QUOTE(prieblanda @ 2008 11 10, 18:30)
Matau, kad esat klasikinio stiliaus gerbėjai
Nuo valgomojo stalo servetėles tas nuimčiau ir palikčiau tik staltiesę (nors tai ir nėra labai praktiška). Svetainėje kilimas man atrodo kiek didokas ir jei bus toks staliukas kaip rodot, tada reikėtų kažko panašaus ir po televizorium, nes dabartinis su kaltiniais baldais ir minkštais baldais labai pjausis, o palikus kaltinius baldus gautųsi žaidimas sunku (odinis kompletas) - lengva (kaltiniai)
Būtų mano valia, tai visas smulkmenas sukavočiau, nes man jos tik su dulkių kaupimu asocijuojasi, bet čia jau skonio dalykas
Daugiau nesikabinėsiu
Megstu eklektiska stiliu
Kabinekites i sveikata

nepriimu to asmeniskai: kaip tik kai kasdien visa tai matai, daugko ir nebepastebi

vat del to staliuko pvz visai nei nepagalvojau kad ir po teliku kazka tokio but galima
smulkemnu as nemegstu - vis po trupuciuka mazinu mazinu... kai kuriu atsisakyti neimanoma - pvz lekstuciu parsiveztu is kelioniu, tik vieta tinkama joms reikia atrasti - ant zidinio jos man nepatinka

Tokiom smulkmenom buvau numaciusi daryt apsviesta stiklo "spinta tarp zidinio ir sienos, bet i ta vieta ikisom vynu saldytuva - kitur jam vietos neradom