Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Sveikos.
Darau viska atvirksciai;pirma uzsisakau baldus,po to negaliu prie ju nieko priderint.Uzsisakiau rubino spalvos lakuota spinta su tamsiai rudu i miegama,lova tamsiai ruda.Dabar nesumastau ar sienas sviesias palikt,ar bandyt kokias spalvas.Noreciau kazka su juodu,bet ar nesumazins kambario?
Atsakyti
kusachiau prisidedu ir aš prie pagyrų tavo sukurtam interjerui, labai gražu 4u.gif
Noriu paklaust klausimėlį dėl tų liuminescensinių lempų. Kiek pas jus ten jų po lubom sudėta ir kaip jos tvirtinamos ? Pas mane situacija tokia, kad svetainėje lubos žemėjančios, nuo kažkur 3,5m iki 2,7m, planuoju daryti tokias irgi pažemintas lubas vidurį svetainės, kažkur 2,5x2,5m (pažemėjimas lygiagrečiai lubų nuolydžiui), vidurį šitų žemesnių lubų noriu dėti tokias dvi pailgas lempas, kaip pas tave virtuvėje, o virš šitų lubų paslėptas tas liuminescensines lempas. Kai elektrikas vedžiojo mums laidus tai buvo su juo toks apšvietimas (paslėptas) aptartas, bet jis man pasakojo apie kažkokias šviečiančias šlangas, kurios montuotūsi ten paslėptai, bet gal tokių nebūna biggrin.gif Ir dar klausimėlis ar nuo tų pailgų lempų užtenka šviesos? Gal nelabai aiškiai aprašiau savo sugalvotą apšvietimą, bet gal suprasi ir patarsi ką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikadi: 25 lapkričio 2008 - 11:20
QUOTE(giega @ 2008 11 24, 12:39)
Sveikos.
Darau viska atvirksciai;pirma uzsisakau baldus,po to negaliu prie ju nieko priderint.Uzsisakiau rubino spalvos lakuota spinta su tamsiai rudu i miegama,lova tamsiai ruda.Dabar nesumastau ar sienas sviesias palikt,ar bandyt kokias spalvas.Noreciau kazka su juodu,bet ar nesumazins kambario?

as nebemaisyciau spalvu ir paliksciau sienas sviesias, vienspalves smile.gif
Atsakyti
labai gražus interjeras kusachiau, man šviesų išdėstymas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 11 25, 13:18)
kusachiau prisidedu ir aš prie pagyrų tavo sukurtam interjerui, labai gražu  4u.gif
1) Noriu paklaust klausimėlį dėl tų liuminescensinių lempų. Kiek pas jus ten jų po lubom sudėta
2) ir kaip jos tvirtinamos ?
Pas mane situacija tokia, kad svetainėje lubos žemėjančios, nuo kažkur 3,5m iki 2,7m, planuoju daryti tokias irgi pažemintas lubas vidurį svetainės, kažkur 2,5x2,5m (pažemėjimas lygiagrečiai lubų nuolydžiui), vidurį šitų žemesnių lubų noriu dėti tokias dvi pailgas lempas, kaip pas tave virtuvėje, o virš šitų lubų paslėptas tas liuminescensines lempas. Kai elektrikas vedžiojo mums laidus tai buvo su juo toks apšvietimas (paslėptas) aptartas, bet jis man pasakojo apie kažkokias šviečiančias šlangas, kurios montuotūsi ten paslėptai, bet gal tokių nebūna  biggrin.gif 
3) Ir dar klausimėlis ar nuo tų pailgų lempų užtenka šviesos? Gal nelabai aiškiai aprašiau savo sugalvotą apšvietimą, bet gal suprasi ir patarsi ką  blush2.gif

