Ir man patinka internetinės parduotuvės, gal tai nauja Lietuvoj, gal todėl dar ne taip populiaru, bet tai tikrai ateis. Mums vis reikia paliest daiktą, apčiupinėt, kad kažkuo įsitikintumėm, bet jei gali rasti internete tai, ko nėra realioj parduotuvėj (o daiktai įprastose jau taip nusibodę, asortimentas panašus, pardavėjai tiesiog parduoda, jokio asmeninio santykio, kurio taip norėtųsi perkant daiktą vaikui), tad pirkti namie yra puiki galimybė rinktis nekeliaujnat niekur iš namų (o jau ypač į plyštančius nuo žmonių prekybos centrus ), šiltai geriant arbatėlę su sau mielais žmonėmis, leisti net vaikui pasirinkti (nenervuojant jo parduotuvėse )Per valandą gali perbėgti akimis per daugybė prekių, apgalvoti pirkinį ir, man regis, svarbiausia gali rasti kažką naujo, dar nematyto, o kas man fainiausia - žaidžiant - naršant internete, juk apsipirkimas tada tarsi ir žaidimu tampa
Vakar su dukra apsilankėm puikioj parduotuvėlėj Vilniuje. Nedidelė, bet jauki. Žaislai- daugiausia mediniai, taip pat yra įvairių įdomių knygelių, žaisliukų mažiesiems, karoliukų ir vilnos vėlimui, specialaus modelino, kietėjančio aukštoje temperatūroje. Na, žodžiu, kitokie žaislai, ne tie, kuriais užverstos prekybos centrų lentynos. Maniškė išsirinko matrioškas ( iš pasakos, kur senelis ropę rovė), ir įvairių knygelių.
Dar labai noriu pagirt pardavėją, kuri visą pusvalandį ( specialiai po to žiūrėjau į laikrodį) su mumis bendravo, leido išbandyt daugelį žaislų, pačiupinėt medinukus ( rankų darbo gyvūnų figūrėles), nors aš iš karto pasakiau, kad jie mums per brangūs ir nepirksim, bet matosi, kad ji ir pati jais džiaugiasi, ir kitims leidžia tai padaryti. Daugiau tokių pardavėjų!
P.S. Parduotuvė vadinasi Žaislų akademija. Galit jų ir internetinį puslapį susirast
Dar labai noriu pagirt pardavėją, kuri visą pusvalandį ( specialiai po to žiūrėjau į laikrodį) su mumis bendravo, leido išbandyt daugelį žaislų, pačiupinėt medinukus ( rankų darbo gyvūnų figūrėles), nors aš iš karto pasakiau, kad jie mums per brangūs ir nepirksim, bet matosi, kad ji ir pati jais džiaugiasi, ir kitims leidžia tai padaryti. Daugiau tokių pardavėjų!
P.S. Parduotuvė vadinasi Žaislų akademija. Galit jų ir internetinį puslapį susirast
Sudominot... Tik jei kainos aukštos
QUOTE(Perfect @ 2008 02 29, 15:45)
Sudominot... Tik jei kainos aukštos
Na, gal jos man aukštos. Esam keturiese, dirba tik vyras. Aukštos tų, kur rankų darbo išskaptuoti gyvūnėliai. O visi kiti- tai labai normaliai, mano supratimu.
Pasižiūrėjau jų puslapį - kainos nėr tokios baisios, o žaisliukai tikrai matosi smagūs. Norėtųsi realiai apžiūrėti, bet Kaune nėr parduotuvės. Na, būsiu Vilniuj, tikrai reikės užsukti.
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 28, 17:54)
Vakar su dukra apsilankėm puikioj parduotuvėlėj Vilniuje. Nedidelė, bet jauki. Žaislai- daugiausia mediniai, taip pat yra įvairių įdomių knygelių, žaisliukų mažiesiems, karoliukų ir vilnos vėlimui, specialaus modelino, kietėjančio aukštoje temperatūroje. Na, žodžiu, kitokie žaislai, ne tie, kuriais užverstos prekybos centrų lentynos. Maniškė išsirinko matrioškas ( iš pasakos, kur senelis ropę rovė), ir įvairių knygelių.
cia turbut kalba eina apie nedidelia parduotuvele kuri isikurusi Karoliniskiese saturno buvusio patalpose,nes mums mociute irgi nupirko tokias matrioskas su rope,nors ten buvo dauk kitu personazu pasaku ,ir pardaveja super viska parodo paaiskina
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 08, 05:40)
cia turbut kalba eina apie nedidelia parduotuvele kuri isikurusi Karoliniskiese saturno buvusio patalpose,nes mums mociute irgi nupirko tokias matrioskas su rope,nors ten buvo dauk kitu personazu pasaku ,ir pardaveja super viska parodo paaiskina
Apie tą pačią. Planuojam greitu metu vėl eiti, broliui minkštas kaldėles pirkti.
Siandien buvau sioje parduotuveje, is prazdiu apziurejau, ka siulo savo internetinej svetainej (cia). Tikrai yra "nematytu" zaisliuku. Kainos pasirode prieinamos, nusipirkau "pirsciuku teatra" su herojais is pasakos "Pagrandukas". Deja, matriosku su "Ropes" herojais jau nebebuvo bet lauksiu, gal vel pasirodys Dar pasirode vertas demesio kilimelis, ant kurio galima piesti vandeniu (aprasymas cia ), ir kaina visai nieko
Pardaveja tikrai labai miela, paslaugi, labai kantri zodziu, as irgi rekomenduoju
Pardaveja tikrai labai miela, paslaugi, labai kantri zodziu, as irgi rekomenduoju
QUOTE(mamycka @ 2008 03 13, 22:39)
Siandien buvau sioje parduotuveje, is prazdiu apziurejau, ka siulo savo internetinej svetainej (cia). Tikrai yra "nematytu" zaisliuku. Kainos pasirode prieinamos, nusipirkau "pirsciuku teatra" su herojais is pasakos "Pagrandukas". Deja, matriosku su "Ropes" herojais jau nebebuvo bet lauksiu, gal vel pasirodys Dar pasirode vertas demesio kilimelis, ant kurio galima piesti vandeniu (aprasymas cia ), ir kaina visai nieko
Oi, kaip noriu to kilimėlio. Čia ir dičkei patiks ir mažis galės tepliotis. Kažkaip nebuvau atkreipus dėmesio. O įdomu, jį tik internetu galima, ar ir parduotuvėj.
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 13, 23:15)
Oi, kaip noriu to kilimėlio. Čia ir dičkei patiks ir mažis galės tepliotis. Kažkaip nebuvau atkreipus dėmesio. O įdomu, jį tik internetu galima, ar ir parduotuvėj.
maciau gyvai ir pacioj parduotuvej dar kelis turi
QUOTE(mamycka @ 2008 03 14, 01:36)
maciau gyvai ir pacioj parduotuvej dar kelis turi
Vajėzau... Kaip čia greičiau iki tos pardės nusigavus . Aišku vyras to nesuprastų...
Ir as buvau toje parduotuveje Parduotuve nors nera didele, bet tikrai gera Galima surasti zaislu, net ir didesniems. Labai patiko pardaveja. Ko klausi atsako, parodo ir nenuvargina, kaip kitos. Labai patiko kilimelis paisyt su vandeniu (didesnis 105-95 cm, kur ieina volelis begiam piesti, traukinukas), bet kaina 167 Lt