Sveikos merginos prisisskaicius jusu ir as nusprendziau pabandyti tik ryzius valgyti, nes jie dar ir pagal kraujo grupe mano tinka. kal kuri norit palaikyt kompanija belieknejant?

Visada skaitau foruma ir tik dabar pagaliau prisijungiau ir as

Laikiausi ryziu dietos kuri laika, labai patiko, bet istveriau tik kokias 3-4 d. (dar megaudavausi vynu prie ryziu vakare) ir ant galo vel viska sugadinau, tad pradedu is naujo

Jungiuosi nuo rytojaus ir as, nes snd suedziau visus saldumynus

Planas mano iki kovo 1 d. numesti 5 kg.
as pries metus daugiau nei savaite valgiau tik ryzius, na dar kartais grikiu issivirdavau. tai numeciau 4 kilus ir jie greit tikrai neataugo
kai vel apsimeciau siuksliadeze, tai svoris pamazu vel augo.
Nuo rytojaus vel valgysiu tik ryzius. sian ir bandziau, bet uzvalgiau alyvuogiu ir siek tiek surio. bet vis tiek pilvukas grazus sian, neispustas.
o dbr einu virt ryzius, ryt reiks i darba pietums paimt
reikia savaite kaip nors istvert.
kai vel apsimeciau siuksliadeze, tai svoris pamazu vel augo.
Nuo rytojaus vel valgysiu tik ryzius. sian ir bandziau, bet uzvalgiau alyvuogiu ir siek tiek surio. bet vis tiek pilvukas grazus sian, neispustas.
o dbr einu virt ryzius, ryt reiks i darba pietums paimt

reikia savaite kaip nors istvert.

Man geriausiai padeda toks nusiteikimas: " nenoriu nieko kito".. t.y ne taip kad negalima, nes kai negalima, tai dar labiau prisiryju nesusilaikau, bet kai sau iteigiu --- NENORIU

Taip ir rukyti meciau per diena

Pabandykit taip save nuteikti

Tiesa, koks tavo svoris ir ugis uoga, bei kiek noretum numesti?
sveikutes....pradzioj parasyta kad ryziai nekaloringi visai...
bet vakar analizavau visas pakuotes pradedant dribsniais baigiant rudais ir ilgagrudziais....100g turi daugiau kaip 320 kcal ..arba as nemoku ieskot...
bet vakar analizavau visas pakuotes pradedant dribsniais baigiant rudais ir ilgagrudziais....100g turi daugiau kaip 320 kcal ..arba as nemoku ieskot...
Tie balti šmikiai ir vidurius keitina..
Bet išvalo.

Is tikro tai ryziai nera nekaloringi, bet jie suteikia energijos nemazai ir siaip sveika
.. skaitosi geriausia suvalgyti 2 pak. per diena
As asmeniskai, tai nutraukiau vel ta ryziu dieta, nors reikes pradet
.. man issivalo oda, pastebiu is karto tik kai pradedau valgyti ir taip 2-3 d., skaisteja oda tikrai
.. o siaip, kad labai viduriai neuzkietetu, pagerti koki puodeli "senos " arbatos neprosal

QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 17, 11:24)
Is tikro tai ryziai nera nekaloringi, bet jie suteikia energijos nemazai ir siaip sveika
.. skaitosi geriausia suvalgyti 2 pak. per diena
.. man issivalo oda, pastebiu is karto tik kai pradedau valgyti ir taip 2-3 d., skaisteja oda tikrai
.. o siaip, kad labai viduriai neuzkietetu, pagerti koki puodeli "senos " arbatos neprosal 

na del viduriu uzkietejimo tai jo ne kas su ryziais

Tai kiek tu nori kg numesti ir per kiek laiko?
bet ar jum nebūna bloga,
aš pavalgau pavalgau jų o paskui negaliu žiūrėti
man jau trečią ketvirtą dieną jų organizmas nepriima, tiesiog pykina
aš pavalgau pavalgau jų o paskui negaliu žiūrėti