Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

beskone bet kaip aliejus mane net purto pagalvojus fuuuu
gal mazai isgerei??? arba nakti teks keltis ir apsimiegojus i tualeta sauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kyste1 @ 2008 10 25, 00:15)
beskone bet kaip aliejus mane net purto pagalvojus fuuuu
gal mazai isgerei??? arba nakti teks keltis ir apsimiegojus i tualeta sauti tongue.gif

ne...miegojau saldziai ir skaniai. Pries nakti isgeriau dar sauksteli to aliejaus, bet matyt kai vakaras tai pilvo virskinimo batarke visiskai issedus g.gif todel tik ryte biski tuolete patupejau, bet pilvas nesumazejo...Sian pusryciams suvalgiau tris pomidorus (kad greiciau prastumtu viska lauk) ir lauksiu pietu, kai galesiu uzkrimst ryziu thumbup.gif O kazin jeigu tos mazos bonkutes puse nugert ricinos aliejaus ar butu poveikis ar ne? Ar geriau kasdien po truputi gerti ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 25 spalio 2008 - 09:34
labas rytas mergaitės. na kaip sekasi? aš jau nuo šendien irgi pradėjau laikytis clap.gif pažiūrėsim po savaitės kas išeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 10 25, 12:53)
labas rytas mergaitės. na kaip sekasi? aš jau nuo šendien irgi pradėjau laikytis clap.gif pažiūrėsim po savaitės kas išeis  g.gif

As tai siandien issivaliau organizma, tai dabar prasideda tik sveiko maistuko dieta...pilvas aciu dievui nebeissiputes wub.gif viskas kontroliuojama. Tik nezinau dabar ar laikytis ryziu dietos, nes... nezinau kaip viduriukai ir zarnynas man sureaguos doh.gif
Atsakyti
O tai kiek maždaug yra 60g (nevirtų) ryžių ? Tarkim jei sriubiniais šaukštais matuot ?
Atsakyti
Ir dar , ar galim vartoti kečiupą ? Specialiai pažiūrėjau ir ten rašo ,kad riebalų 0 . ?
Atsakyti
QUOTE(spiderwoman @ 2008 10 25, 17:39)
O tai kiek maždaug yra 60g (nevirtų) ryžių ? Tarkim jei sriubiniais šaukštais matuot ?

Na jeigu pirksite ta ipakavima ryziu kuriame sudeti jie i maiselius po 100 gramu, tai automatiskai 60 g bus truputi daugiau nei puse to maiselio smile.gif O sriubiniais saukstais tai manau butu apie 5-6 gal g.gif

QUOTE(spiderwoman @ 2008 10 25, 18:20)
Ir dar , ar galim vartoti kečiupą ? Specialiai pažiūrėjau ir ten rašo ,kad riebalų 0 . ?

Jeigu kecupe 0 g riebalu galima smile.gif bet vistiek patarciau neprisipurkst jo ten puse lekstes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 25 spalio 2008 - 18:46
ryžius reikėtų valgyti vienus ir be druskos
Atsakyti
na ka mergytes uogytes, siandien issivaliau pilva ir suvalgiau vakarienei tris jogurciukus mazuose indeliuose kuriuose 0 g riebalu ir viena obuoliuka ax.gif Rytoj pusryciams nieko nevalgysiu o pietiums issivirsiu ryziuku ruduju.
beje, perspejimas visoms:
BALTIEJI RYZIAI KIETINA VIDURIUS, O RUDIEJI NE. Todel, kam iskils problemeliu su viduriais, pakeiskit baltuosius ryzius rudaisiais/neslifuotais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 25 spalio 2008 - 20:24
Zodziu...bijau as valgyti tuos ryzius doh.gif kai issivaliau organizma, tai dabar baisu, kad vel iki tuoleto nenueisiu visa savaite. Pagalvojau pravalyt organizma dar kol kas avizom g.gif tai va siandien suvalgiau kazkur 150 g avizines kosytes, prasivalymui ir zarnyno sutvarkymui. Ir siandien uzteks ax.gif man tik nepatinka, kad avizine kose kalci isvaro lauk, tai reikes papildomai jogurciuko kokio uzvalgyt ar liesos varskytes kurioj 0 riebalu, kad kauliukai isliktu stiprus. Tai va, zinokit suvalgiau kosytes avizines ir pilvas pilnut pilnutelis, absoliuciai nesinori valgyt. Apetito net ner rolleyes.gif man taip niekad nebuvo! clap_1.gif nes anksciau ka besuvalgydavau, apetitas zveriskas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 26 spalio 2008 - 10:09
QUOTE(JaneDoe @ 2008 10 26, 11:06)
Zodziu...bijau as valgyti tuos ryzius doh.gif kai issivaliau organizma, tai dabar baisu, kad vel iki tuoleto nenueisiu visa savaite. Pagalvojau pravalyt organizma dar kol kas avizom g.gif tai va siandien suvalgiau kazkur 150 g avizines kosytes, prasivalymui ir zarnyno sutvarkymui. Ir siandien uzteks ax.gif man tik nepatinka, kad avizine kose kalci isvaro lauk, tai reikes papildomai jogurciuko kokio uzvalgyt ar liesos varskytes kurioj 0 riebalu, kad kauliukai isliktu stiprus. Tai va, zinokit suvalgiau kosytes avizines ir pilvas pilnut pilnutelis, absoliuciai nesinori valgyt. Apetito net ner rolleyes.gif man taip niekad nebuvo! clap_1.gif nes anksciau ka besuvalgydavau, apetitas zveriskas..

o kaip tu valeisi organizmą?
Atsakyti
su laisvinamaisiais biggrin.gif
Atsakyti