Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(kusachius @ 2008 11 18, 20:28)

viskas labai grazu thumbup.gif , zinokit pavydziu(na is geros puses) jums kad jau viskas baigta doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
kusachius ka ir besakyti, grazu ir pagirtina wub.gif
Norejau paklausti kur pirkti sviestuvai pirmojo ir treciojo auksto voniu, arba ju gamintojo pavadima gal isduotumet, ir idomu ar juos uzsakineti reikejo.
Ir dar man labai patiko, kad veidrodziai ireminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 11 19, 12:21)
kusachiau, labai super  thumbup.gif  labai daug graziu ideju galima rasti  wub.gif
dabar kai jau nebeziuriu i nuotraukas, tai atminti labiausiai istrige vaizdai - pirmo auksto wc  wub.gif , baro kedes, lovatiese  wub.gif  plyteles abiejose aukstuose  thumbup.gif 
na ir drasa deti parketlentes wc  thumbup.gif  pati labai ilgai apie tai svajojau, bet mano antrapusis nepasirase tokiai minciai sad.gif

aciu smile.gif
jau labai seniai norejau mediniu grindu vonioje, bet man irgi is pradziu tevai sake, kad nusisneku lotuliukas.gif paskui pririnkau kruva irodymu, paveiksliuku is knygu ir zurnalu, skirtingu medienu charakteristiku, ir pan. Kai kurios egzotiskos medienos visai vandens nebijo, tik ju spalvos dazniausiai i raudonuma. Siaip yra net specialios parketlentes is egzotiniu vandeniui atspariu medienu, su guma uzsandarinamais tarpais, ant ju gali nors balas vandens prilaistyt ir nieko. Bet tos tai bau brangios baisiai. Cia dejom paprastas riesuto parketlentes, lakuotas (alyvuotos tokiam tikslui visai netinka), impregnavom ir uzsilikonavom tarpus. Is duso kabinos ar kriaukles praktiskai nesitasko, dar kilimuka patiesiau, kad issiropstus is duso neprivarvetu. Saugot reik labiau, nei plyteles, bet kaip smagu basom po vonia vaiksciot biggrin.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 19, 13:31)
o kiek pinigeliu atsiejo viena kedute jei ne paslaptis?
cia tie salonai Vilniuje?

kresliuku stalo galuose kaina po 1630 Lt., o kitos kedes po 998 Lt.
abu salonai Vilniuje, Artamis ant Tauro kalno, o Ail design Siaures miestelyje.

QUOTE(lietutis @ 2008 11 19, 14:43)
Kushacius, labai grazu, vientisa harmonija ir co biggrin.gif 4u.gif

Man reikia sbviestuvu kaip virs baro virtuvej, kur tokiu gaut, manau, kad man butent tokiu reikia. Jei nesunku isduok ir kaina  4u.gif

aciu labai uz ivertinima smile.gif jau isdaviau i AZ

QUOTE(ginava @ 2008 11 19, 19:13)
kusachius ka ir besakyti, grazu ir pagirtina wub.gif
Norejau paklausti kur pirkti sviestuvai pirmojo ir treciojo auksto voniu, arba ju gamintojo pavadima gal isduotumet, ir idomu ar juos uzsakineti reikejo.
Ir dar man labai patiko, kad veidrodziai ireminti thumbup.gif

tie sviestuvai pirkti Ardenoje, jie siaip skirti paveikslams apsviesti ax.gif veliau dar daugiau ir grazesniu aptikau vienam sviestuvu salone Doms galerijoj, bet nebeatsimenu kuriame.

Labai aciu visoms uz komplimentus interjerui, labai dziugu tokius vertinimus isgirsti po sitiek darbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 19, 18:19)
Labai aciu visoms uz komplimentus interjerui, labai dziugu tokius vertinimus isgirsti po sitiek darbo  4u.gif

as tai stebiuosi kaip tu visas kainas atsimeni ir is kur pirkta doh.gif juk tiek buvo pirkta, ir kaip atsiminti... negi ant popiertiaus viska turi uzsirasius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 19, 20:50)
as tai stebiuosi kaip tu visas kainas atsimeni ir is kur pirkta doh.gif juk tiek buvo pirkta, ir kaip atsiminti... negi ant popiertiaus viska turi uzsirasius ax.gif

man i e-mail'a is visu parduotuviu, salonu ir t.t. siusdavo pasiulymus ir saskaitas fakturas, tai viska turiu kompe smile.gif Atsimint nieko neatsiminciau, nes is viso per keturis aukstus nemazai prekiu susidaro tongue.gif o man skaicius isimint -be sansu.
Atsakyti
kusachius gražu thumbup.gif o sakyk kiek kv. yra svetainė ir virtuvė? Nes ps manęs irgi bus kartu, tai nesumast, kaip viską gražiai sudėliot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 19, 19:25)
man i e-mail'a is visu parduotuviu, salonu ir t.t. siusdavo pasiulymus ir saskaitas fakturas, tai viska turiu kompe smile.gif Atsimint nieko neatsiminciau, nes is viso per keturis aukstus nemazai prekiu susidaro tongue.gif o man skaicius isimint -be sansu.

