Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės žaislų parduotuvės

gal kas matet kur tomy palapine galima rast?
Atsakyti
Na, Optimiste, ne tokios jau ten aukštos kainos. Buvome šiandien ir, sakyčiau, nustebau. Tokių žymių firmų, kaip K's kids , Plan toys ir pan. žaisliukai gerokai pigesni, nei garsiosiose mums gerai žinomose žaislų parduotuvėse g.gif Atvirai kalbant, esu "apšalusi", kiek kartais pardavėjai antkainius užsideda, o paskui mulkina mus neregėtomis akcijomis ir nuolaidomis mad.gif
Atsakyti
Nu man nerealu mediniai zaislai - tokia nostalgija vaikystei wub.gif ir vaikui, ir vyrui labai patinka smile.gif daug geriau nei tie plastmasiniai kinietiski gaminiai, ypac tie, pardavinejami prekybos centruose, uzdazyti neaiskios kilmes dazais, praeinanat net kvapas kazkoks keistas jauciasi... unsure.gif Ir medinukai paprastai palieka daug daugiau vietos vaizduotei, lavinimui, jie tikrieji edukaciniai zaislai, labai daug ko mokantys - ne taip, kaip plastikas - paspaudei viena mygtuka ir vaziuoja - ir visas zaidimas doh.gif
Atsakyti
Nepastebėjau, gal jau kas ir anksčiau rašėte, bet tiems, kam toli važiuoti iki Vilniaus ar pačiam Vilniuje iki Koralų, gal visai įdomu pažiūrėti apie ką čia kalbame - tai prašom 4u.gif
http://www.zaisluaka...i...e808a44da4

Mane tai sužavėjo, kad prie daugumos žaisliukų (vienur tik šiek tiek, o kitur - ir po visą lapą bigsmile.gif ) yra pateikiama aprašymų ką tas žaislas lavina, žaidimų variantai. Matyt, jų stilius toks - ir pardavėja kantriai ir išsamiai viską paaiškins, ir internete stengiasi pateikti kuo išsamesnę info.
Atsakyti
Nors, man pasirodė, kad žaislų asortimentas daugumoj toks, kad tinkamesnis būtų darželiams, nei namams.
Ir matrioškų jokių nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2008 03 19, 15:17)
Sveikos, mamos smile.gif

turiu klausimą: gal žinot, kas Kaune gamina medinius žaislus? smile.gif

dėkinga už atsakymus smile.gif

Tokiu zaisliuku galite rasti Kaune pries silainiu MAXIMA naujai atsidariusioje parduotuveje smile.gif manau tikrai rasite ko ieskote... ten toks rudas namas vitrinoje puikuojasi zaliai aprengta mergyte smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Planuoju artimiausiu metu uzsisakyti mediniu zaisliuku is arbo.lt. Gal kuri mamyte noretu prisijungti, nes tada butu pigesnis siuntimas (siuncia, jeigu perki ne maziau kaip uz 200 Lt, siuntimas kainuoja apie 20-30 Lt). Kainyciu galima teirautis gamintoju parasant laiska i nurodyta e-mail. Turiu kai kuriu zaisliuku kainas, kuriu as uzklausiau.

As is Kauno, taigi kvieciu prisijungti. 4u.gif
Atsakyti
Jie matyt tik didmena prekiauja, kad prie prekių nėra kainų, kiekvieno žaisliuko reikia klausti?
Lietuvos mamytės visgi drįsta pirkti ir žaisliukus iš el. parduotuvės, kas įdomiausia, užsakymai visai nebūtinai būna iš didžiųjų miestų. Ir daugiau įsiregistravusių (kaupia nuolaidas biggrin.gif ), negu tiesiog emailu ar telefonu užsakančių. Kai už 150 Lt užsakant nebereikia mokėti už pristatymą, irgi apsimoka, nemažai kas tuo pasinaudoja.
Atsakyti
QUOTE(Pavargusi @ 2008 06 16, 20:07)
Nors, man pasirodė, kad žaislų asortimentas daugumoj toks, kad tinkamesnis būtų darželiams, nei namams.
Ir matrioškų jokių nemačiau  schmoll.gif

Nesutikčiau, Pavargusi, kad tik darželiams... Taip, yra ir metodinių priemonių, bet šiaip ir iš K's Kids, ir Plan Toys, Granna ir dar visokių yra - superiniai žaisliukai.
Savo mažylei veriamus medinius karolius ir masažinį kamuoliuką nupirkau - tai iš rankų nepaleido, norėjo iš karto žaisti, o kamuoliuką gatvėj mėtyt sumanė - tai reikėjo ir vaiką laikyt ir kamuoliuką gaudyt doh.gif . Paskui taip užsiožiavo, kad iškart neduodu, - tai į mašiną jau tempte nutempt reikėjo lotuliukas.gif Nemažai žmonių prajuokinom...
Atsakyti
QUOTE(Pavargusi @ 2008 05 09, 23:01)
urgit@, aš kažko nesuprantu. Tiksliau visai susipainiojau ir būčiau labai dėkinga jei kas man žmogiškai paaiškintų. Jei siųstis iš užsienio brangu - tai kaip per tarpininkus siųstis gali būti pigiau (ir dar taip stipriai). Juk net neabejoju, kad tarpininkas šią savo paslaugą irgi ne už dyką suteikia, o perka iš to paties užsienio (kur kainos taip pat matome kokios)  blink.gif

Galėčiau palyginimui kokio žaislo kainą paskaičiuoti, bet nežinau koks domina blush2.gif Bet, šiaip, norėjau pasakyti, panašiai kaip ir urgit@, kad paskaičiavus, dauguma žaislų, ypač per išpardavimus tikrai būna pigesni, nei pirkti LT parduotuvėse. O jei dar pridėsi tai, kad kai kurių žaislų, išvis neįmanoma LT nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Pilnai sutinku, mes irgi zaislus perkames JAV, dar jei ypac uzgaudai akcijas (o nuolaidu ten tikrai netruksta), plius jei uzsiprenumeruoji naujienas, tai dar papildomai gauni kodus, su kuriais gaunasi dar bent jau 10proc pigiau, tai isvis super. nNt su komisiniais ir siuntimu iseina zymiai pigiau nei pirktis musu parduotuvese.
Atsakyti
Esu pirkusi iš Jav internetinės parduotuvės Toysrus.com vaikišką kompiuteriuką su anglų kalbos pamokėlėm good.gif ir dar sūnaus amerikietiško restlingo kolekcijai porą kovotojų,kokių LT nesu mačius.Esu labai patenkinta ir kaina,ir kokybe.Ir dabar nuolatos vis peržiūriu tos parduotuvės siūlomą žaislų asortimentą,planuoju,ką pirksiu Kalėdoms vaikams... smile.gif
Atsakyti