Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

ax.gif Na tai nuo ryt pradedu tada lotuliukas.gif Ne, as rimtai,dabar buvo itempta savaite,tai nekimsti tiesiog neisejo! As is tu zmoniu kur nervuodamiesi persivakgo, kerta viska is eiles. Gal ryt sakau daryti iskrovos diena? Tik uogyiu saldytu grynu pavalgyt ir tiek?
Atsakyti
Sveikos visos ! Vel griztu i savo pamegta ryziu dieta. Ji tinka mano organizmui, o svoris, nukrites po jos, negrizta ! biggrin.gif Jau laikiausi du kartus, sis bus trecias kartas. Bandysiu laikytis 2 dienas, jei istversiu - tada 3. Valgysiu tik ryzius, bei gersiu arbatas ir kava (negaliu be jos). Po pirmu 3 dienu nukrito 1.5 kg, po antru 2 dienu - 1 kg. Dabar mano svoris 53,5 kg, noreciau sverti 52 kg. biggrin.gif Kas su manimi ? biggrin.gif
Atsakyti
Keliu tema nuo siandien laikaus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as bandysiu nuo pirmadienio. ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Pasibaige baliu maratonas vel atgavau senaji svori....pradedu ryžintis, gal kas nors prisijungs???smile.gif
Atsakyti
na mergaites kas su manimi, o tai man jau sunku vienai schmoll.gif Siandien 4 d ax.gif
Atsakyti
O kokios firmos ryžius valgote? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyva777 @ 2011 03 21, 17:27)
O kokios firmos ryžius valgote? smile.gif  4u.gif

paprastus plikytus ,neradau ruduju ax.gif
Atsakyti
Vėl grįžtu prie savo pamėgtos ryžių dietos. Laikysiuos min 2, max tris dieneles. Reikia siek tiek pagražinti formas prieš Velykas smile.gif Kas jungiasi prie manęs ?
Atsakyti
Sveika.. ir aš ryžius labai mėgstu ax.gif tai manau nuo rytojaus jungiuosi smile.gif tik tikriausiai bandysiu ilgiau išsilaikyt.. na valgysiu ne tik ryžius, bet ryžiai bus pagrindinis patiekalas... 4u.gif tikiuosi pavyks pasiekt nors minimalių rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
As siandien pradejau.
tris dienas planas valgyt ryzius. ir toliau vista, obuoliai..vaikules dieda.
Bet pirmos dienos ryziai..geriu kava su pienu, vanduo ir daugiau nieko.
Ziuresim kas gausis...pastebejau kad su metais valios mazeja... g.gif blush2.gif
Stiprybes besilaikancioms 4u.gif
Atsakyti
AS nuo ryt jungiuosi, reikia numesti pora kg biggrin.gif
begsiu pirkti ryziu, tik juos valgysiu su smulkintom darzovem, vieni man jie schmoll.gif
Atsakyti