Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

Labai gražu smile.gif

Ypač baras ir svetainė - super!!

Turiu klausimuką - kaip svetainėj padarytas apšvietimas? Žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 18, 21:29)
wow! labai grazu! nu kaip dizainere... o gal tuo ir uzsiimi, ar tik megeja...
labai patiko tos aukstos kedes prie baro wub.gif

ačiū 4u.gif aš ir esu interjero dizainerė. Tėvai palaukė, kol baigiau studijas, truputį padirbau, o tada nutarė kotedžą statytis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(blalala @ 2008 11 18, 21:31)
Labai gražu smile.gif

Ypač baras ir svetainė - super!!

Turiu klausimuką - kaip svetainėj padarytas apšvietimas? Žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau 4u.gif

ten nuleistos lubos, paliktas 15 cm tarpas nuo sienų, ir už nuleistų lubų krašto paslėptos liuminescensinės dimeriuojamos lempos. Todėl galima reguliuoti šviesos stiprumą nuo jaukios prieblandos, iki ryškios šviesos.
Atsakyti
o ar patogu vonioje ta lentyna, na ta nisa padaryta? as turbut i ja pripilciau vandens prausiantis po dusu blush2.gif

siaip tikrai viskas labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 18 lapkričio 2008 - 19:38
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 18, 21:38)
o ar patogu vonioje ta lentyna, na ta nisa padaryta? as turbut i ja pripilciau vandens prausiantis po dusu blush2.gif
siaip tikrai viskas labai grazu  wub.gif

tėvai irgi taip galvojo, bet aš juos raminau, kad viskas bus gerai. Dabar jau patys sakė, kad nebent jei specialiai norėtų ten vandens pripilt, tai pataikytų, o normaliai maudantis -niekaip. Kadangi vonia be dušo užuolaidos, atsistojus ten po dušu nieks nesimaudo, o sėdint ar tupint vonioj ta niša gaunasi per pakankamai aukštai.
Atsakyti
kusachius o mane sudomino svetaines grindys, ar pas jus jos sildomos ir koks ten medis sudetas??? ax.gif O namuciai tai isties labai grazus wub.gif , o kai pamaciau 2 pirmas nuotraukas tai mano svetaines isplanavimas labai panasus, tik pas mane zidinuko nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2008 11 18, 21:44)
kusachius o mane sudomino svetaines grindys, ar pas jus jos sildomos ir koks ten medis sudetas???  ax.gif  O namuciai tai isties labai grazus  wub.gif , o kai pamaciau 2 pirmas nuotraukas tai mano svetaines isplanavimas labai panasus, tik pas mane zidinuko nera  verysad.gif

grindys visur šildomos, kitokio šildymo nėra. O grindys visur (išskyrus studijos vonią) tos pačios -ąžuolo parketlentės, rūkytos ir alyvuotos. Dėjom dvisluoksnes, nes per storesnes nešiltų grindys.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 18, 19:51)
grindys visur šildomos, kitokio šildymo nėra. O grindys visur (išskyrus studijos vonią) tos pačios -ąžuolo parketlentės, rūkytos ir alyvuotos. Dėjom dvisluoksnes, nes per storesnes nešiltų grindys.

Aiskutis bigsmile.gif bet cia jos tokios ilgos matau, mums kai rode dvisluoksnes tai tokios trumputes buvo, o kur pirkote jas ir kiek mokejote jei nepaslaptis blush2.gif
Atsakyti
kusachius- super!!!!! Labai grazu thumbup.gif

1. O kiek lubos leistos zemyn su tuo nuostabiu apsvietimu?O kito apsvietimo ir nera apart sviestuvo kampe?
2.Ilgakojo ideja superine,atrodo stilinga Fyfa biggrin.gif
3.Antro auksto vonios baldai labai grazus is kur? 4u.gif
4.Kas ten prie laiptu langas?
5.Kodel gyvatukas elektrinis?
6.Virtuves apsvietimas:dvi lempos virs baro,halogenai 4,o kas ten salia halogenu?

