Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija ir chiromantija

QUOTE(Jadziūnė @ 2009 09 30, 13:13)
Nekalbėk netiesos. Tamsta pas mane nei "torpeda", nei kileriu nedirbi  biggrin.gif
Žinoma, kad nedirbu. lotuliukas.gif Tik "babkes" priklausančias pasiimu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 09 30, 10:04)
Ne, Dukra mano, šitas verslas zabytas,- sertifikatus spausdinu aš pati. Profesionaliai ir dailiai  cool.gif Dabar kaip tik "2 in 1" akcija. Ir be jokių kursų, na čia tam reikalui, kai gamtos neduota...

mąstyk logiškai, nesamdyčiau gi kokio lamerio. o va mititėja pasamdžiau, ir aria ji man juodai, dizainus kūria, apipavidalina, laisvu nuo darbo metu eina priešiškai nusiteikusių man asmenų keikt. šaunus darbuotojas thumbup.gif kažin ar tu tokią konkurenciją atlaikysi.

ai dar įvairių patarimų duoda, kai pavyzdžiui koją nusipjauni ar šiaip.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 09 30, 14:34)
ir aria ji man juodai
Priminei seną, bet gerą anekdotą. Ta proga...
Ateina į kontorą naujas viršininkas, sušaukia susirinkimą, visi darbuotojai sueina, viršininkas trenkia kumščiu į stalą ir sako:
- Užmirškit, kaip dirbot iki šiol, nuo šiandien - nauja tvarka: pirmadieniais ilsimės po savaitgalio, antradieniais ruošiamės darbui, trečiadieniais dirbam, ketvirtadieniais ilsimės po darbo, penktadieniais ruošiamės savaitgaliui.
Posėdžių salėje mirtina tyla. Viršininkas klausia:
- Klausimų yra?
Salės gale vienas nedrąsiai kelia ranką. Viršininkas:
- Na, kas neaišku?
Darbuotojas:
- Ir ilgai mes čia taip trečiadieniais arsim?
smile.gif

Rozmarinai, garbės žodis, pagalvos žmonės (čia vis pasitaiko tiesmukai suprantančių), kad ariu tau juodai. Ateis vaduoti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 30 rugsėjo 2009 - 14:51
o tai neari??? jei neari, tai galiu ir ketvirtadienį prie darbo dienų priskirt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 09 30, 15:20)
o tai neari??? jei neari, tai galiu ir ketvirtadienį prie darbo dienų priskirt mirksiukas.gif

Ir aš tokių arikų savo forume turiu. Kaip gerai jie... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 01, 15:11)
Ir aš tokių arikų savo forume turiu. Kaip gerai jie... thumbup.gif
O kuo pasireiškia jų "arimas"? biggrin.gif Ir apie ką tas "tavo forumas"? Apie kursus, kuriuos organizuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 01 spalio 2009 - 15:44
QUOTE(mititėja @ 2009 10 01, 15:42)
O kuo pasireiškia jų "arimas"?  biggrin.gif Ir apie ką tas "tavo forumas"? Apie kursus, kuriuos organizuoji?

Su chirologijos tema tai nesusiję, savo forumo reklama neužsiimu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 01, 16:36)
Su chirologijos tema tai nesusiję, savo forumo reklama neužsiimu... mirksiukas.gif
Dar vienas "labai slaptas reikaliukas"? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 01 spalio 2009 - 16:50
QUOTE(mititėja @ 2009 10 01, 16:50)
Dar vienas "labai slaptas reikaliukas"?  lotuliukas.gif

Visiškai neslaptas, nes mano www adresas yra mano profilyje- SM taisyklės tam neprieštarauja.
O jei į temą- vakar buvau pirmose chirologijos paskaitose. Buvo labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 01, 18:28)
Visiškai neslaptas, nes mano www adresas yra mano profilyje- SM taisyklės tam neprieštarauja.
Pažiūrėjau. Ką aš tau galiu pasakyti...
Gero dizainerio konsultacija tavo saitui nepakenktų. Dar klaidas reikėtų pasitaisyti. Ir jeigu jau nuorodą priskirta tik akims, tai galėjo normalią navigaciją linkui padaryti? Ar negalėjo? Klaideles šen bei ten pasitaisyt praverstų...

Ei, o 2 psl. kas akis taip įdėjo? Kiba girta, Vaižgante, puslapį tvarkei? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Žodžiu, kai norėsi "apgerbti" savo internetinę svetainę, kreipkis - daug nenuplėšiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 01 spalio 2009 - 18:56
QUOTE(mititėja @ 2009 10 01, 18:49)
Pažiūrėjau. Ką aš tau galiu pasakyti...
Gero dizainerio konsultacija tavo saitui nepakenktų. Dar klaidas reikėtų pasitaisyti. Ir jeigu jau nuorodą priskirta tik akims, tai galėjo normalią navigaciją linkui padaryti? Ar negalėjo? Klaideles šen bei ten pasitaisyt praverstų...

Ei, o 2 psl. kas akis taip įdėjo? Kiba girta, Vaižgante, puslapį tvarkei?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žodžiu, kai norėsi "apgerbti" savo internetinę svetainę, kreipkis - daug nenuplėšiu.  ax.gif

Pasikartosiu- SM reklama draudžiama. Tas forumas yra mano reikistų dovana. O dovanas aš branginu. Forumas skirtas ne plepalams. Ne visi mato jį visą- tik mano mokiniai.
Elgiesi šūdiškai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 01, 19:22)
Pasikartosiu- SM reklama draudžiama. Tas forumas yra mano reikistų dovana. O dovanas aš branginu.
Čia tipo tie "arikai"? lotuliukas.gif Tai tikrai galėjo geriau "paarti".
Forumas skirtas ne plepalams. Ne visi mato jį visą- tik mano mokiniai.
Aš ne apie forumą parašiau (forumas standartinis), o apie įžanginius psl. Forumo bendras vaizdas tvarkoj. Bet iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad panaudotas "atviro kodo" gatavas forumo motoras, tik "grožiai" savi uždėti.
Elgiesi šūdiškai.
Tau pasirodė, kad kažkas pasielgė taip, kaip tu nuolatos? mirksiukas.gif
O ko įsižeidei? mirksiukas.gif Nieko blogo nepasakiau - tik savo šališką nuomonę. Ir tik linkėdama tau gero. Negi tu nepasakytum, jeigu pastebėtum, kad tavo pažįstamo įmonės iškaboj klaida? Arba jo sekretorė girta? Pasakytum. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 01 spalio 2009 - 19:45