QUOTE(une @ 2008 11 19, 12:21)
kusachiau, labai super
labai daug graziu ideju galima rasti
dabar kai jau nebeziuriu i nuotraukas, tai atminti labiausiai istrige vaizdai - pirmo auksto wc
, baro kedes, lovatiese
plyteles abiejose aukstuose
na ir drasa deti parketlentes wc
pati labai ilgai apie tai svajojau, bet mano antrapusis nepasirase tokiai minciai
aciu
jau labai seniai norejau mediniu grindu vonioje, bet man irgi is pradziu tevai sake, kad nusisneku
paskui pririnkau kruva irodymu, paveiksliuku is knygu ir zurnalu, skirtingu medienu charakteristiku, ir pan. Kai kurios egzotiskos medienos visai vandens nebijo, tik ju spalvos dazniausiai i raudonuma. Siaip yra net specialios parketlentes is egzotiniu vandeniui atspariu medienu, su guma uzsandarinamais tarpais, ant ju gali nors balas vandens prilaistyt ir nieko. Bet tos tai bau brangios baisiai. Cia dejom paprastas riesuto parketlentes, lakuotas (alyvuotos tokiam tikslui visai netinka), impregnavom ir uzsilikonavom tarpus. Is duso kabinos ar kriaukles praktiskai nesitasko, dar kilimuka patiesiau, kad issiropstus is duso neprivarvetu. Saugot reik labiau, nei plyteles, bet kaip smagu basom po vonia vaiksciot
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 19, 13:31)
o kiek pinigeliu atsiejo viena kedute jei ne paslaptis?
cia tie salonai Vilniuje?
kresliuku stalo galuose kaina po 1630 Lt., o kitos kedes po 998 Lt.
abu salonai Vilniuje, Artamis ant Tauro kalno, o Ail design Siaures miestelyje.
QUOTE(lietutis @ 2008 11 19, 14:43)
Kushacius, labai grazu, vientisa harmonija ir co
Man reikia sbviestuvu kaip virs baro virtuvej, kur tokiu gaut, manau, kad man butent tokiu reikia. Jei nesunku isduok ir kaina
aciu labai uz ivertinima
jau isdaviau i AZ
QUOTE(ginava @ 2008 11 19, 19:13)
kusachius ka ir besakyti, grazu ir pagirtina
Norejau paklausti kur pirkti sviestuvai pirmojo ir treciojo auksto voniu, arba ju gamintojo pavadima gal isduotumet, ir idomu ar juos uzsakineti reikejo.
Ir dar man labai patiko, kad veidrodziai ireminti
tie sviestuvai pirkti Ardenoje, jie siaip skirti paveikslams apsviesti
veliau dar daugiau ir grazesniu aptikau vienam sviestuvu salone Doms galerijoj, bet nebeatsimenu kuriame.
Labai aciu visoms uz komplimentus interjerui, labai dziugu tokius vertinimus isgirsti po sitiek darbo