Įkraunama...
Įkraunama...

Chirologija ir chiromantija

QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 09 29, 16:07)
Pasitrauk, nekliudyk! Juk matai, kad kalu.
Man plepėt su tavim nėr kada.
Bepigu tau vėpsot, kad prikimšta mašna,
O aš galo sudurt negaliu su galu,
Nors kalu, dieną naktį kalu.

Tu, aišku, kalk, kalk, negyvasai rozmarine, bet jau kad galo neturi, tai nėr ką ir durt...
Atsakyti
aš ne savus durstau.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 09 29, 16:14)
aš ne savus durstau.

O kokius? Gi prieš kelias dienas visiems pasakojaisi, kad esi vienui viena... Turi tik šunį ir katiną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 29 rugsėjo 2009 - 15:28
QUOTE(Urartu @ 2009 09 29, 16:20)
O kokius? Gi prieš kelias dienas visiems pasakojaisi, kad esi visai viena... Turi tik šunį ir katiną...

Nu šuo irgi katinas gali būti ir su galu. Tai, žinai...
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 09 29, 16:20)
O kokius? Gi prieš kelias dienas visiems pasakojaisi, kad esi vienui viena... Turi tik šunį ir katiną...

pasakojausi, kad gyvenu viena.
Atsakyti
Nu ir sakei, kad "vyrai manęs jau nebedomina"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 29 rugsėjo 2009 - 15:39
tai už tai ir nesuduriu, kad nebedomina.
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 09 29, 15:36)
Nu ir sakei, kad "vyrai manęs jau nebedomina"...
Urartu, apie galo su galu sudūrimą prašom eiti diskutuoti į miegamąjį, į paforumį apie seksualines mažumas (jeigu jau durstot gala su galu doh.gif ).
Čia tema apie raukšles ant delnų. Nors gal iš raukšlių ant galo irgi ką nors Сhiromantė gali išskaityti. biggrin.gif Gal todėl ir dursto tuos galus - lygina raukšles. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 29 rugsėjo 2009 - 15:57
[QUOTE]Turiu klausima del vadinamu santuokos liniju. Desineje rankoje turejau viena einancia tiesiai su atsaka ( siuo metu isiskyrusi jau esu) pries koki pusmeti pastebejau, kad atsirado dar dvi, viena gan ryski ir tiesi. Kaireje rankoje vedybu linija buvo viena krypstanti zemyn su keletu atsaku ir perkirsta kazkokios kitos linijos. Dabar pastebiu, kad ir ant kaires rankos pradeda rysketi dar dvi linijos, ar tai reiskia, kad mano gyvenime bus dar dvi santuokos na ar du vyrai?...

Tai kaip ten su tom santuokos linijom?
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2009 09 29, 16:07)
Turiu klausima del vadinamu santuokos liniju. Desineje rankoje turejau viena einancia tiesiai su atsaka ( siuo metu isiskyrusi jau esu) pries koki pusmeti pastebejau, kad atsirado dar dvi, viena gan ryski ir tiesi. Kaireje rankoje vedybu linija buvo viena krypstanti zemyn su keletu atsaku ir perkirsta kazkokios kitos linijos. Dabar pastebiu, kad ir ant kaires rankos pradeda rysketi dar dvi linijos, ar tai reiskia, kad mano gyvenime bus dar dvi santuokos na ar du vyrai?...
Tai kaip ten su tom santuokos linijom?
Taip, bus du vyrai. Bet kadangi ir ant kairės rankos ryškėja, tai bus vienas vyras, o su kitu eisi į kairę. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 09 29, 19:27)
Taip, bus du vyrai. Bet kadangi ir ant kairės rankos ryškėja, tai bus vienas vyras, o su kitu eisi į kairę.  cool.gif

Čia tema apie raukšles, dėl ėjimo į kairę irgi prašom į miegamąjį cool.gif
Atsakyti
As siaip rimtai klausiu, kadangi domiuosi tais dalykais. verysad.gif
Atsakyti