perku knygas, vaiko reikmenis, interjerui ką nors.labai patogu.tik galėtų būti dar daugiau e parduotuvių.labai norėčiau patalynę pirkti, bet dar neradau tokios parduotuvės.užsienio parduotuvėse pirkti nebandžiau, bet labai domina, tik nežinau kaip ten atsiskaityti reikėtų.
maniškė mergina 4 m. jau aktyviai dalyvauja kokį pusmetį pirkime internetu. Na, atsisėdam abi ir renkamės drabužius, žaislus. ypač patinka tokios parduotuvės, kur yra trumpi demo filmukai apie žaislus (amazon, keletas yra ir etoys). tada pasižiūri, ir kaip jie veikia. o pats geriausias dalykas, tai kad vaikas nebenori po žaislų parduotuves vaikščioti, nes nieko ten gero neberanda
QUOTE(LauraSim @ 2008 04 06, 23:43)
Labai ir mane sudomino sis uzsiemimas rubelius jau bandziau pirkti internetu, o zaisliuku dar nebandziau matau daug mamyciu raso kad perka is e-parduotuviu, gal galite smulkiau papasakoti kaip tai darote- ar uzsisakot pacios ar per tarpininkus? ir gal galetumet pasidalinti nuorodom i parduotuves kur dazniausiai perkat zaisliukus manau ir daugiau mamyciu lengvai uzsikrestu sia liga
Na, as galiu pasiulyti tik UK parduotuves:
Argos
ELC
TOYS DIRECT TO YOUR DOOR
LEGO
TOMY
AMAZONE
EBAY
QUOTE(jolka1224 @ 2008 04 06, 23:46)
perku knygas, vaiko reikmenis, interjerui ką nors.labai patogu.tik galėtų būti dar daugiau e parduotuvių.labai norėčiau patalynę pirkti, bet dar neradau tokios parduotuvės.užsienio parduotuvėse pirkti nebandžiau, bet labai domina, tik nežinau kaip ten atsiskaityti reikėtų.
Jei norite pati ir turite kreditine kortele, galite pati nusipirkti, kaip paprastoje internetineje parduotuveje. Tik gali buti brangus atsiuntimas i LT.
sveikos mamytes, pati neturiu vaiku kol kas, bet labai myliu drauges suneli, o po 3 savaiciu jam bus metukai, tai noreciau paklaust, gal galit ka pasiulyt, ka butu galima tokiam kleckiukui nupirkt padovanot, kad ir kaina butu nelabai auksta.
Neturiu jėgų lakstyt po parduotuves, o per tarpininkus ir nežinau ar ne dar painiau viskas gaunasi... Is užsienio siųst brangu... Tai ką daryt?...
O Lietuvoj - ką, nieko nėr?..
QUOTE(Pavargusi @ 2008 05 06, 18:47)
Neturiu jėgų lakstyt po parduotuves, o per tarpininkus ir nežinau ar ne dar painiau viskas gaunasi... Is užsienio siųst brangu... Tai ką daryt?...
Lietuvoje tai yra, bet 2-3 kartus brangiau, nei siustis per tarpininkus
Tavo tesie rinktis
Ačiū, juodojilu, už gerą rekomendaciją. Buvom šiandien toje parduotuvėlėje, apie kurią rašei. Žaisliukai, sakyčiau, net neįprasti,- turiu omeny ne tokie, kuriu pilnos lentynos didžiuosiuose prekybos centruose, bet patiko (kiekvienas su prasme kažkokia gaunasi) O ir pardavėja išties . Viską paaiškins, parodys, pagal amžių parekomenduos. Pradžiai apsiribojome Lipo konstruktoriumi, nes kažko neskuba pinigėlių už vaikus pervesti... Labai norėjosi dar poros dalykėlių, bet, matyt, teks kitos savaitės palaukt... Na, bet bus kuo ir kitą savaitę pasidžiaugt
ir mes net porą kartų esam buvę Žaislų akademijoj. Pirmą kartą užėjau nė neketindama nieko pirkti, tik šiaip apsižiūrėti, nes pasidarė smalsu, kas čia per tokia mažutukė krautuviukė. Ir iš tiesų labai maloniai nustebino pardavėja, kuri, kaip supratau, ir šeimininkė buvo tos krautuvėlės. Su manimi ji "padirbėjo" daugiau nei pusę valandos, aiškino, kokių žaidimų galima prisigalvoti su, iš pažiūros, visai paprastomis medinėmis figūrėlėmis, kaip žaidžiant medinukais galima ugdyti vaikučio smulkiąją motoriką, kaip lavina žaidimas su minėtomis matrioškomis. Žodžiu, įtikino ji mane, saviškiam nupirkau medinį grybą, tinkamą ir riešutam triauškint, ne tik žaisti, ir medinį krokodiliuką, kuris tempiamas garsiai bilda, o antrą kartą atėjusi įsigijau keletą įdomesnių spalvojimo knygelių ir žaislines žuveles žaisti vonioje. Labai patinka mum ši parduotuvytė, tiesa, kainos plg.nemenkos, bet geriau mažiau medinių lavinamųjų žaisliukų nei pilni kampai kinietiškų žaislų ir -kaip neretai nutinka - jų nuolaužų, detalių ir pan.
urgit@, aš kažko nesuprantu. Tiksliau visai susipainiojau ir būčiau labai dėkinga jei kas man žmogiškai paaiškintų. Jei siųstis iš užsienio brangu - tai kaip per tarpininkus siųstis gali būti pigiau (ir dar taip stipriai). Juk net neabejoju, kad tarpininkas šią savo paslaugą irgi ne už dyką suteikia, o perka iš to paties užsienio (kur kainos taip pat matome kokios)
QUOTE(Pavargusi @ 2008 05 09, 23:01)
urgit@, aš kažko nesuprantu. Tiksliau visai susipainiojau ir būčiau labai dėkinga jei kas man žmogiškai paaiškintų. Jei siųstis iš užsienio brangu - tai kaip per tarpininkus siųstis gali būti pigiau (ir dar taip stipriai). Juk net neabejoju, kad tarpininkas šią savo paslaugą irgi ne už dyką suteikia, o perka iš to paties užsienio (kur kainos taip pat matome kokios)
reikia siustis per tarpininkes, kurios gyvena UK, jos deda vezejams ir ta paslauga kainuoja tik 5-10 Lt uz kg, todel tikrai gaunasi pigiau nei pastu siunciantis ar per kokias siuntu tarnybas uzsienyje , tokiu budu gaunasi tikrai zenkliai pigiau nei siunciantis savarankiskai, net jei ir reikia tarpininkei procenta sumoketi
As turejau omeny, kad LT zaislai brangesni nei uzsienyje (sneku apie geru firmu).
Aisku reikia paieskoti kai buna akcijos (sale). Tarkim as dabar is USA atsisiunciau sita zaisliuka, man jis kainavo su atsiuntimu ir su tarpininkes uzdarbiu 20 Lt. Rask toki zaisla LT uz tokia kaina (nauja). Aisku as ji pirkau kai jam buvo akcija, tarkim nuolaida 50, ar daugiau %, ko LT niekada nebuna.
Aisku reikia paieskoti kai buna akcijos (sale). Tarkim as dabar is USA atsisiunciau sita zaisliuka, man jis kainavo su atsiuntimu ir su tarpininkes uzdarbiu 20 Lt. Rask toki zaisla LT uz tokia kaina (nauja). Aisku as ji pirkau kai jam buvo akcija, tarkim nuolaida 50, ar daugiau %, ko LT niekada nebuna.