Pasakyčiau, bet ne viešai chirologijos temoje
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 01, 20:21)
Pasakyčiau, bet ne viešai chirologijos temoje
Aš daug ko iš viso nedaryčiau, ką tu darai ir darai viešai. Ok, grįžtam prie delnukų linijų. Papasakok apie seminarą.
QUOTE(mititėja @ 2009 10 01, 20:43)
Aš daug ko iš viso nedaryčiau, ką tu darai ir darai viešai.
Ok, grįžtam prie delnukų linijų. Papasakok apie seminarą.
Ok, grįžtam prie delnukų linijų. Papasakok apie seminarą.
Tai ne seminaras. Tai antro kurso dėstomasis dalykas.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 01, 23:16)
Tai ne seminaras. Tai antro kurso dėstomasis dalykas.
atsiprasau uz isiverzima, o kur cia taip desto?
QUOTE(raskila7 @ 2009 10 01, 23:02)
atsiprasau uz isiverzima, o kur cia taip desto?
Yra įvairių ezoterinių studijų, kurių trukmė treji ar ketveri metai. Ir kaip vienas iš dėstomųjų dalykų yra chirologija.
Chiromante, nuo kur skaičiuojasi širdies linijoje amžius? Visad galvojau, kad nuo Merkurijaus į Jupiterį, o vat knygoje atvirksčiai rašo
QUOTE(marlen @ 2009 10 04, 00:56)
Chiromante, nuo kur skaičiuojasi širdies linijoje amžius? Visad galvojau, kad nuo Merkurijaus į Jupiterį, o vat knygoje atvirksčiai rašo
Girdejau,kad yra keleta autoriu,kurie taip skaiciuoja,bet niekas iki siol nesugeba paaiskinti tokios keistos sistemos.....As asmeniskai siulyciau tau laikytis klasikinio skaiciavimo (nuo Merkurijaus),kitaip tektu isradineti savo kazkokias asmenines metodikas Galu gale elementari logika-sirdies linijos pabaiga turi nemazai variantu-tai jeigu ta taska imti kaip pradzia,tai pas vienus sirdies linija prasides nuo 10-ies metu,o pas kitus tik nuo 30-ies......
jei prakalbote apie sirdies linija, turiu klausimeli: ka reiskia sala, pasibaigianti ties 25-27 metais, jos pasibaigimo taske zvaigzde ir is kart prasidedanti antra sala? Viskas kaireje rankoje.
Jei as teisingai suprantu, tai meile - kazkoks stiprus sukretimas - ir is karto vel kita meile?
Jei as teisingai suprantu, tai meile - kazkoks stiprus sukretimas - ir is karto vel kita meile?
QUOTE(Helllen @ 2009 10 04, 13:40)
jei prakalbote apie sirdies linija, turiu klausimeli: ka reiskia sala, pasibaigianti ties 25-27 metais, jos pasibaigimo taske zvaigzde ir is kart prasidedanti antra sala? Viskas kaireje rankoje.
Man rodos, kad nebūtinai tai meilė, gali būti ir širdies liga
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2009 10 04, 12:02)
Girdejau,kad yra keleta autoriu,kurie taip skaiciuoja,bet niekas iki siol nesugeba paaiskinti tokios keistos sistemos.....As asmeniskai siulyciau tau laikytis klasikinio skaiciavimo (nuo Merkurijaus),kitaip tektu isradineti savo kazkokias asmenines metodikas Galu gale elementari logika-sirdies linijos pabaiga turi nemazai variantu-tai jeigu ta taska imti kaip pradzia,tai pas vienus sirdies linija prasides nuo 10-ies metu,o pas kitus tik nuo 30-ies......
Va va, to ir tikėjaus Kaip tyčia baigiasi širdies linijoje sala Bet iš karto trikampiukas prasideda, viršūnėle žemyn...Galvoju keisti širdies reikalus, tik nežinau, ar gerai darau..
QUOTE(marlen @ 2009 10 04, 13:18)
Man rodos, kad nebūtinai tai meilė, gali būti ir širdies liga
Papildyta:
Va va, to ir tikėjaus Kaip tyčia baigiasi širdies linijoje sala Bet iš karto trikampiukas prasideda, viršūnėle žemyn...Galvoju keisti širdies reikalus, tik nežinau, ar gerai darau..
