zaneta-židinys tikrai puikus o ten šalia jo galima pasėdėti -pasišildyti? pagalvėlių matau pridėta ant suolelio...
Ten megstamiausias mano ir panu mano kampelis - buna kovojam katra pritups ten tik gaila kad ten sedint zidinio degancio nesimato, bet kvapo ir spragsejimo malku pakanka
Zaneta75 mmm kaip silta, jauku, seimyniska
Tokiose namuose atrodo ner problemu kad kur ne ten atsisest, kad ne duok Dieve ka subraizyti, sugadinti Jaucaisi kad namuose gyvena MEILE ir SILUMA
Tokiose namuose atrodo ner problemu kad kur ne ten atsisest, kad ne duok Dieve ka subraizyti, sugadinti Jaucaisi kad namuose gyvena MEILE ir SILUMA
Tikrai namai jaukūs, bet labiausiai norėčiau pagirti mažąjį manekeną ar manekenę (soriuks, nelabai įžvelgiu). Va čia tai tikras fotkyčių papuošalas:)
Zaneta, labai jaukūs ir mieli namučiai
Aciu labai visoms uz krazius zodzius Tikrai tikejausi kritikos, nes daug dalyku dar atrodo "ne taip", tikejausi patarimu
PVZ, noriu valgomojo kedems minkstu daliu uzvilkimus persiuti (nuotraukose ju nesimato, bet jie yra sviesus a la drobiniai ir visiskai nepraktiski ) is pradziu galvojau derinti prie alyviniu uzuolaidu, dabar jau linkstu link vienspalves rudos, ir ne tik ant sedimos minkstos dalies, bet ir atlosus noriu "paminkstinti" uzvilkimais
aciu aciu, panyte mano mazoji mobilus visu namu aksesuaras /darkytojas pradejo roplioti tai nei sekundei negaliu uz akiu palikti
Papildyta:
skolinkis i sveikata - pati daug ka is zurnalu/interneto prisiskolinau kaip kitaip
Labai idomu kas tau uzstrigo?
PVZ, noriu valgomojo kedems minkstu daliu uzvilkimus persiuti (nuotraukose ju nesimato, bet jie yra sviesus a la drobiniai ir visiskai nepraktiski ) is pradziu galvojau derinti prie alyviniu uzuolaidu, dabar jau linkstu link vienspalves rudos, ir ne tik ant sedimos minkstos dalies, bet ir atlosus noriu "paminkstinti" uzvilkimais
QUOTE(Jolyte @ 2008 11 11, 14:56)
Tikrai namai jaukūs, bet labiausiai norėčiau pagirti mažąjį manekeną ar manekenę (soriuks, nelabai įžvelgiu). Va čia tai tikras fotkyčių papuošalas:)
aciu aciu, panyte mano mazoji mobilus visu namu aksesuaras /darkytojas pradejo roplioti tai nei sekundei negaliu uz akiu palikti
Papildyta:
QUOTE(laisve76 @ 2008 11 11, 14:26)
Zaneta75 Jūsų namai nuostabūs, manau kelias idejas iš Jūsų būtinai pasiskolinsiu, tikiuosi nesupyksite Man tai tiesiog viskas tobula ir visos tos smulkmenos jos suteikia namams šilumos ir jaukumo. Sterilių interjerų pilni žurnalai, o čia tikri namai
skolinkis i sveikata - pati daug ka is zurnalu/interneto prisiskolinau kaip kitaip
Labai idomu kas tau uzstrigo?
Šaunūs namai. Tin sopkutės mano mano skoniui per sunkios. Bet namai juk ne mano, todėl autorei - tik pagyros
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 10, 18:19)
Bandau savo busteli pasirodyti
Gražu
Matau, darbo kambaryje stovi teleskopas - įdomu, ar pasiteisino, ar dažnai naudojatės?
QUOTE(flight @ 2008 11 12, 06:43)
Gražu
Matau, darbo kambaryje stovi teleskopas - įdomu, ar pasiteisino, ar dažnai naudojatės?
va va ir mano akis uzkliuvo uz teleskopo tik kazkaip pamirsau paklausti
Zaneta75, noriu paklaust ar dieninės užuolaidos miegamajame ne iš Jysko.
QUOTE(flight @ 2008 11 12, 08:43)
Gražu
tikrai ne kasdien, bet pasiziurim matem menulio uztemima, ir siaip i menuli idomu paziureti, dar neiissistudijavom visko normaliai kaip juo naudotis
Papildyta:
QUOTE(GUNĖ @ 2008 11 12, 12:33)
Zaneta75, noriu paklaust ar dieninės užuolaidos miegamajame ne iš Jysko.
ne tikrai ne is Jysko, jas man perleido sese (apsikeitem ); kiek zinau ji kazkokiam uzuolaidu salonely pirko teviskej (Tauragej), bet as tikrai tikiu maciau gariunuose