Sveikos, mamos
turiu klausimą: gal žinot, kas Kaune gamina medinius žaislus?
dėkinga už atsakymus
turiu klausimą: gal žinot, kas Kaune gamina medinius žaislus?
dėkinga už atsakymus
Aš manau, kad internetinė parduotuvė turi nemažų privalumų. Vienas jų - paaiškinimas, kam tas žaislas reikalingas, kokia jo nauda, patarimai, kaip juo žaisti ar pačiam kažką susigalvoti. Mūsų idėja buvo specialiai atrinkti žaislus, lavinančius tam tikrą sritį, ir juos aprašyti taip, kaip rekomenduotum savo draugei - kas gerai, kas nepatinka, kokio amžiaus vaikui tiks. Tokiu atveju yra ne tik parduotuvė, bet ir konsultacijos tuo pačiu metu.
Sveikos forumietes
Gal kuri pirkote zaisliukus is JAV per amerikone ?
Jei taip, gal galite man parasyti i az. ACIU!
QUOTE(jovjo @ 2008 03 22, 13:18)
Sveikos forumietes
tau kad ji aferiuga, kazkur cia sm skaiciau, mamytes rase.
Sveikos
mano draugai užsisakė žaislų per www.eToys.lt, sakė, visai neblogai dirba.. gal kas irgi mėginot ją?
..berods, mačiau, kad yra ir vartotojas eToys.lt, čia tikriausiai ta pati parduotuvė..
mano draugai užsisakė žaislų per www.eToys.lt, sakė, visai neblogai dirba.. gal kas irgi mėginot ją?
..berods, mačiau, kad yra ir vartotojas eToys.lt, čia tikriausiai ta pati parduotuvė..
Mes žaislus jau senokai perkame, galima pasakyti, tik užsienio internetinėse parduotuvėse. Ir patogu, ir žaislo aprašymas detalus, ir pigiau, ir žaislų įvairesnių yra
Kažkada supermamoj pamačiau mažą reklamą apie naują puslapį www.etoys.lt, o vėliau vėl kažkuriam forume, rodos prie nuolaidų pamačiau, kad jie daro akciją: jei žaislas per brangus- gali siūlyti savo kainą. Tai va, pasirinkau vieną lėlę, daug maž apskaičaivau, kiek man jinai kainuotų, jei sakykim is Anglijos siųsčiaus akcjos metu ir pasiūliau kainą. Iš tiesų, tai nieko nesitikėjau, maniau, kad tik triukas kažkoks. Ir nesismulkinant, tai reziumė tokia, kad pavyko įsigyti už savo norimą, tikrai padorią kainą ( žemesnę, nei nurodyta internetinėje parduotuvėje).
Kas dar labai, patiko, kad nekilo jokių nesusipratimų dėl pristatymo. Pristatinėja siuntos .lt, paskambino, kad planuoja atvežti, paklausė, ar būsime namuose ir atvežė vakare, apie 20 val., nors jau buvo šestadienis. Taigi, penkadienį išsiųsta, o jau šeštadienį pas mus.
Kažkada supermamoj pamačiau mažą reklamą apie naują puslapį www.etoys.lt, o vėliau vėl kažkuriam forume, rodos prie nuolaidų pamačiau, kad jie daro akciją: jei žaislas per brangus- gali siūlyti savo kainą. Tai va, pasirinkau vieną lėlę, daug maž apskaičaivau, kiek man jinai kainuotų, jei sakykim is Anglijos siųsčiaus akcjos metu ir pasiūliau kainą. Iš tiesų, tai nieko nesitikėjau, maniau, kad tik triukas kažkoks. Ir nesismulkinant, tai reziumė tokia, kad pavyko įsigyti už savo norimą, tikrai padorią kainą ( žemesnę, nei nurodyta internetinėje parduotuvėje).
Kas dar labai, patiko, kad nekilo jokių nesusipratimų dėl pristatymo. Pristatinėja siuntos .lt, paskambino, kad planuoja atvežti, paklausė, ar būsime namuose ir atvežė vakare, apie 20 val., nors jau buvo šestadienis. Taigi, penkadienį išsiųsta, o jau šeštadienį pas mus.
Internetinės žaislų parduotuvės ypač patogios ir tuo, kad iš jų niekada nereikia ištempti garsiai rėkiančio ir reikalaujančio krūvos žaislų, vaiko
Minusas yra tas, kad žaislą tokiu atveju perka mama ir yra rizika, patiks ar nepatiks vaikučiui.
Minusas yra tas, kad žaislą tokiu atveju perka mama ir yra rizika, patiks ar nepatiks vaikučiui.
Ir mes pirkom iš eToys.lt-galima derėtis, super žaisliukai,pristatymas į namus.
rekomenduoju
rekomenduoju
Kol kas internetu pirkau tik knygas.
Reiks pabandyti dar ką nors įsigyti.
Reiks pabandyti dar ką nors įsigyti.
As esu keletas uzsisakius i svetur is e- parduotuviu, ten kainos mazesnes ir pasirinkimas didesnis :
O nuejus i paprasta parduotuve, vis vien nupirksi bet koki zaisla, jei nerasi tinkamo.O cia, atsisedi prie kompo, perverti keleta e-parduotuviu katalogu ir issirenki .
O nuejus i paprasta parduotuve, vis vien nupirksi bet koki zaisla, jei nerasi tinkamo.O cia, atsisedi prie kompo, perverti keleta e-parduotuviu katalogu ir issirenki .
Labai ir mane sudomino sis uzsiemimas rubelius jau bandziau pirkti internetu, o zaisliuku dar nebandziau matau daug mamyciu raso kad perka is e-parduotuviu, gal galite smulkiau papasakoti kaip tai darote- ar uzsisakot pacios ar per tarpininkus? ir gal galetumet pasidalinti nuorodom i parduotuves kur dazniausiai perkat zaisliukus manau ir daugiau mamyciu lengvai uzsikrestu sia liga