Papildyta:
Nemacius, visgi sunku kazka patarti....pasiziurek itakos linijas,kertancias ta salos-trikampiuko kombinacija Paziurek,ties kuriais metais (juos paskaiciuosi ant gyvenimo linijos) prasideda itakos linijos,einancios per trikampiuka (pasinaudok lupa,nes daznai plika akim jas sunku iziureti).Dar paziurek,kokiu zenklu tuo paciu periodu yra ant Galvos,Likimo ir Gyvenimo liniju (prisimink,kad likimo linija galvos linija kerta ties 35 metais)......Atkreipk demesi i visus tuo periodu atsiradusius taskelius.....Viska isanalizavus,palyginus kairiaja ir desiniaja ranka-pasidarysi atitinkamas isvadas
Sveikutes as cia dar naujoke, bet po paskutiniu metu ivykiu pradejau dometis chiromantija. Dar esu naujoke sitam reikale, bet man ramybes neduoda ar galima nustatyti nesekmiu perioda? Paskutiniai 2 metai man buvo katastrofa, didele juoda skyle, kad ir ka as daryciau vistiek nesiseka . Ir svarbiausia nesiseka nei vienoj srity, nei sirdies reikaluose nei profesinej sferoj aplamai niekur norejau rast gal koki atsakyma is savo ranku, gal as ne ta kryptim einu, bet nesuprantu dar tu atskiru zenklu Butu idomu sulaukt kokiu komentaru, ar matosi is mano delno tas nesekmiu periodas.
Beje atradau, kad turiu angelo sargo linija ir visai netikejau kad taip gali but, bet pasirodo jis tikrai mane apsaugojo Pries kokia savaite papuoliau i avarija. Per stebukla nieks nenukentejo, nors nieks nesupranta kaip tai galejo atsitikt, o pasekmes butu tikrai liudnos
Sorry, biski issipleciau
kaire ranka
desine ranka
Beje atradau, kad turiu angelo sargo linija ir visai netikejau kad taip gali but, bet pasirodo jis tikrai mane apsaugojo Pries kokia savaite papuoliau i avarija. Per stebukla nieks nenukentejo, nors nieks nesupranta kaip tai galejo atsitikt, o pasekmes butu tikrai liudnos
Sorry, biski issipleciau
kaire ranka
desine ranka
Lelyteuk,parasiau tau i až.
Papildyta:
Deja,Helllen,sala gal ir rodys meile,bet pakankamai problematiska-su isdavystem,romanais ir siaip-didesniu ar mazesniu diskomfortu.Zvaigzde pranasautu staigu,netiketa emocini smugi,o po to vel sala......taigi reikestu gerokai pasistengti ir kuo lengviau,be zalos sau,praeiti sudetingus laikotarpius.Jeigu tokios pacios cituacijos nematai desineje rankoje,-vadinasi kazkada padarei teisinga pasirinkima(juos gali pasiziureti pagal itaku linijas) ir dabar greiciausiai visu smugiu,kuriuos tau zada kairioji ranka, isvengsi Savaime suprantama,kaip ir minejo Marlen,-tai galetu perspeti ir apie sirdies ligas,bet tai turetu pasitvirtinti ne tik ant sirdies linijos.....
Papildyta:
QUOTE(Helllen @ 2009 10 04, 12:40)
Deja,Helllen,sala gal ir rodys meile,bet pakankamai problematiska-su isdavystem,romanais ir siaip-didesniu ar mazesniu diskomfortu.Zvaigzde pranasautu staigu,netiketa emocini smugi,o po to vel sala......taigi reikestu gerokai pasistengti ir kuo lengviau,be zalos sau,praeiti sudetingus laikotarpius.Jeigu tokios pacios cituacijos nematai desineje rankoje,-vadinasi kazkada padarei teisinga pasirinkima(juos gali pasiziureti pagal itaku linijas) ir dabar greiciausiai visu smugiu,kuriuos tau zada kairioji ranka, isvengsi Savaime suprantama,kaip ir minejo Marlen,-tai galetu perspeti ir apie sirdies ligas,bet tai turetu pasitvirtinti ne tik ant sirdies linijos.....