Matau, kad esat klasikinio stiliaus gerbėjai
Nuo valgomojo stalo servetėles tas nuimčiau ir palikčiau tik staltiesę (nors tai ir nėra labai praktiška). Svetainėje kilimas man atrodo kiek didokas ir jei bus toks staliukas kaip rodot, tada reikėtų kažko panašaus ir po televizorium, nes dabartinis su kaltiniais baldais ir minkštais baldais labai pjausis, o palikus kaltinius baldus gautųsi žaidimas sunku (odinis kompletas) - lengva (kaltiniai)
Būtų mano valia, tai visas smulkmenas sukavočiau, nes man jos tik su dulkių kaupimu asocijuojasi, bet čia jau skonio dalykas
Daugiau nesikabinėsiu
Labai šaunūs,šilti namučiai Zaneta75 Dar vienas puikus pavyzdys kaip isirengti namučius ir be dizinerio pagalbos
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 10, 18:30)
Matau, kad esat klasikinio stiliaus gerbėjai
Nuo valgomojo stalo servetėles tas nuimčiau ir palikčiau tik staltiesę (nors tai ir nėra labai praktiška). Svetainėje kilimas man atrodo kiek didokas ir jei bus toks staliukas kaip rodot, tada reikėtų kažko panašaus ir po televizorium, nes dabartinis su kaltiniais baldais ir minkštais baldais labai pjausis, o palikus kaltinius baldus gautųsi žaidimas sunku (odinis kompletas) - lengva (kaltiniai)
Būtų mano valia, tai visas smulkmenas sukavočiau, nes man jos tik su dulkių kaupimu asocijuojasi, bet čia jau skonio dalykas
Daugiau nesikabinėsiu
Daugiau nesikabinėsiu
Megstu eklektiska stiliu
Kabinekites i sveikata nepriimu to asmeniskai: kaip tik kai kasdien visa tai matai, daugko ir nebepastebi vat del to staliuko pvz visai nei nepagalvojau kad ir po teliku kazka tokio but galima
smulkemnu as nemegstu - vis po trupuciuka mazinu mazinu... kai kuriu atsisakyti neimanoma - pvz lekstuciu parsiveztu is kelioniu, tik vieta tinkama joms reikia atrasti - ant zidinio jos man nepatinka Tokiom smulkmenom buvau numaciusi daryt apsviesta stiklo "spinta tarp zidinio ir sienos, bet i ta vieta ikisom vynu saldytuva - kitur jam vietos neradom
o lėkštučių neina pakabint ant sienos?
dar kartą užsivėpsojau į virtuvę - labai patinka langai ir kad vietos joje daug
dar kartą užsivėpsojau į virtuvę - labai patinka langai ir kad vietos joje daug
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 10, 19:24)
Ne visas eina... buvau jau taip sumasciusi
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 10, 19:19)
Bandau savo busteli pasirodyti
Kaip ir beveik visus pakampius isrodziau nematet tik katilines ir garazo, kur karaliauja ju didenybes bardakas ir nebaigtas remontas
Kaip ir beveik visus pakampius isrodziau nematet tik katilines ir garazo, kur karaliauja ju didenybes bardakas ir nebaigtas remontas
man labai siltas ir jaukus namukas i akis labiausiai krito grazios uzuolaidos
Paziuriu visus cia rodomus interjerus. Vieni man asmeniskai patinka, kiti gal nelabai, bet juk ne as juose gyvenu. Manau svarbiausia, kad zmones susikurtu butent tokius namus, kuriuose gerai jaustusi, ir nesvarbu ar tai butu du kilimai ir katinas ar 1001 smulkmena ryskiame fone.
Bet rasau ne del to. Perku beveik visus interjero zurnalus, juose taip pat buna daug Lietuvisku interjeru. Kaip tik vienas ju man ir uzkliuvo. Ji kure dizaineris kartu su namo savininku, bet net dabar, kai namai jau pilnai ikurti, seimininkas kazkodel privalo (bent taip isties atsispindi is straipsnio) pasitarti su dizainerio, jei nori kur pastatyti lekste ar patiest staltiese. Mano nuomone tai ABSURDAS. Savo namuose negaleti daryti tai, kas sauna i galva.
Tokiu atveju jau isties geriau kurti namus patiems...
Bet rasau ne del to. Perku beveik visus interjero zurnalus, juose taip pat buna daug Lietuvisku interjeru. Kaip tik vienas ju man ir uzkliuvo. Ji kure dizaineris kartu su namo savininku, bet net dabar, kai namai jau pilnai ikurti, seimininkas kazkodel privalo (bent taip isties atsispindi is straipsnio) pasitarti su dizainerio, jei nori kur pastatyti lekste ar patiest staltiese. Mano nuomone tai ABSURDAS. Savo namuose negaleti daryti tai, kas sauna i galva.
QUOTE(Zaneta75 @ 2008 11 10, 18:19)
Bandau savo busteli pasirodyti
viskas paciu sugalvota, derinta, dizaineris joks apie si busta ir projekta nera net girdejes tad "skyliu" yra, viskas tobulinama eigoje, pagal poreikius, norus ir galimybes
viskas paciu sugalvota, derinta, dizaineris joks apie si busta ir projekta nera net girdejes tad "skyliu" yra, viskas tobulinama eigoje, pagal poreikius, norus ir galimybes
Man labai patiko vaiku kambario spintele su pintomis dezemis - praktiska, zaisminga Kur tokiomis prekiauja? Jus ja pirkot ar uzsisaket pas baldu gamintojus?
QUOTE(Vienintelevitali @ 2008 11 10, 20:01)
Paziuriu visus cia rodomus interjerus. Vieni man asmeniskai patinka, kiti gal nelabai, bet juk ne as juose gyvenu. Manau svarbiausia, kad zmones susikurtu butent tokius namus, kuriuose gerai jaustusi, ir nesvarbu ar tai butu du kilimai ir katinas ar 1001 smulkmena ryskiame fone.
nebent tas dizaineris - namo savininko žmona arba sugyventinis
Žaneta, labai jaukūs namai, taip ir norisi susiraityti ant tų odinių sofkių prie židinio
QUOTE(giedraskiedra @ 2008 11 10, 20:43)
Man labai patiko vaiku kambario spintele su pintomis dezemis - praktiska, zaisminga Kur tokiomis prekiauja? Jus ja pirkot ar uzsisaket pas baldu gamintojus?
Jysk'e visai papigiai dar bute gyvenom kai pirkom bet ir dabar ju tikrai yra, apie 200-300 lt kainuoja
Man tai ta rytietiska lova mmm ,nu tokia patraukli ji man,kad nigaliu.Seip namuciai grazus,bet daiktu man per daug,uzuolaidos grazios,bet labai sunkiai atrodo.Bet cia mano nuomone,tai nereiskia,kad ji teisinga
Kazi kas gausis patiems skaiciuojam,skaiciuojam,blyn gulesim ant dekiuko pasikloje
Kazi kas gausis patiems skaiciuojam,skaiciuojam,blyn gulesim ant dekiuko pasikloje
man kazkodel labiausiai patiko Zanetos75 namuciuose zidinys