Įkraunama...
Įkraunama...

Buto fotoalbumai - 6

QUOTE(Saja @ 2008 10 24, 15:12)
Na ir kaip, ar pačiai patinka?
Visai gali būti. Du daiktai tai dar ne daug, ypač jei gerai suderinti  drinks_cheers.gif.
Dar ta tema (ir ne tik) prisiminiau įdomų straipsnį su gražiomis nuotraukomis: Dekoro taisyklės, kurių kartais galima nepaisyti  thumbup.gif. "Taisyklė Nr.4: Nerodykite visko, ką turite namuose".

thumbup.gif kokios geros idejos ir patarimai thumbup.gif gal ir kitos forumietes turit kokiu geru straipsniuku sia tema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2008 10 22, 21:30)
Svarbiausiais minimalizmo principas - apsivalymas nuo daugybės mus kasdien supančių daiktų - išmesti viską, kas nereikalinga ir palikti tik būtiniausius ir širdžiai mielus daiktus. Jokių pompastiškų ir prabanga dvelkiančių papuošimų, nereikalingų detalių ir dulkes kaupiančių paviršių. Čia tik keletas nepaprastai funkcionalių ir estetiškų baldų, tarpusavyje sukuriančių harmoniją. Žymusis Mies van der Rohe posakis „mažiau yra daugiau" (angl. „less is more"), visiškai atspindi minimalizmo dvasią. Išskirtinis paprastumas ir estetika - dvi pagrindinės minimalizmo populiarumo priežastys. Čia nenaudojamos greitai atsibostančios, ryškios, rėkiančios spalvos ar ypatingai neįprasti ir greitai iš mados išeinantys interjero sprendimai.

drinks_cheers.gif
Pati nežinojau, kokia didelė minimalizmo gerbėja esu, kol šito neperskaičiau. Bet su visomis mintimis sutinku. Apkrautuose namuose jaučiuosi nejaukiai, jie mane slegia. Atsiranda didelis noras apsivalyti, apsikuopti, kad būtų kuom kvėpuoti. Negaliu pakęsti visokių vazelių, suvenyrų, džiovintų gėlių puokščių doh.gif Noriu erdvės, šviesos, paprastumo. Svajoju apie būtent tokius lengvus namučius. Kurie kitiems gal atrodys nejaukūs, ofisiniai, bet man bus patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
Man labai labai patiko baravykes namai, stilinga, skoninga, o jau tos dideles erdves is vis fantastiska thumbup.gif
Pas mus seimoj tai atvirksciai, as megstu minimalizma, o mano vyras atvirksciai, jam reikia ryskiu spalvu, tapetu ir visokiu kitokiu dulkes kaupianciu "pribumbasu" smile.gif

QUOTE(julchenukas @ 2008 10 24, 16:49)
oi nepykit mergaites,nes paprastai as sita temuke tik paskaitineju nekomentuodama,bet va sikart negaliu nepasisakius del BARAVYKES NAMUCIU.
Grazi prabanga,bet namai labai salti ir nejaukus. schmoll.gif
ir tiesa pasakius nesuprantu tu zmoniu,kurie savo namus daro kaip ofisus doh.gif ar jusu paciu tai neslegia?
linkiu sekmes kuriantis ir isileiskit i savo namus mielu detaliu,kurie juos sildytu 4u.gif

O del to jaukumo, kurio dauguma cia pasigenda... Taigi baravyke parase, kad sitos nuotraukos darytos profisionalaus fotografo, pries tai fotosesijai buvo pasiruosta, paslepti asmeniniai daigtai. Sitas nuotraukas dizaineris tikriausiai rodys kitiems savo busimiems klijentams, galbut ir kokiame namu interjero zurnale jas pamatysim. Jus pabandykit atsikelus ryte nusifotografuot su chalatu, o paskui pas profesionalu fotografa pasidariusi makiaza ir sukuosena. Zmogus bus tas pats, bet nuotrauku skirtumas bus akivaizdus. O kuria noretumet demonstruoti viesai???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egipta: 25 spalio 2008 - 13:30
Baravyke, man patiko 4u.gif Kelias idejas galima pasiskolinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2008 10 25, 14:29)
Taigi baravyke parase, kad sitos nuotraukos darytos profisionalaus fotografo, pries tai fotosesijai buvo pasiruosta, paslepti asmeniniai daigtai. Sitas nuotraukas dizaineris tikriausiai rodys kitiems savo busimiems klijentams, galbut ir kokiame namu interjero zurnale jas pamatysim.

Labai jaučiasi, kad nuotraukos darytos profesionalo, labai geri, dėkingi rakursai, pataikytas apšvietimas ir pagauta nuotaika smile.gif Tą patį fotkinus buitiškai, gal viskas atrodytų kiek kitaip.

