Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės žaislų parduotuvės

QUOTE(Emilyte @ 2009 11 24, 14:12)
Nu tikrai įdomu kaip ten su patikimumu nes ir kainos tokios neblogos,net keista blink.gif

manau, kad patikima 4u.gif
aš jiems parašiau klausimą, tai gavau greitą ir malonų atsakymą, nes vienas žaislas domino.

o va www.etoys.lt labai nuvylė. Esu anksčiau pirkusi, džiaugiaus, bet dabar..... ką aš žinau. Pas juos yra akcija tipo- netinka kaina- siūlykite savo. Norejau krikšto dukrytei nupirkti dovaną kalėdoms, tai pasiūliau. Tada ten dar reikėjo užpildyti ilgiausią anketą. Užpildžiau. Ir ką? jokio atsakymo nesulaukiu schmoll.gif jei tokią akciją daro- tai turėtų žmogui normalai atsakyti, jeigu kaina siūloma per maža, gal ir daugiau pasiūlyčiau. Žodžiu, prasta parduotuvė.
Atsakyti
mes pirkome iš "www.toyZ.lt" parduotuvės. Kolkas patenkinti. Kainos nedidelės, o ir nuolaidą padarė. Tik nežinau dėl siuntimo į kitus miestus. Mes pirkome susitikę iš rankų.
Atsakyti
QUOTE(gara @ 2009 11 24, 15:04)
mes pirkome iš "www.toyZ.lt" parduotuvės. Kolkas patenkinti. Kainos nedidelės, o ir nuolaidą padarė. Tik nežinau dėl siuntimo į kitus miestus. Mes pirkome susitikę iš rankų.

Tikrai siunčia 4u.gif man atrodo, pas juos parašyta, kad siuntimas visoje LIetuvoje 10 Lt : g.gif
Atsakyti
"Pauksciu pienas" - galima nusvaigti nuo tu zaislu. Jie ir parduotuvyte turi Latviu g. 31, Zveryne. Ir pati savininke Nora nereali. Jei ieksote kazko grazaus, saugaus, smagaus, originalaus, tai ten nerealus pasirinkimas. Labai rekomenduoju. smile.gif
Atsakyti
gal zinot kokia el.parduotuve,vyresniem vaikam ka nupirkt,virs 10 m
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2009 11 25, 08:35)
"Pauksciu pienas" - galima nusvaigti nuo tu zaislu. Jie ir parduotuvyte turi Latviu g. 31, Zveryne. Ir pati savininke Nora nereali. Jei ieksote kazko grazaus, saugaus, smagaus, originalaus, tai ten nerealus pasirinkimas. Labai rekomenduoju.  smile.gif

tą parduotuvę galima įsimylėti iš pirmo žvilgsnio. žiūrinėjau šypsodamasi. savo zuikiams išrinkau mielybių už kelis šimtus. teks, matyt, pačiai nuvažiuoti. nuo tų visų medinukų man sąla širdis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2009 12 18, 13:24)
tą parduotuvę galima įsimylėti iš pirmo žvilgsnio. žiūrinėjau šypsodamasi. savo zuikiams išrinkau mielybių už kelis šimtus. teks, matyt, pačiai nuvažiuoti. nuo tų visų medinukų man sąla širdis. wub.gif

as tai ten nieko ydomaus nematau,ten kur prirasyta kad naudoti,tai nesuprantu,tai cia ne is parduotuves zaislai?na maziukam gal ir yra ,bet didesniem tai as nematau nk.
Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2009 12 18, 11:24)

sakyčiau kad siaubingai brangu, ir labai abejoju ar apart grožio mamos akims, dar bus naudos iš daugelio tų žaislų...bent mano vaikams toks žaislų "stilius" nepatiktų doh.gif na ką veikti su pvz barškučiu-širdele už 32 lt blink.gif
Atsakyti
Aš perku ir iš lietuviškų: babymarket.lt tindirindi.lt, bet jei žaislas nepigus, tai perku iš anglijos:www.toysrus.co.uk, ypač kai būna akcijos tai labai apsimoka thumbup.gif Rūbelius perku ir Jav ir anglijoj, ypač kai būna nuolaidelės rolleyes.gif www.gap.com, www.next.co.uk
Atsakyti
dažnai apsiperku internetinėse parduotuvėse: kai kas pigiau, kai kas gražiau, o ir eiti iš namų nereikia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, stai mano patirtis su toyz.lt labai nepatenkinta sia parduotuve, nes uzsisakeme pripuciama masina ir gavome visai ne tokia kokia buvo nurodyta paveikslelyje ir aprasyta aprasyme. Vaikas taip dziaugesi laukdamas masinytes o kaip pamte kad netokia labai nusimine. O pardavejai net nepasiule preke psiimti atgal. Tikri sukciai, kitaip nepavadinsi.
Atsakyti
Sveikutes, o man labai patiko www.skruzdele.lt

Ten pirkau Lego duplo garaza savo mazajam, toks pat kaip zaislu parduotuvese kainavo apie 90lt pigiau, kiti Lego apie 30-40lt pigiau.
Tiesa pasirinkimas ten nera didelis taciau ten gali uzsisakyti Lego preke, kurios su ziburiu nerasi Lietuvos parduotuvese ir pristatymas trunka apie 3 savaiteles.
O tai su mano mazuoju kiekviena gimtadieni problemos, kai jau issirinks i zurnaliuka ziuredamas dovanele, tai niekur rasti neimanoma. Paaiskink gi tu pipirui, kad jo gimtadienis o tu jo svajones negali ispildyti.

Atsakyti