Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

Sveikos merginos prisisskaicius jusu ir as nusprendziau pabandyti tik ryzius valgyti, nes jie dar ir pagal kraujo grupe mano tinka. kal kuri norit palaikyt kompanija belieknejant?

Atsakyti
4u.gif labas merginos

Visada skaitau foruma ir tik dabar pagaliau prisijungiau ir as mirksiukas.gif
Laikiausi ryziu dietos kuri laika, labai patiko, bet istveriau tik kokias 3-4 d. (dar megaudavausi vynu prie ryziu vakare) ir ant galo vel viska sugadinau, tad pradedu is naujo drinks_cheers.gif

Jungiuosi nuo rytojaus ir as, nes snd suedziau visus saldumynus blush2.gif
Planas mano iki kovo 1 d. numesti 5 kg.
Atsakyti
as pries metus daugiau nei savaite valgiau tik ryzius, na dar kartais grikiu issivirdavau. tai numeciau 4 kilus ir jie greit tikrai neataugo

kai vel apsimeciau siuksliadeze, tai svoris pamazu vel augo.

Nuo rytojaus vel valgysiu tik ryzius. sian ir bandziau, bet uzvalgiau alyvuogiu ir siek tiek surio. bet vis tiek pilvukas grazus sian, neispustas.

o dbr einu virt ryzius, ryt reiks i darba pietums paimt biggrin.gif

reikia savaite kaip nors istvert.
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif super, fainai, as pati i darba isidesiu.. rimtai reikia isbuti savaite tai kaip minimum smile.gif

Man geriausiai padeda toks nusiteikimas: " nenoriu nieko kito".. t.y ne taip kad negalima, nes kai negalima, tai dar labiau prisiryju nesusilaikau, bet kai sau iteigiu --- NENORIU tongue.gif tai viskas okey buna!
Taip ir rukyti meciau per diena smile.gif

Pabandykit taip save nuteikti thumbup.gif

Tiesa, koks tavo svoris ir ugis uoga, bei kiek noretum numesti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau miau miau: 08 vasario 2009 - 21:26
sveikutes 4u.gif ar cia yra kurios laikosi ryziu dietos?ieskau kompanjoniu ax.gif nes nuo grikiu pereinu cia padraugauti su ryziais drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes....pradzioj parasyta kad ryziai nekaloringi visai...
bet vakar analizavau visas pakuotes pradedant dribsniais baigiant rudais ir ilgagrudziais....100g turi daugiau kaip 320 kcal ..arba as nemoku ieskot...
Atsakyti
sveikutes,ar yra besilaikanciu dietos? smile.gif as siandien issiviriau ryziu,po savaitgalio startuoju jau tongue.gif gal kas zinot kiek tu ryziu galima suvalgyti per diena?
Atsakyti
Tie balti šmikiai ir vidurius keitina.. blush2.gif Bet išvalo. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Is tikro tai ryziai nera nekaloringi, bet jie suteikia energijos nemazai ir siaip sveika 4u.gif .. skaitosi geriausia suvalgyti 2 pak. per diena

As asmeniskai, tai nutraukiau vel ta ryziu dieta, nors reikes pradet doh.gif .. man issivalo oda, pastebiu is karto tik kai pradedau valgyti ir taip 2-3 d., skaisteja oda tikrai thumbup.gif .. o siaip, kad labai viduriai neuzkietetu, pagerti koki puodeli "senos " arbatos neprosal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau miau miau @ 2009 02 17, 11:24)
Is tikro tai ryziai nera nekaloringi, bet jie suteikia energijos nemazai ir siaip sveika  4u.gif .. skaitosi geriausia suvalgyti 2 pak. per diena

As asmeniskai, tai nutraukiau vel ta ryziu dieta, nors reikes pradet  doh.gif .. man issivalo oda, pastebiu is karto tik kai pradedau valgyti ir taip 2-3 d., skaisteja oda tikrai  thumbup.gif .. o siaip, kad labai viduriai neuzkietetu, pagerti koki puodeli "senos " arbatos neprosal  4u.gif

na del viduriu uzkietejimo tai jo ne kas su ryziais doh.gif as jai labai negerai nakciai ikalu puoduka seno arbatytes drinks_cheers.gif bet nuo jauciu sotumo jausma labiau nei nuo grikiu g.gif siandien suvalgiau 200g virtu ryziuku ir normaliai,na dar pomidoriuka viena ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif saunuole!

Tai kiek tu nori kg numesti ir per kiek laiko?
Atsakyti
bet ar jum nebūna bloga,
aš pavalgau pavalgau jų o paskui negaliu žiūrėti schmoll.gif man jau trečią ketvirtą dieną jų organizmas nepriima, tiesiog pykina doh.gif
Atsakyti