Papildyta:
nutariau ir as pasirodyti,baldai daryti jau pries kelis metus,tad nieko blatno. bet man patogu,o ir spalva mano megstamiausia.tik nemoku nufotkinti normaliai.
260 m2 grndu ploto
bet kadangi lubos visur pakankamai aukstos, tai sildymui kubaturos kaip kokiam 400 m2 namui Zidinukas kartais gelbeja..apsildo ir 1 ir aukstus
260 m2 grndu ploto
bet kadangi lubos visur pakankamai aukstos, tai sildymui kubaturos kaip kokiam 400 m2 namui Zidinukas kartais gelbeja..apsildo ir 1 ir aukstus
260 m2 grndu ploto
Gražu, Baravyke . Ir irgi norėčiau pamatyti daugiau (kitą vonią/tualetą, virtuvę, miegamąjį, darbo kambarį ir visus kitus kambarius - atsiprašau už didelius norus ).
Sveikos
Mane paragino is akvariumu temos patalpinti cia nuotraukas. Imetu keleta musu namo interjero nuotrauku. Cia tik bendra erdve (svetaine)..visko neprifotkysi
Baravyke, nerealaus grožio namukai Kataloginiai tiesiog, apie kokių stilių visada svajojau ir norėjau. Kai parodžiau MB, nebevadina jis manęs daktare, nes jau seniai svaigstu apie baltos spalvos namučius Kokios spalvos sienos ir kokie dažai pasirinkti? Kur pirkote vonios plyteles?