Na...jei klausimu neperdaug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2008 11 18, 21:56)
Aiskutis  bigsmile.gif  bet cia jos tokios ilgos matau, mums kai rode dvisluoksnes tai tokios trumputes buvo, o kur pirkote jas ir kiek mokejote jei nepaslaptis  blush2.gif

būna ir dar ilgesnių mirksiukas.gif pirkome Vudex Flooring (jie turi nedidel ofisiuką Domus Galerijoj, antram aukšte). Kaina paslaptis, todėl pašnibždėsiu geltonai tongue.gif kainavo 149,16 Lt/m2 be pvm.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 18, 20:08)
būna ir dar ilgesnių  mirksiukas.gif  pirkome Vudex Flooring (jie turi nedidel ofisiuką Domus Galerijoj, antram aukšte). Kaina paslaptis, todėl pašnibždėsiu geltonai  tongue.gif  kainavo 149,16 Lt/m2 be pvm.

Aaaa jei paslaptis tai ir as pakuzdesiu biggrin.gif labai pradziuginot mane su tokia info, aciukas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 18, 22:02)
kusachius- super!!!!! Labai grazu  thumbup.gif

1. O kiek lubos leistos zemyn su tuo nuostabiu apsvietimu?O kito apsvietimo ir nera apart sviestuvo kampe?
  2.Ilgakojo ideja superine,atrodo stilinga Fyfa  biggrin.gif
  3.Antro auksto vonios baldai labai grazus is kur? 4u.gif
  4.Kas ten prie laiptu langas?
  5.Kodel gyvatukas elektrinis?
  6.Virtuves apsvietimas:dvi lempos virs baro,halogenai 4,o kas ten salia halogenu?

Na...jei klausimu neperdaug  doh.gif

smagu kad patinka biggrin.gif 4u.gif
1) lubos nuleistos iš viso 24cm, nes dar reikėjo nuleisti truputį tam, kad paslėpti baisokas tikrasias lubas tuose tarpuose tarp lubų ir sienų. O apšvietimui įrengti pakanka kokių 10-12cm. Be paslėpto apšvietimo perimetru dar yra toršeras (šviečiantis ir žemyn ir aukštyn, dimeriuojamas), šviestuvas virš valgomojo stalo (dimeriuojamas), bra šviestuvėliai, ir stiprūs halogenai (nepatenka į kadrą). Viską įjungus šviesu kaip operacinėje tongue.gif
2) ačiū 4u.gif ta idėja labai taupo vietą. Į kairę nuo kosmetinio stalelio yra stelažai popieriams ir brėžiniams laikyti, tad reikėjo suktis, kad netrukdytų priėjimo.
3) visų vonių baldus projektavau pati, gamino puikus baldininkas.
4) trečiame aukšte pagal pirminį kotedžo projektą buvo viena atvira erdvė, su dideliais vitrininiais langais į terasą, be jokių pertvarų. Kadangi to aukšto paskirtis buvo mano studija, ir norėjosi privatumo, atsirado pertvara nuo laiptinės, ir sienos voniai. O kad neprarasti iš terasos krintančios šviesos ir vaizdo į pušyną, vieną sienos dalį padariau stiklinę.
5)gyvatukai elektriniai todėl, kad vandeniu šildomos grindys, ir paprasti gyvatukai neveiktų kaip reikia.
6) virtuvėje yra dvi juostos paslėpto apšvietimo, keturi halogenai, du šviestuvai virš baro, dvi lempos po spintelėm ir gartraukio šviesa.
štai pilnesnis vaizdas
user posted image
Atsakyti
kusachius šauniai padirbėta thumbup.gif apšvietimas puikiai suderinta.
Ir man į akį krito baro kėdutės ax.gif
Atsakyti