Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

Sveikos visos...
Visų pirma sveikinimai toms kas jau pasiekė kažkokių rezultatų 4u.gif
Na o man šiandien antra diena, jau vieną kartą valgiau apie 12.30 val, ryžių dribsnius užpiltus vandeniu... Dabar jau taip pat ryžiai verda, planuoju valgyti su marinuotais burokėliais šalia smile.gif
šiaip daugiau jokių nukrypimų, kol kas viskas pagal planą, bent jau valgymo smile.gif
p.s. tik va bėdelė, šiandien Ms.. prasidėjo, tai taip negerai jaučiuosi, o ir norisi valgyt kažko, bet stengsiuosi nepasiduot... tik gaila, kad svorio tiksliai stebėt negalėsiu, nes per ms jis padidėjęs būna... verysad.gif
Atsakyti
Ar laikosi dar kas nors?.. aš taip valgyt noriu... blush2.gif
Atsakyti
blush2.gif doh.gif trečia diena...

visą dieną šaunuolė buvau .. ryte ryžiai kava ir tt.. per pietus ryžiai su salotom..

O vakare bėda blush2.gif
Vaikui atostogos..prašė virtų bulvių cepelinų jau porą dienų...šiand padariau doh.gif ir paragavau...ale vietoj ryžių..na bet du mažiukai visai..

Ryt vištieną valgysiu, jaučiu irgi kaip ryžius su daržovėm.. tikiuos nepalūžt ateinančias tris dienas...
Atsakyti
As nebesilaikau 4u.gif
Atsakyti
gress laikykis 4u.gif nedidelis tas tavo nukrypimas tai manau nieko blogo neatsitiks mirksiukas.gif o man šiandien trečia ryžių valgymo diena... laikausi, tik šiandien virtus ryžius pakepiau su trupučiu alyvuogių aliejaus, svogūnų laiškais ir truputi kečiupo uždėjau... nelebai čia jau ir dieta, na bet bent jau ryžius valgau... ax.gif
Atsakyti
smile.gif ačiū užpalaikymą 4u.gif
Šiandien aš ryte ryžinausi, per pietus valgiau virtą vištą su daržovem, vakare ryžių su bulijonu. vanduo, kava...
Kaip ir nieko laikaus.. tik jau labai norisi griešyt..kažko ax.gif bet šiand jau viskas atsilaikiau thumbup.gif

laikykimės!!! 4u.gif

p.s. besilaikančioms gero savaitgalio... blush2.gif doh.gif ryžių balius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gress: 15 balandžio 2011 - 22:16
Ir aš jau šiandien nebesilaikau... blush2.gif savaitgaliais man neįmanoma... kitą savaitę, bandysiu valgyt kiek mažiau, o po to laikytis delčios dietos smile.gif
sėkmės toms kas dar laikos ax.gif
Atsakyti
Nuo šiandien jungiuosi prie ryžiukų. Ar yra kas kartu? 4u.gif
Atsakyti
vakar isviriau naturaliu ryziu.. bet ju tiek mazai unsure.gif maniau kad jie isbrinks, taip kaip ir baltieji, o jie neisbrinko.

Tik vat uzsimirsau ir isgeriau kavos su biski cukraus doh.gif
Atsakyti
Sveikos, nelabai suprantu vieno fakto. Kodėl ryžiai 100g turi apie 350 kcal, o virti jau apie 100 su kažkiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2011 08 14, 14:22)
Sveikos, nelabai suprantu vieno fakto. Kodėl ryžiai 100g turi apie 350 kcal, o virti jau apie 100 su kažkiek?  g.gif

todel kad isvir mirksiukas.gif us 100gr ryziu ju gaunas dvigubai.
Atsakyti
Sveikos, seniau buvau uzsukusi temele, noriu ja atgaivinti biggrin.gif Per vasara labaiatsipalaidavau, tauuzlipo koks + 3 kg, noreciau ju atsikratyti. Galvoju, gal pavyktu per kelis ryziu dietos seansus. Viena planuoju nuo pirmadienio 2-3 dienas tik ryziai,arbatele ir kava. Kas jungtusi prie manes ? 4u.gif
Atsakyti