bigsmile.gif nemaza nama teveliai turi, tokiam ir pasiklysti dviese gyvenant galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Kusachius - šaunus interjeras mirksiukas.gif , matosi idėta tavo darbelio tikrai nemažai.

Man iš pirmo įspūdžio užkliuvo laiptai - gražus vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2008 11 20, 14:47)
kusachius gražu  thumbup.gif  o sakyk kiek kv. yra svetainė ir virtuvė? Nes ps manęs irgi bus kartu, tai nesumast, kaip viską gražiai sudėliot  doh.gif

svetaines, valgomojo ir virtuves zonu bendras plotas yra apie 55 m2. Bet svetaine/valgomasis yra vienam namo gale, o virtuve kitam. Tarp valgomojo ir virtuves dar yra kokiu 12 m2 tarpas, kuriame stovi vien knygu spintos.

QUOTE(Nerytė @ 2008 11 20, 19:02)
bigsmile.gif nemaza nama teveliai turi, tokiam ir pasiklysti dviese gyvenant galima lotuliukas.gif

na ten dabar brolis pas juos gyvena laikinai, o ir seneliai jau matyt greit atsikraustys, nebus per daug tos vietos smile.gif tik mamai daug tvarkymo tongue.gif

QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2008 11 20, 20:01)
Kusachius - šaunus interjeras mirksiukas.gif , matosi idėta tavo darbelio tikrai nemažai.

Man iš pirmo įspūdžio užkliuvo laiptai - gražus vaizdas thumbup.gif

aciu 4u.gif laiptus projektavau irgi pati, ir buvo labai daug problemu su jais. Perkant kotedza laiptasije jau buvo padaryta, ir taip prastai padaryta, kad kelios laiptu firmos atsisake mums daryti laiptus doh.gif
Atsakyti
kusachius tikrai paliko puiku ispudi tavo darbas thumbup.gif
sakyk ar tu projektuoji virtuves?
kokio stiliaus tu laikaisi ar visiskai atsizvelgi i uzsakovo skoni?
mane zavi a la provanso stiliaus virtuves. wub.gif
kol kas dar tik ieskau info, nes musu namas dar tik pradedamas irengineti.
kiek daugmaz tavo paslaugos kainuotu? blush2.gif (butent apie 30 kv. m. virtuves projektas). gali parasyti i az
Atsakyti
QUOTE(jurga0708 @ 2008 11 20, 21:07)
kusachius tikrai paliko puiku ispudi tavo darbas  thumbup.gif
sakyk ar tu projektuoji virtuves?
kokio stiliaus tu laikaisi ar visiskai atsizvelgi i uzsakovo skoni?
mane zavi a la provanso stiliaus virtuves.  wub.gif
kol kas dar tik ieskau info, nes musu namas dar tik pradedamas irengineti.
kiek daugmaz tavo paslaugos kainuotu?  blush2.gif (butent apie 30 kv. m. virtuves projektas). gali parasyti i  az

aciu aciuks.gif
virtuves projektuoju, siame interjere taipogi virtuve visa pagaminta pagal mano projekta. Projektuoju tokias, kokiu reikalauja pasirinktas interjero stilius. I uzsakovu pageidavimus, zinoma, atsizvelgiu. Bet visiskai taikyti i uzsakovo skoni nesistengiu, nes 1) ne visada uzsakovas turi gera skoni, 2) kartais uzsakovai uzsiciklina ant ideju, kurios tai erdvei visiskai netinkamos. As nieko pries, kad jie darytu, kaip jiems patinka, bet tada jau nedeciau savo paraso po tokiu kuriniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 20, 18:34)
na ten dabar brolis pas juos gyvena laikinai, o ir seneliai jau matyt greit atsikraustys, nebus per daug tos vietos smile.gif tik mamai daug tvarkymo tongue.gif

uzuojauta mama 4u.gif mirksiukas.gif
Sekmes darbuose! lauksim kitu tavo darbeliu!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti