Labas. man sekasi pakol kas gerai.Siandiem trecia diena jau eina .Svarstykles rodo 82kg.bet tai dar ne svorio numetimas o paprasciausiai istitustinau ir skysciu sumazejimas is organizmo.Kaip jums sekasi Choko? Patarciau sviestelio ant ryziu kuo maziau.As tik ryzius.(2 bananus per d.)kadangi sirdelei reikia kalio.as atsargiai kad nebutu blogai sveikatelei. Mandarinus 3-4 per diena.
QUOTE(simonalis @ 2011 01 07, 12:16)
Labas. man sekasi pakol kas gerai.Siandiem trecia diena jau eina .Svarstykles rodo 82kg.bet tai dar ne svorio numetimas o paprasciausiai istitustinau ir skysciu sumazejimas is organizmo.Kaip jums sekasi Choko? Patarciau sviestelio ant ryziu kuo maziau.As tik ryzius.(2 bananus per d.)kadangi sirdelei reikia kalio.as atsargiai kad nebutu blogai sveikatelei. Mandarinus 3-4 per diena.
Na, as susimoviau.

Labas .3d. kaip 80kg.nebektenta,nezinau kaip toliau bus kiek gali tuos ryzius valgyti.Skaiciau kad pirmosiomis dienomis krenta o paskui stop, o krenta ne svoris o paprasciausiai skysciai ,kadangi ryziai be druskos nebesulaiko skysciu organisme.Nuo siandien pradedu valgyti per diena kiusiuka virta,ryt kad gal but zuvies virtos vandeny.Jau tada garantuosiu kad tikrieji lasinukai.
Hm... Aš tos "ryžių dietos" galima sakyti laikausi tik ryte, t.y. kiekvieną rytą po 2 v. šaukštus ryžių išsiverdu ir kartais su, kartais be druskos suvalgau. Tada visą diena stengiuosi nepersivalgyti ir nuo šešių nebevalgau. Bei beveik nevalgau saldumynų.
QUOTE(simonalis @ 2011 01 13, 14:34)
Labas .3d. kaip 80kg.nebektenta,nezinau kaip toliau bus kiek gali tuos ryzius valgyti.Skaiciau kad pirmosiomis dienomis krenta o paskui stop, o krenta ne svoris o paprasciausiai skysciai ,kadangi ryziai be druskos nebesulaiko skysciu organisme.Nuo siandien pradedu valgyti per diena kiusiuka virta,ryt kad gal but zuvies virtos vandeny.Jau tada garantuosiu kad tikrieji lasinukai.
5 kg puikus rezultatas. Valio. Pertrauka butu gerai.
Man beliko -1 kg iki mergautinio svorio. Ir busiu patenkinta kaip bliudas

Sveikutes! Jungiuosi prie jusu!
Na ka, siandiena prisiputau saldumynu, dabar pasidariau senos lapu arbateles, kad zarnyna pravalyti ir nuo ryt jau ant ryziu sesiu. Pusryciams issivirsiu tu paprastu, slifuotu, na o popiet nusipirksiu neslifuotu
Kiek jums pavyko numesti per pirmaja savaite? As isvaziavusi atgal i uzsieni uzsiauginau barankas ant pilvo, kojos lieknos, rankos pastambejo... MB sako, kad dabar tavo figura kaip pas VORA
Kojos polonos, pilvas storas
Na ir zandai dabar tokie issipute net skruostu nesimato, as siaip apvalaus veido esu, na o dabar tokia burbulka
Mano ugis 170 o svoris apie 70.

Sveikutes. buvau pradingusi truputi, nes labai darbe pas mane baisi spustis zmoniu po naujuju metu-nera kada prisest prie kompo savais reikalais, nes neina ir akiu pakelti kiek zmoniu....jau gal pamazes truputuka spustis.nuo pirmadienio zadu badauti pradeti:) gal kas nors prisijungtu i kompanija, taip daug smagiau
)))

as vis atidelioju, bet jei tu su manim, tada as pradedu nuo ryt!