gif o as net nepastebejau, begsiu namo vakare ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 11 29, 18:18)
sveikutes,
uzsimaniau ir as kometaru is jusu. ikeliu savo kambariu nuotraukas ir koridoriaus.zinau,tikrai zinau kad tai ne is katalogo,galbut kitom pasirodys jog tai siaubas....bet gal galetumete patart?nors ka nors? kaip pigiai bet ka nors graziai pakeisti?remontui siuo metu pinigu neturime...ir prasau labai nekritikuoti  ax.gif  blush2.gif  tvarkos galbut ir truksta...na bet kurgi rasi idealia tvarka? smile.gif tik tuose namuose kuriuose negyvenama mirksiukas.gif

neduoda man dideliu nuotrauku ikelti,tai dedu tokias  wub.gif

Na nelygu kiek norite/galite pinigėlių išleisti. Aš pakisčiau kilimus sofos užtiesalą į naujoviškesnius. Daug maž jūsų katino spalvos tiktų wub.gif Lovos užtiesimą siūlyčiau ne margą.

Miegamajame naktinių užuolaidų spalvą derinčiau su lovos užtiesalo spalva.... nes labai jau daug spalvų išeina. Ir žalia, ir geltona ir labai ryški raudona....

Kai norėsi išleist pinigėlių - nulupk tas lentutes nuo koridoriaus sienų smile.gif

p.s. kaip faina kai namuose daug augintinių wub.gif šaunuolė tu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 02 gruodžio 2008 - 21:38