Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(vidule @ 2008 11 18, 22:33)
kusachius šauniai padirbėta  thumbup.gif  apšvietimas puikiai suderinta.
Ir man į akį krito baro kėdutės  ax.gif

labai ačiū 4u.gif
jos tikrai labai gražios, ir patogios. Ir gobelenų nemažas pasirinkimas gražių thumbup.gif draugė kitam objekte naudojo su rusvu gobelenu, tai vėl kita nuotaika tų pačių kėdžių mirksiukas.gif
Atsakyti
Super, kusachiau wub.gif Su užuolaidom triskart geriau nei be smile.gif) Tėvų miegamajam lovos užtiesalas sudomino wub.gif
Atsakyti
Kusachiau gracu net laabai thumbup.gif Gal isduosi kur valgomojo kedes darytos (kaip supratau)? Kazin ar pas mane tokios tiktu g.gif

QUOTE(gerdute50 @ 2008 11 18, 10:49)
Zaneta 75 tavo tas zalias kambarys nuostabus.o ta zalia spalva puiki.ir as tokios noriu.toks jaukus .pasakiskas.bravo tam kas sumaste isdazyti sia spalva.ir as tikrai taip dazysiu vaiku kambary.tokia ramybe vyrauja jame. thumbup.gif

Myliu sita spalva wub.gif Ramybe 100% thumbup.gif
beje atradau as ja labai idomiai - parsiveziau zvake zaliosios alyvuoges spalvos - ji man labai patiko, tad gime mintis darbo kambariui sia spalva panaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 18, 18:30)
vonioje grindys -parketlentės. Nes man taip pasirodė gražiau, ir ne taip šalta basom kojom užlipus.

user posted image user posted image

Taip istiesu yra graziu kambariuku, saunus darbelis thumbup.gif . Gal man kaip uzsienyje gyvenant tai prisiziurejau anglisku ir airisku laidu apie namu statybas ir interjerus ir jau kogero atsiziurejau vaizdu su viena geleta tapetuota siena. Matau kad Lietuvoj tai dabar kaip tik ant bangos smile.gif Na bet del madu nesigincysim biggrin.gif

Labai patiko vonios plyteles. Jei ne paslaptis kiek jos kainavo ir kur pirkote? Superine spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 11 18, 23:48)
Super, kusachiau  wub.gif  Su užuolaidom triskart geriau nei be smile.gif) Tėvų miegamajam lovos užtiesalas sudomino  wub.gif

aga, užuolaidom (tiksliau baldiniu gobelenu, vietoj naktinių užuolaidų) labai džiaugiamės, labai ilgai teko jų laukti, ir siuvėja pasikankino, kol pasiuvo doh.gif

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 19, 00:02)
Kusachiau gracu net laabai  thumbup.gif  Gal isduosi kur valgomojo kedes darytos (kaip supratau)? Kazin ar pas mane tokios tiktu  g.gif

Kėdės ne darytos, o užsakytos iš baldų salonų, pasirenkant kojų spalvą ir gobeleną. Tamsios valgomojo kėdės iš Ail design, iš katalogo. Žalieji krėsliukai ir baro kėdės iš Artamis salono.

QUOTE(Levanda @ 2008 11 19, 00:16)
Taip istiesu yra graziu kambariuku, saunus darbelis  thumbup.gif . Gal man kaip uzsienyje gyvenant tai prisiziurejau anglisku ir airisku laidu apie namu statybas ir interjerus ir jau kogero atsiziurejau vaizdu su viena geleta tapetuota siena. Matau kad Lietuvoj tai dabar kaip tik ant bangos  smile.gif  Na bet del madu nesigincysim  biggrin.gif 

Labai patiko vonios plyteles. Jei ne paslaptis kiek jos kainavo ir kur pirkote? Superine spalva  wub.gif

ačių smile.gif
viena tapetuota siena jau seniai ir čia ne naujovė, bet tai vienas pigiausių būdų pagyvinti ir pajaukinti kambarį...

Studijos vonios plytelės iš Ogrindos, o kaina 117- 118 lt/m2, o dekorinės po 24 ir po 19 už vnt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 18 lapkričio 2008 - 23:13
kusachius> nors ir namuciu interjeras ne iki galo baigtas, taciau pirmas ispudis tikrai geras thumbup.gif man turbut kaip ir daugeliui labiausiai i aki krito tos kedes prie bariuko wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai faini namučiai thumbup.gif
Atsakyti
kusachiau, labai super thumbup.gif labai daug graziu ideju galima rasti wub.gif
dabar kai jau nebeziuriu i nuotraukas, tai atminti labiausiai istrige vaizdai - pirmo auksto wc wub.gif , baro kedes, lovatiese wub.gif plyteles abiejose aukstuose thumbup.gif
na ir drasa deti parketlentes wc thumbup.gif pati labai ilgai apie tai svajojau, bet mano antrapusis nepasirase tokiai minciai sad.gif

Atsakyti
Kusachius,
Matosi kad dizeinere esi.Paprastas zmogus be fantazijos taip nesuderina,Labai faini namai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 19, 00:12)
Kėdės ne darytos, o užsakytos iš baldų salonų, pasirenkant kojų spalvą ir gobeleną. Tamsios valgomojo kėdės iš Ail design, iš katalogo. Žalieji krėsliukai ir baro kėdės iš Artamis salono.

o kiek pinigeliu atsiejo viena kedute jei ne paslaptis?
cia tie salonai Vilniuje?
Atsakyti
Kusachius, labaio grazus namai - idealus tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O svetaines ir valgomojo grozis !! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kushacius, labai grazu, vientisa harmonija ir co biggrin.gif 4u.gif

Man reikia sbviestuvu kaip virs baro virtuvej, kur tokiu gaut, manau, kad man butent tokiu reikia. Jei nesunku isduok ir kaina 4u.gif
Atsakyti