Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(giega @ 2008 11 16, 19:12)
Kazkada zadejau ideti savo nuotrauku.Fotografavau vakare tai nuo apsvietimo taip geltonai gavos.

ka as pakeisciau smile.gif tai uzuolaidas i labiau minimalistinio stiliaus, kad ir kokias medines zaliuzes ir viska, iskyrus tv, patraukciau nuo tos sienos su margu tapetu, nes dabar toks mirga marga, detales dingsta tam geletam fone...o visa kita man grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 11 17, 17:35)
ka as pakeisciau  smile.gif tai uzuolaidas i labiau minimalistinio stiliaus, kad ir kokias medines zaliuzes ir viska, iskyrus tv, patraukciau nuo tos sienos su margu tapetu, nes dabar toks mirga marga, detales dingsta  tam geletam fone...o visa kita man grazu  smile.gif

Tos smulkmenos ir bus patrauktos,kai bus nauja lentyna.O medienos nepernesu,tai uztai paprastos uzuolaidos.Norejau vertikaliu zaliuziu,bet butu kaip ofise
Papildyta:
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 11 17, 17:24)
giega, sakyk prasau, antroje nuotraukoje matosi sviestuvas, labai jau man krito i aki, gal nepaslaptis kur panasiu yra ir po kiek? rolleyes.gif

Kai pirkau nama tas sviestuvas jau buvo.Tai kiek kainuoja nezinau,bet jis man visai netinka ir keliaus pas draugus.Buciau visai ismetus,bet jiem patiko...
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2008 11 16, 19:45)
user posted image
grazu  thumbup.gif o cia tapetai ne eko firmos ?
tik nelabai supratau ar tapetas baltas su juodais , ar gelsvas nes kazkaip matyt nuo apsvietimo nelabai eina suprast  ax.gif
Ir gyvunai matau gerai jauciasi ant pufiko  thumbup.gif

Tie tapetai baltam silkiniam fone juodos aksomines geles.Taip nuo apsvietimo gavos.Kai bus geresnis oras nufotografuosiu dienos sviesoj.O kokios firmos net ir nezinau,pamaciau patiko ir pirkau...
Atsakyti
Zaneta 75 tavo tas zalias kambarys nuostabus.o ta zalia spalva puiki.ir as tokios noriu.toks jaukus .pasakiskas.bravo tam kas sumaste isdazyti sia spalva.ir as tikrai taip dazysiu vaiku kambary.tokia ramybe vyrauja jame. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 11 17, 18:24)
giega, sakyk prasau, antroje nuotraukoje matosi sviestuvas, labai jau man krito i aki, gal nepaslaptis kur panasiu yra ir po kiek? rolleyes.gif

Kaune tokį šviestuvą galima rast salone "Vokiški šviestuvai" Nėries krantinės g.
Atsakyti
aciu, pele, tik kad as is Vilniaus...pameginsiu Vilniuje paieskoti
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2008 11 16, 20:12)
Kazkada zadejau ideti savo nuotrauku.Fotografavau vakare tai nuo apsvietimo taip geltonai gavos.
http://public.fotki....i/p5193897.html
Cia dar pakeisim TV spintele.
Papildyta:
O cia is kito kambario galo.

http://public.fotki....i/p5193901.html

Labas, Giega,

Namuciai tikrai grazus 4u.gif bet man labai uzkliuvo uzuolaidos, nes butent tokio stiliaus, mano manymu, nedera prie modernaus interjero schmoll.gif Gal labiau tiktu kokios kremines su daug klosciu, be tu uzsukimu ir be raudonos spalvos g.gif Bet cia tik man is foto taip atrodo, gal gyvai jos zymiai graziau atrodo. ax.gif Sekmes toliau kuriant namucius!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 18 lapkričio 2008 - 13:07
gandriuke, grazus kambariukas, o gal gali ir kitus namu kampelius parodyti bigsmile.gif
Atsakyti
kažkas negerai su imageshack, neleidžia nuotraukų įkelti doh.gif jau susiruošiau parodyt namus, bet nieko nesigauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 18, 17:40)
kažkas negerai su imageshack, neleidžia nuotraukų įkelti  doh.gif  jau susiruošiau parodyt namus, bet nieko nesigauna  ax.gif

verysad.gif andyk dar karta, laukiam
Atsakyti
su imageshack taip ir nepavyko susikalbėti, bet lyg ir gavosi į photobucket įkelti.
Tai kaip jau kadaise žadėjau, rodau namų nuotraukas. Interjerą kūriau aš, užsakovai mano tėvai, tad dirbau už pusę kainos lotuliukas.gif Kažkiek teko prisitaikyti pre jų skonio. Dar ne viskas ten užbaigta, kai kur trūksta užuolaidų, kai kur šviestuvų ar dar ko. Dviejų kambarių visai nefotkinau, nes ten dar labai daug ko trūksta.

pirmame aukšte yra vienoje erdvėje virtuvė, valgomasis ir svetainė. Nuotraukose prie dirbtinio apšvietimo, turėkite omeny, kad ten prigesintos šviesos kad būtų jaukiau(dimeriuojamos). Dar yra svečių tualetas, o koridoriaus nefotografavau -neįdomu tongue.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

antrame aukšte miegamieji ir vonia, tačiau iš miegamųjų tik vienas arti užbaigimo, tai tik jį ir rodau ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
wow! labai grazu! nu kaip dizainere... o gal tuo ir uzsiimi, ar tik megeja...

labai patiko tos aukstos kedes prie baro wub.gif
Atsakyti
toliau antro aukšto vonia

user posted image user posted image user posted image

trečiame aukšte turėjo būti mano studija, bet ten negyvenu ax.gif visus baldus išskyrus lovą projektavau pati. Tas keistas daiktas ant dviejų ilgų kojų -mano kosmetinis stalelis. Jis tokio aukščio, kad atsistojus dažytis akis ir blakstienas galima būtų patogiai atremti alkūnę mirksiukas.gif jei dažymosi procesas užtruktų, uodegą galima padėti ant aukštos baro kėdės biggrin.gif patogu, bent jau man. Veidrodis ten prikabintas photoshop'u, nes dar neišsirinkau. Už lovos ten tapeto nepritrūko, tiesiog ten dar nepagamintas vienas interjero elementas.
O langas prie lovos išeina į laiptinę, kurioje dideli terasos langai.

vonioje grindys -parketlentės. Nes man taip pasirodė gražiau, ir ne taip šalta basom kojom užlipus.

Atsakyti