Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 11, 11:44)
Ten megstamiausias mano ir panu mano kampelis - buna kovojam katra pritups ten  biggrin.gif  tik gaila kad ten sedint zidinio degancio nesimato, bet kvapo ir spragsejimo malku pakanka  wub.gif

na vat ,koks mielas namų kampelis wub.gif
Atsakyti
O man patinka visai kitas stilius.Siuolaikiskas-daug stiklo,metalo,odos.Dabar kaip tik irenginejam nama be dizaineriu pagalbos.Aisku kartais ko nors neiseina suderint,bet visai neblogai gaunas...Noreciau ir as imest foto,bet nezinau kaip.reiks pasiaiskint...
Atsakyti
Paprasciausias budas http://www.imageshack.us/
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 11 12, 19:28)

Aciu uz info.Siandien staliukas atvaziuoja,nufotkinu ir idedu
Atsakyti
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 11, 13:26)
Zaneta75 Jūsų namai nuostabūs, manau kelias idejas iš Jūsų būtinai pasiskolinsiu, tikiuosi nesupyksite  4u.gif  Man tai tiesiog viskas tobula ir visos tos smulkmenos  thumbup.gif  jos suteikia namams šilumos ir jaukumo. Sterilių interjerų pilni žurnalai, o čia tikri namai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif su laisves76pasisakymu.
Klasika yra klasika ir tokio stiliaus megejai man visuomet asociajuojasi su tuo,kas tauru ir pastovu,su zinojimu ko nori ir kaip nori.
sterilus namai salti,dazniausia kurti ne paciu zmoniu ,kurie ten gyvena ar ruosiasi gyvent doh.gif .sakyciau tai daugiau mados vaikymasis nei toks gyvenimo budas .
net visos smulkmenos,kurios kaupia dulkes ir ju ar daugiau ar maziau,taciau jos suteikia jaukumo ir atskleidzia ta tikraji zmoniu gyvenimo buda.

Zaneta75,namuciai thumbup.gif ,uzuolaidos thumbup.gif ,tie padekliukai ant stalo gal ir nesiderina,bet staltiese tikrai palikciau,nors jei tai ir nepraktiska kaip kazkuri cia mamyte rase. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 10, 17:19)
Bandau savo busteli pasirodyti  ax.gif
Kaip ir beveik visus pakampius isrodziau  ax.gif nematet tik katilines ir garazo, kur karaliauja ju didenybes bardakas ir nebaigtas remontas biggrin.gif

thumbup.gif kiek daug nuotrauku! tik as pasigedau vonios kambario ax.gif i miegamaji isileidai, o vonios neparodei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 11 13, 15:26)
thumbup.gif kiek daug nuotrauku! tik as pasigedau vonios kambario  ax.gif i miegamaji isileidai, o vonios neparodei blush2.gif

Buvo ir vonia anksčiau smile.gif
6psl. (šios temos) pažūrėk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 13 lapkričio 2008 - 16:51
Acha, jau maciau ta vonia, tik vat nesurisau, kad cia Zanetos75 blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 10, 18:19)
Bandau savo busteli pasirodyti  ax.gif
viskas paciu sugalvota, derinta, dizaineris joks apie si busta ir projekta nera net girdejes  ax.gif tad "skyliu" yra, viskas tobulinama eigoje, pagal poreikius, norus ir galimybes  blush2.gif

Labai jaukus, grazus, apgalvoti namuciai , Zaneta75 thumbup.gif Klasika visada pasiteisina mirksiukas.gif

Tik man uzkliuvo virtuveje tiek daug daiktu: pakeisciau ranksluostukus, nes jie labai matosi ir siek tiek apmazinciau krentanciu i akis ir nelabai deranciu prie klasikos daiktu mirksiukas.gif Na bet cia smulkmenos mirksiukas.gif
Laaabai patiko darbo kambarys wub.gif
Valgomojo uzuolaidos su sviestuvu nuostabaus grozio ir puikiausiai dera !! wub.gif tik sutinku su merginom, ir man iskart tos serveteles ir zvakes sugriove visa kambario prabanguma mirksiukas.gif
Saunuoliai - pasidarbavot! mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Žaneta75 man labai patiko jūsų miegamojo užuolaidos. Pas mus taip pat miegamajame bus toks trikampis langas ir aš niekaip nesugalvoju kaip reikės užuolaidas ten "įmontuot". Gal gali papasakoti. Kokie ten karnizai? Jie ten aptraukti užuolaidų medžiaga? Kur jas siuvaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 14 lapkričio 2008 - 12:56
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 10, 18:51)
Ne visas eina... buvau jau taip sumasciusi  doh.gif

Zaneta, labai silti ir jaukus namuciai.
Lekstuciu pakabinimo problema labai lengva ispresti. Vyras is vieluciu islankste kabliukus ir jus priklijavo prie lekstuciu. Nes daug keliaujame ir is kiekvienos aplankytos salies parsivezam po lekste, ju prisikaupe jau virs 10, visur kaisiojau, nebebuvo kur sustatyti, o dabar prieskambaryje visas sukabinom ant sienos thumbup.gif Ir valant dulkes nebereikia kiekviéna karta ju kilot.
Atsakyti
Prie lėkštučių kabinimo tai su dvipuse juostele galima kabliukus mažiukus pritaisyti, arba kokį kaspinuką. Dabar tų įvairių lipnių juostelių būna visokio svorio daiktams kabinti, ne tik juostelių, bet ir klijų yra, o lėkštutės nėra sunkios juk thumbup.gif
Atsakyti