Bet kokiu atveju Baravykės interjeras skoningas, stilingas, suderintas 4u.gif
Atsakyti
Baravykei, dideliausi komplimentai 4u.gif 4u.gif . Viskas labai jau mmmmm..... wub.gif Namai tokie erdvus ir silti! Ir dar klausimelis, kokia danga virtuveje tarp pastatomu ir pakabinamu spinteliu (dazyta siena, plokste, stalvirsis ar pan.) nes kazkaip neiziuriu, o labai ciekava g.gif
Atsakyti
baravyke, istiesu saunus namuciai 4u.gif man asmeniskai kiek perdaug baltos spalvos, bet pats stilius labai patinka thumbup.gif
Tik turiu klausyma su akvariumu. Ar daug ten su juo vargo? Kas jum ji irenge? Mes panasaus norim savo busimuose namuciuose, taciau baisu darosi kiek darbo valant reikia... Dabar turim 20 litru akvariuma. Tik irangos mazokai ten. Tai vargstam kas antra savaite besveisdami ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda @ 2008 10 27, 01:14)
Dabar turim 20 litru akvariuma. Tik irangos mazokai ten. Tai vargstam kas antra savaite besveisdami ji  doh.gif

kuo didesnis akvariumas, tuo rečiau jį reikia tvarkyti
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 10 24, 20:07)
drinks_cheers.gif
Pati nežinojau, kokia didelė minimalizmo gerbėja esu, kol šito neperskaičiau. Bet su visomis mintimis sutinku. Apkrautuose namuose jaučiuosi nejaukiai, jie mane slegia. Atsiranda didelis noras apsivalyti, apsikuopti, kad būtų kuom kvėpuoti. Negaliu pakęsti visokių vazelių, suvenyrų, džiovintų gėlių puokščių  doh.gif Noriu erdvės, šviesos, paprastumo. Svajoju apie būtent tokius lengvus namučius. Kurie kitiems gal atrodys nejaukūs, ofisiniai, bet man bus patys pačiausi  wub.gif

thumbup.gif O as jau galvojau neatsiras prijaucianciu biggrin.gif

QUOTE(Egipta @ 2008 10 25, 14:29)

O del to jaukumo, kurio dauguma cia pasigenda... Taigi baravyke parase, kad sitos nuotraukos darytos profisionalaus fotografo, pries tai fotosesijai buvo pasiruosta, paslepti asmeniniai daigtai. Sitas nuotraukas dizaineris tikriausiai rodys kitiems savo busimiems klijentams, galbut ir kokiame namu interjero zurnale jas pamatysim. Jus pabandykit atsikelus ryte nusifotografuot su chalatu, o paskui pas profesionalu fotografa pasidariusi makiaza ir sukuosena. Zmogus bus tas pats, bet nuotrauku skirtumas bus akivaizdus. O kuria noretumet demonstruoti viesai???

Aciu uz palaikyma. Teisingai supratot, daug asmeniniu daiktu buvo paslepta. Be to, nuotraukos darytos ne dizainerio, o architekto, kuris projektavo nama, iniciatyva, kad galetu parodyt zmonems, uzsakantiems namo projekta kaip atrodo vidus. Manau, jei nuotraukas darytu dizaineris, jis tikrai pasirupinti, kad atsirastu daugiau jaukiu detaliu.

QUOTE(ITA @ 2008 10 26, 19:20)
Baravykei, dideliausi komplimentai 4u.gif  4u.gif . Viskas labai jau mmmmm..... wub.gif  Namai tokie erdvus ir silti! Ir dar klausimelis, kokia danga virtuveje tarp  pastatomu ir pakabinamu spinteliu (dazyta siena, plokste, stalvirsis ar pan.) nes kazkaip neiziuriu, o labai ciekava g.gif

Cia tas pats stalvirsis, pereinantis i siena be jokiu sujungimu.

QUOTE(Levanda @ 2008 10 27, 01:14)
baravyke, istiesu saunus namuciai  4u.gif  man asmeniskai kiek perdaug baltos spalvos, bet pats stilius labai patinka  thumbup.gif 
Tik turiu klausyma su akvariumu. Ar daug ten su juo vargo? Kas jum ji irenge? Mes panasaus norim savo busimuose namuciuose, taciau baisu darosi kiek darbo valant reikia... Dabar turim 20 litru akvariuma. Tik irangos mazokai ten. Tai vargstam kas antra savaite besveisdami ji  doh.gif

Del akvariumo galit paskaityti temoj Akvariumas interjere http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=55617&st=72

Mes savo akvariumo dugna nuvalok karta i 1,5 menesio. Vanduo pats cirkuliuoja/atsinaujina, todel apsinesa ne taip greitai.
Atsakyti
Baravyke-o virš orkaitės mikrobangė paprasta ar garinė?
Atsakyti
ohoho namai, cia jau ne namai o rumai thumbup.gif
O as norejau paklausti, gal zinote kur ieskoti ideju vieno kambario butui? tiksliau kaip irengti kambari kuriame gyvena tevai su mazu vaiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barlamėja @ 2008 10 28, 00:32)
ohoho namai, cia jau ne namai o rumai  thumbup.gif
O as norejau paklausti, gal zinote kur ieskoti ideju vieno kambario butui? tiksliau kaip irengti kambari kuriame gyvena tevai su mazu vaiku g.gif

Mano pažįstamų šeima keturiese gyvena vieno kambario bute. Tai jie virtuvėje pastatė sofą-lovą, ant kurios miega tėvai, o kambaryje miega vaikai. Aišku, kol vaikas tik vienas ir kol mažas, visi galite tilpti viename kambaryje rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 28 spalio 2008 - 00:10