Kaip smagu, kad mūsų šį kartą daugiau susijungė, laikykimės ir nepasiduokim!
Mano ryžiai verda šiuo metu, bus jau trečia porcija, iš viso per dieną valgau ryžius 4 kartus po 50 g nevirtų. geriu kavą ir žalią arbatą. Pirma diena einasi neblogai, ryt tęsiu toliau, o dėl trečios dienos dar neaišku, kiek bus valios...

As siand jau valgiau du kartus
tris puodus kavos
, vandens.., ryt gert stengsiuos tik koki vienakarta kavos ir zalios arbatos..
Pirma kart valgiau po 12val. vien ryzius, antra 17,30val. su salotom (aisbergo salota, agurkelis, svoguniukai su trupuciu garstyciu-sojos uzpilu), o trecia planuoju vien ryzius 20val.
Kaip jums sekasi

Pirma kart valgiau po 12val. vien ryzius, antra 17,30val. su salotom (aisbergo salota, agurkelis, svoguniukai su trupuciu garstyciu-sojos uzpilu), o trecia planuoju vien ryzius 20val.
Kaip jums sekasi

Sveikos,
Valgiau siandiena ryziu paruostu taip: viriau ryzius kartu su morkomis ir pupelemis sparaginemis, pakepiau svoguneli ir ryziu su darzovemis sumeciau i keptuve, idejau pomidoru pastos.viskas. ziauriai skanu ir sotu
As siaip iki pietu tik vaisius valgau, tad tik nuo pietu pradedu "ryzintis"
pietums jau apturejau ryziu, liko vakariene, pavakariams bus obuolys
Tiesa, geriau vandeni ir Pur-erh
Valgiau siandiena ryziu paruostu taip: viriau ryzius kartu su morkomis ir pupelemis sparaginemis, pakepiau svoguneli ir ryziu su darzovemis sumeciau i keptuve, idejau pomidoru pastos.viskas. ziauriai skanu ir sotu

As siaip iki pietu tik vaisius valgau, tad tik nuo pietu pradedu "ryzintis"

pietums jau apturejau ryziu, liko vakariene, pavakariams bus obuolys

Tiesa, geriau vandeni ir Pur-erh

Sveikos! 
Aš vakar vakare ~20val. labai skaniai suvalgiau ryžius
paprastai be nieko išviriau, pakepinau linų sėmenų ir įsibėriau gerą šaukštą, įsidėjau dar mažą šaukštelį grudėtų garstyčių..žinokit liux
ir prie tokių ryžių pasiplėšiau didelį lapą aisbergo salotos..gaiviau
paskui vanduo ..vanduo...su citrina ar be 
O šiandien, gėriau du puodus kavos su pienu ir daugiau nieko. 12val valgysiu ryžius, jau išsiviriau. Kavos vakar žadėjau mažiau gert..
bet negaliu..naktys bemiegės, mokslai...
Pačiai keista, bet gerai jaučiuos
, galvojau kad neužteks valios kaip aną kartą
Laikykimės!!!

Aš vakar vakare ~20val. labai skaniai suvalgiau ryžius

O šiandien, gėriau du puodus kavos su pienu ir daugiau nieko. 12val valgysiu ryžius, jau išsiviriau. Kavos vakar žadėjau mažiau gert..

Pačiai keista, bet gerai jaučiuos

Laikykimės!!!

QUOTE(Palaiminta @ 2011 04 13, 13:12)
Laikomes, laikomes, jau pats pavasaris, Velykos, reikia susiimti !
Vel einu iklasiu zalios arbatos...

Man tai is viso jokios kancios su tais ryziais , skaniai pasidarai ir gali valgyti, kad ir kiekviena diena

Sveikos visos
ką tik grįžau po sunkios darbo dienos ir sporto klubo... šiandien valgiau dar tik vieną kartą, tai buvo ryžių dribsniai užpilti vandeniu, be jokių priedų, tiesiog nieko daugiau darbe neturėjau, o eit į parduotuvę laiko nebuvo...
na dabar tiesą sakant jaučiuosi išbadėjusi, jau verda ryžiai, trupti padruskinti, nes aš noriu ne skysčius iš organizmo išvaryt, o svorio tikrojo nors kiek prarast..
dar vakaro planuose plaktas pieno, kivi ir trupučio ledų kokteilis... žiūrėsiu kaip seksis toliau...
džiaugiuosi už visas besilaikančias
sėkmės visoms, laikykimės toliau... man tik pirma dienelė...

ką tik grįžau po sunkios darbo dienos ir sporto klubo... šiandien valgiau dar tik vieną kartą, tai buvo ryžių dribsniai užpilti vandeniu, be jokių priedų, tiesiog nieko daugiau darbe neturėjau, o eit į parduotuvę laiko nebuvo...

džiaugiuosi už visas besilaikančias

Sveikos
Mano siandienos pietus vakar keptas ryziu apkepas.
Virti ryziai+3 kiausiniai, plakti atskirai baltymai+varskes liesos pokelis, viska sumaisai ir i orkaite 20 min. niam niam niam

Mano siandienos pietus vakar keptas ryziu apkepas.
Virti ryziai+3 kiausiniai, plakti atskirai baltymai+varskes liesos pokelis, viska sumaisai ir i orkaite 20 min. niam niam niam

Sveikos, 
Kaip sekasi?
Aš jaučiuos puikiai!
Vakar vakare vėl valgiau ryžius su salotom. Salotos: pekinas, agurkas, poras, linų sėmenys, kepintos saulegrąžos, grūdėtos garstyčios, sojos padažiukas... vanduo, žalia arbata.
Labai skanu!
Šiandien dar nevalgiau, kava, vanduo...valgysiu maždaug 12val.
Kaip jums sekasi?
( nukrito 1,6kg per dvi dienas..)

Kaip sekasi?
Aš jaučiuos puikiai!

Vakar vakare vėl valgiau ryžius su salotom. Salotos: pekinas, agurkas, poras, linų sėmenys, kepintos saulegrąžos, grūdėtos garstyčios, sojos padažiukas... vanduo, žalia arbata.
Labai skanu!
Kaip jums sekasi?

QUOTE(gress @ 2011 04 14, 11:27)
Sveikos, 
Kaip sekasi?
Aš jaučiuos puikiai!
Labai skanu!
Kaip jums sekasi?

Kaip sekasi?
Aš jaučiuos puikiai!

Labai skanu!
Kaip jums sekasi?

oho kiek nukrito

taip ir toliau...
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 04 14, 15:11)