QUOTE(Betule @ 2008 10 24, 20:07)
Pati nežinojau, kokia didelė minimalizmo gerbėja esu, kol šito neperskaičiau. Bet su visomis mintimis sutinku. Apkrautuose namuose jaučiuosi nejaukiai, jie mane slegia. Atsiranda didelis noras apsivalyti, apsikuopti, kad būtų kuom kvėpuoti. Negaliu pakęsti visokių vazelių, suvenyrų, džiovintų gėlių puokščių
Noriu erdvės, šviesos, paprastumo. Svajoju apie būtent tokius lengvus namučius. Kurie kitiems gal atrodys nejaukūs, ofisiniai, bet man bus patys pačiausi
O as jau galvojau neatsiras prijaucianciu
QUOTE(Egipta @ 2008 10 25, 14:29)
O del to jaukumo, kurio dauguma cia pasigenda... Taigi baravyke parase, kad sitos nuotraukos darytos profisionalaus fotografo, pries tai fotosesijai buvo pasiruosta, paslepti asmeniniai daigtai. Sitas nuotraukas dizaineris tikriausiai rodys kitiems savo busimiems klijentams, galbut ir kokiame namu interjero zurnale jas pamatysim. Jus pabandykit atsikelus ryte nusifotografuot su chalatu, o paskui pas profesionalu fotografa pasidariusi makiaza ir sukuosena. Zmogus bus tas pats, bet nuotrauku skirtumas bus akivaizdus. O kuria noretumet demonstruoti viesai???
Aciu uz palaikyma. Teisingai supratot, daug asmeniniu daiktu buvo paslepta. Be to, nuotraukos darytos ne dizainerio, o architekto, kuris projektavo nama, iniciatyva, kad galetu parodyt zmonems, uzsakantiems namo projekta kaip atrodo vidus. Manau, jei nuotraukas darytu dizaineris, jis tikrai pasirupinti, kad atsirastu daugiau jaukiu detaliu.
QUOTE(ITA @ 2008 10 26, 19:20)
Baravykei, dideliausi komplimentai
. Viskas labai jau mmmmm.....
Namai tokie erdvus ir silti! Ir dar klausimelis, kokia danga virtuveje tarp pastatomu ir pakabinamu spinteliu (dazyta siena, plokste, stalvirsis ar pan.) nes kazkaip neiziuriu, o labai ciekava
Cia tas pats stalvirsis, pereinantis i siena be jokiu sujungimu.
QUOTE(Levanda @ 2008 10 27, 01:14)
baravyke, istiesu saunus namuciai
man asmeniskai kiek perdaug baltos spalvos, bet pats stilius labai patinka
Tik turiu klausyma su akvariumu. Ar daug ten su juo vargo? Kas jum ji irenge? Mes panasaus norim savo busimuose namuciuose, taciau baisu darosi kiek darbo valant reikia... Dabar turim 20 litru akvariuma. Tik irangos mazokai ten. Tai vargstam kas antra savaite besveisdami ji
Del akvariumo galit paskaityti temoj Akvariumas interjere http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=55617&st=72
Mes savo akvariumo dugna nuvalok karta i 1,5 menesio. Vanduo pats cirkuliuoja/atsinaujina, todel apsinesa ne taip greitai.