1) Kiek tokių šviestuvų ten sudėta nežinau, nes elektrikai patys pasiskaičiavo pagal perimetrą ir esamus tokio tipo šviestuvų ilgius.
2) nuleidus lubas gaunasi tokia kaip ir atbraila, kurios giliausioje vietoje tvirtinamas šviestuvas. Va čia gali parsisiūsti tipinį pjuvį (vidurinis varijantas) pjuvis
nelabai suprantu, kas tos šviečiančios šlangos. Gal elektrikai liuminescensines lempas taip įvardijo? Ar jie turi omeny lanksčias šlangas šviečiančias g.gif
3) šviesos pakanka, ji gali būt gana ryški.
Kiek supratau, tiek patariau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 27, 01:23)
1) Kiek tokių šviestuvų ten sudėta nežinau, nes elektrikai patys pasiskaičiavo pagal perimetrą ir esamus tokio tipo šviestuvų ilgius.
2) nuleidus lubas gaunasi tokia kaip ir atbraila, kurios giliausioje vietoje tvirtinamas šviestuvas. Va čia gali parsisiūsti tipinį pjuvį (vidurinis varijantas) pjuvis
nelabai suprantu, kas tos šviečiančios šlangos. Gal elektrikai liuminescensines lempas taip įvardijo? Ar jie turi omeny lanksčias šlangas šviečiančias  g.gif
3) šviesos pakanka, ji gali būt gana ryški.
Kiek supratau, tiek patariau  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Vakar kiek pasidomėjau interneto platybėse, tai supratau kad mūsų elektrikas turėjo omenį šviesolaidžius turbūt, bet jei baisiai brangūs doh.gif
Va kažkas panašaus, tik įdomu kiek jie šviečia:
http://www.zap.lt/led-lankstus-laidas/
O gal žinai kiek kainavo tas jūsų paslėptas apšvietimas? Man reiktų kažkur 10m
Atsakyti
man ir būtų įdomu kaina tokio daikto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2008 11 27, 10:25)
Ačiū  4u.gif
Vakar kiek pasidomėjau interneto platybėse, tai supratau kad mūsų elektrikas turėjo omenį šviesolaidžius turbūt, bet jei baisiai brangūs  doh.gif
Va kažkas panašaus, tik įdomu kiek jie šviečia:
http://www.zap.lt/led-lankstus-laidas/
O gal žinai kiek kainavo tas jūsų paslėptas apšvietimas? Man reiktų kažkur 10m

ai, man šmėstelėjo mintis, kad gal juos turi omenyje, bet kad jie ir labai brangūs, ir mažokai šviesos, ir ta šviesa šalto spektro, nejauki. Galbūt klystu, bet mano manymu jie netinkami paslėptam apšvietimui.
Aš jau kainos niekaip nebepasakysiu, nes ten elektrikas per kokius penkis kartus pirko, gražino, keitė, dapirkinėjo doh.gif sakiau jau, jis pirmą kartą tokį darė, tai eksperimentavo truputį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 19, 19:19)
kresliuku stalo galuose kaina po 1630 Lt., o kitos kedes po 998 Lt.
abu salonai Vilniuje, Artamis ant Tauro kalno, o Ail design Siaures miestelyje.

sakyciau nemazai verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,
uzsimaniau ir as kometaru is jusu. ikeliu savo kambariu nuotraukas ir koridoriaus.zinau,tikrai zinau kad tai ne is katalogo,galbut kitom pasirodys jog tai siaubas....bet gal galetumete patart?nors ka nors? kaip pigiai bet ka nors graziai pakeisti?remontui siuo metu pinigu neturime...ir prasau labai nekritikuoti ax.gif blush2.gif tvarkos galbut ir truksta...na bet kurgi rasi idealia tvarka? smile.gif tik tuose namuose kuriuose negyvenama mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

neduoda man dideliu nuotrauku ikelti,tai dedu tokias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 11 29, 19:18)
sveikutes,
uzsimaniau ir as kometaru is jusu. ikeliu savo kambariu nuotraukas ir koridoriaus.zinau,tikrai zinau kad tai ne is katalogo,galbut kitom pasirodys jog tai siaubas....bet gal galetumete patart?nors ka nors? kaip pigiai bet ka nors graziai pakeisti?remontui siuo metu pinigu neturime...ir prasau labai nekritikuoti  ax.gif  blush2.gif  tvarkos galbut ir truksta...na bet kurgi rasi idealia tvarka? smile.gif tik tuose namuose kuriuose negyvenama mirksiukas.gif

neduoda man dideliu nuotrauku ikelti,tai dedu tokias  wub.gif

Ten pataikei, žinok drinks_cheers.gif aš prieš kurį laiką irgi buvau įmetusi buto nuotraukų tai tokių puikių patarimų gavau wub.gif Dabar remontas jau baigtas, trūksta tik roletų tai tada pasirodysiu kas su visų bendra pagalba gavosi 4u.gif

P.S. jei įmestum dar buto planelį ir aiškesnių nuotraukų (na, kad visas kambarys matytusi) tai būtų aiškesnis vaizdas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pause: 29 lapkričio 2008 - 18:36
buto plano neturiu, nes mes gyvename tevu bute, o tevai gyvena uzmiestyje ir visi dokumentai pas mama...
okaip ideti didesnes nuotraukas? jei man ju neduoda deti... verysad.gif
Atsakyti