Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija ir chiromantija

QUOTE(Jadziūnė @ 2009 09 29, 20:07)
Čia tema apie raukšles, dėl ėjimo į kairę irgi prašom į miegamąjį  cool.gif

A tai nuo ko tos raukšlės? ne nuo ėjimo į kairę? Aš galvoju, kad nuo to. Ypač raukšlės ant padų.
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2009 09 29, 19:32)
As siaip rimtai klausiu, kadangi domiuosi tais dalykais. verysad.gif
Aš tai kuo rimčiausiai atsakau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2009 09 29, 21:32)
As siaip rimtai klausiu, kadangi domiuosi tais dalykais. verysad.gif

Mes, Brangioji, domimės ne tik tais dalykais, viskuo domimės.

QUOTE(Neverk @ mama,2009 09 29, 21:53)
A tai nuo ko tos raukšlės? ne nuo ėjimo į kairę? Aš galvoju, kad nuo to. Ypač raukšlės ant  padų.

Nu ant padų gal nuo ėjimo į kairę, o ant rankų kaip? Nuo ėmimo iš kairės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 09 30, 08:02)
Nu ant padų gal nuo ėjimo į kairę, o ant rankų kaip? Nuo ėmimo iš kairės?  g.gif
Jeigu raukšlės tik ant kairės rankos - tai nuo ėmimo iš kairės, o jeigu ir ant dešinės - tai nuo ėmimo iš dešinės. Dar reikia žiūrėti, kokio ilgio raukšlė: jeigu ilga, vadinasi imta vieną kartą, bet daug, o jeigu daug trumpų, tai imta - daug kartų po mažai. O jeigu visokių pilna - tai visaip imta ir iš visų pusių. Žodžiu, galiu duoti (tik į až ir tik visiškai slaptai) kontaktus kursų, kur po 9 mėnesių (jeigu labai mokysitės) išmoksit suprasti, kiek, po kiek, ir kada imta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 09 30, 10:05)
Žodžiu, galiu duoti (tik į až ir tik visiškai slaptai) kontaktus kursų, kur po 9 mėnesių (jeigu labai mokysitės) išmoksit suprasti, kiek, po kiek, ir kada imta.  bigsmile.gif

Taigi buvau, kiek galima po tuos kursus maltis doh.gif Matyt, nuo gamtos talento neduota...
Atsakyti
.....Na nera ko stebetis...lietuviams kad tik "paest" ir izeist vienas kita....
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 09 30, 08:18)
Taigi buvau, kiek galima po tuos kursus maltis  doh.gif Matyt, nuo gamtos talento neduota...
Tai tada siūlau eiti į kitus kursus, kuriuos baigus, gausi SERTIFIKATĄ, kad "talento duota". Tik jie labai labai labai brangūs. lotuliukas.gif Kontaktai - tik per až. Ir dar sleptesni, negu prieš tai minėtieji. cool.gif
QUOTE(sima123 @ 2009 09 30, 08:53)
.....Na nera ko stebetis...lietuviams kad tik "paest" ir izeist vienas kita....
Na, matyt kaip lietuvė, žinai, kas tau svarbiausia. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 30 rugsėjo 2009 - 08:55
QUOTE(mititėja @ 2009 09 30, 10:54)
Tai tada siūlau eiti į kitus kursus, kuriuos baigus, gausi SERTIFIKATĄ, kad "talento duota". Tik jie labai labai labai brangūs.  lotuliukas.gif  Kontaktai - tik per až. Ir dar sleptesni, negu prieš tai minėtieji.  cool.gif

Ne, Dukra mano, šitas verslas zabytas,- sertifikatus spausdinu aš pati. Profesionaliai ir dailiai cool.gif Dabar kaip tik "2 in 1" akcija. Ir be jokių kursų, na čia tam reikalui, kai gamtos neduota...
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 09 30, 09:04)
Ne, Dukra mano, šitas verslas zabytas,- sertifikatus spausdinu aš pati. Profesionaliai ir dailiai  cool.gif Dabar kaip tik "2 in 1" akcija. Ir be jokių kursų, na čia tam reikalui, kai gamtos neduota...
Galėsi pati atsispausdinti, jeigu nepasitiki, kad aš profesionaliai ir dailiai atspausdinsiu.
Bet va leidimą tokį sertifikatą spausdinti išduoda kursuose, kurių slaptus kontaktus turiu tik aš. Kainytės derinamos per až. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 30 rugsėjo 2009 - 10:08
QUOTE(mititėja @ 2009 09 30, 12:08)
Galėsi pati atsispausdinti, jeigu nepasitiki, kad aš profesionaliai ir dailiai atspausdinsiu.
Bet va leidimą tokį sertifikatą spausdinti išduoda kursuose, kurių slaptus kontaktus turiu tik aš. Kainytės derinamos per až.  bigsmile.gif

Škias, atsirado konkurentų ir dar naglų. rolleyes.gif Tu dar nežinai, kokį aš verslą super duper itin slaptą turiu, katruo naglus konkurentus mažinam biggrin.gif Kontaktai su šio verslo atstovais, kainytės nei per až, nei per žiniasklaidą nebus skelbiami, basta. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 09 30, 13:04)
Škias, atsirado konkurentų ir dar naglų. rolleyes.gif  Tu dar nežinai, kokį aš verslą super duper itin slaptą turiu, katruo naglus konkurentus mažinam  biggrin.gif Kontaktai su šio verslo atstovais, kainytės  nei per až, nei per žiniasklaidą nebus skelbiami, basta.  cool.gif
Nafig man savo pačios kontaktai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 09 30, 15:10)
Nafig man savo pačios kontaktai?  lotuliukas.gif

Nekalbėk netiesos. Tamsta pas mane nei "torpeda", nei kileriu nedirbi biggrin.gif
Atsakyti