Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

Šiandein pramitau ryžiais ,bet makare iškepiau pyragus šeimai tai nesusivaldžiau. fool.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi prie sios dietos doh.gif ,po dvieju savaiciu turiu ilyst i vakarinius drabuzelius.... ,bet priezastis ne si pagrindine,jau sunku save nest verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2008 11 05, 10:17)
Sveikos,jungiuosi prie sios dietos doh.gif ,po dvieju savaiciu turiu ilyst i vakarinius drabuzelius.... ,bet priezastis ne si pagrindine,jau sunku save nest verysad.gif

as taip pat tokio svorio siekiu tik nuo 72. 4u.gif tai norejau paklaust koks tavo ugis
Atsakyti
QUOTE(kyste1 @ 2008 11 05, 11:32)
as taip pat tokio svorio siekiu tik nuo 72. 4u.gif  tai norejau paklaust koks tavo ugis

1.64,o tie 55kg.tai mano buves ax.gif pastovus svoris,tik po 35-eriu kaip mestelejau,taip ir velku blush-anim-cl.gif .Viskas del valios trukumo,nes kai vakare bunu sau sazininga,tai ir matosi ok.gif
Atsakyti
sėkmės ir valios jums mergaitės 4u.gif
Atsakyti
swoon.gif o kaip buvo neskanu!Visa diena ,kai blogos mintys pradedavo kankint -ziurejau i veidrodi lotuliukas.gif ,svarbiausia psihologiskai nusiteikt smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu nes iki gruodzio 15d.turiu numesti 20kg.nes mazinant porcijas ir atsisakius visokiu blogybiu svoris man ne velnio nekrenta verysad.gif taigi rytoj pradedu misti ryziais,tik va pas mane problema su viduriu uzkietejimu,na as labai retas svecias esu tuolete,tai va jeigu jau bus neka man ar galiu laisvinamuju gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(purple @ 2008 11 08, 01:22)
sveikos merginos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu nes iki gruodzio 15d.turiu numesti 20kg.nes mazinant porcijas ir atsisakius visokiu blogybiu svoris man ne velnio nekrenta verysad.gif taigi rytoj pradedu misti ryziais,tik va pas mane problema su viduriu uzkietejimu,na as labai retas svecias esu tuolete,tai va jeigu jau bus neka man ar galiu laisvinamuju gerti g.gif

ohmy.gif tik pagalvok,kiek uzsigriebei...,negadink sveikatos,toki svori vargu pavyks pasiekt,o jei pavyks,tai tikrai ne be problemu.Zinoma, as ju nelinkiu smile.gif
Atsakyti
sveikos,skaitinėju apie jūsų dietas,noriu pradėti,nes tie 7-9kg virš apsunkina,braška senieji rūbai....tokios pažįstamos čia mintys,abejonės,silpnumas...vis save apgaudinėji va jau nuo rytojaus jau nuo dabar,o žiūrėk susigriebi kai jau pilvas pūpso prikimštas visko kas po ranka....fui fui fui...jaučiu nesiryšiu....atrodo graži ta ryžių dieta.....bet...
Atsakyti
bet kokiai dietai reikia valios
Atsakyti
protest.gif KAS RETAI VAIKSTO I TUALETA AR DAZNAI PASIREISKIA UZKIETEJE VIDURIAI DIETOS NESILAIKYKITE!!! protest.gif
Nes tada tualeto duris atversit tikrai negreit, o pilve viskas galiausiai prades strigt ir vaiksciosit su dideliu pilvuzu... nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 17 lapkričio 2008 - 18:24
Sveikos koleges:D matau, kad nutruko komentaraui apie sia dieta, nes nusprendziau atgaivinti foruma:) taigi as jau 3 diena kaip laikausi dietos, negaliu ja pavadinti nei ryziu nei grikiu, nei dar kokia, nes maisau visko po biski:) na labiau gal ryziu sakyciau, nes pradejau tai nuo ju. Tai va, mano pasiekimai tokie, pradejus svoris buvo 78.8 g. o siandien pasisverus rodo 77.2 thumbup.gif o valgiau sitaip, 1 d. vienas pakelis ryziu su saldytom braskem (kad skaniau butu smile.gif), antra diena grikiu pakelis, ir obuoliukas vakarienei, o siandien valgau dziovintus obuolius pjaustytus ir truputuka jogurto 0% riebumo, ir per visas dienas geriu daug arbatos,tai zalios, tai papastos, su puse saukstelio cukraus (esu saldininke) todel kitaip negaliu:). Ugis mano 183, tai is esmes noriu sverti tiek kiek pries netuma, nes per ji 30 kg priaugau schmoll.gif na bet tiek bereikia - 7 kg, ir bus vel kaip anksciau blush2.gif pranesiu kaip seksis toliau. Visoms kantrybes ir stiprybes wub.gif
Atsakyti