Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

Labas. man sekasi pakol kas gerai.Siandiem trecia diena jau eina .Svarstykles rodo 82kg.bet tai dar ne svorio numetimas o paprasciausiai istitustinau ir skysciu sumazejimas is organizmo.Kaip jums sekasi Choko? Patarciau sviestelio ant ryziu kuo maziau.As tik ryzius.(2 bananus per d.)kadangi sirdelei reikia kalio.as atsargiai kad nebutu blogai sveikatelei. Mandarinus 3-4 per diena.
Atsakyti
QUOTE(simonalis @ 2011 01 07, 12:16)
Labas. man sekasi pakol kas gerai.Siandiem trecia diena jau eina .Svarstykles rodo 82kg.bet tai dar ne svorio numetimas o paprasciausiai istitustinau ir skysciu sumazejimas is organizmo.Kaip jums sekasi Choko? Patarciau sviestelio ant ryziu kuo maziau.As tik ryzius.(2 bananus per d.)kadangi sirdelei reikia kalio.as atsargiai kad nebutu blogai  sveikatelei. Mandarinus 3-4 per diena.

Na, as susimoviau. lotuliukas.gif Savaitgali ir pavalgiau ir pageriau. Kilogramas atgal uzlipo. Todel siandien tik ryziai. Vandens daug, o vakare pirtele. Kazkaip tos sventes sugadino visa mano vargeli. doh.gif
Atsakyti
Labas,mergytes.As dar dietinuosiu is 85kg.beturiu tik 80kg.Valgau ryzius ir daud vaisiu.(pradejau sausio5d.)dabar nuo siandien pradesiu skaiciuoti kalorijas.Kantrybes dar turiu.R A S Y K I T 4u.gif
Atsakyti
Su ryžiais kažkaip keistai. Nelabai neturiu kantrybės idealiai valgyt tik juos.
Vakar teko nuo pat ryto daug darbu nuveikti. Laaksčiau daug. Svečiuose net torto valgiau. Tik svarbiausia, matyt, kad vakare valgiau tik vistienos kulšelę ir sauso vyno. Ryte -1 kg. thumbup.gif O čia tai aš suprantu DIETA. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas .3d. kaip 80kg.nebektenta,nezinau kaip toliau bus kiek gali tuos ryzius valgyti.Skaiciau kad pirmosiomis dienomis krenta o paskui stop, o krenta ne svoris o paprasciausiai skysciai ,kadangi ryziai be druskos nebesulaiko skysciu organisme.Nuo siandien pradedu valgyti per diena kiusiuka virta,ryt kad gal but zuvies virtos vandeny.Jau tada garantuosiu kad tikrieji lasinukai.
Atsakyti
Hm... Aš tos "ryžių dietos" galima sakyti laikausi tik ryte, t.y. kiekvieną rytą po 2 v. šaukštus ryžių išsiverdu ir kartais su, kartais be druskos suvalgau. Tada visą diena stengiuosi nepersivalgyti ir nuo šešių nebevalgau. Bei beveik nevalgau saldumynų.
Atsakyti
QUOTE(simonalis @ 2011 01 13, 14:34)
Labas .3d. kaip 80kg.nebektenta,nezinau kaip toliau bus kiek gali tuos ryzius valgyti.Skaiciau kad pirmosiomis dienomis krenta o paskui stop, o krenta ne svoris o paprasciausiai skysciai ,kadangi  ryziai be druskos nebesulaiko skysciu organisme.Nuo siandien pradedu valgyti per diena kiusiuka virta,ryt kad gal but zuvies virtos vandeny.Jau tada garantuosiu kad tikrieji lasinukai.

5 kg puikus rezultatas. Valio. Pertrauka butu gerai.
Man beliko -1 kg iki mergautinio svorio. Ir busiu patenkinta kaip bliudas bigsmile.gif
Atsakyti
tikrinu parasa
Atsakyti
Sveikutes! Jungiuosi prie jusu! 4u.gif Na ka, siandiena prisiputau saldumynu, dabar pasidariau senos lapu arbateles, kad zarnyna pravalyti ir nuo ryt jau ant ryziu sesiu. Pusryciams issivirsiu tu paprastu, slifuotu, na o popiet nusipirksiu neslifuotu ax.gif Kiek jums pavyko numesti per pirmaja savaite? As isvaziavusi atgal i uzsieni uzsiauginau barankas ant pilvo, kojos lieknos, rankos pastambejo... MB sako, kad dabar tavo figura kaip pas VORA lotuliukas.gif Kojos polonos, pilvas storas lotuliukas.gif Na ir zandai dabar tokie issipute net skruostu nesimato, as siaip apvalaus veido esu, na o dabar tokia burbulka doh.gif doh.gif doh.gif Mano ugis 170 o svoris apie 70. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGLUCIUKE: 16 sausio 2011 - 01:36
Sveikutes. buvau pradingusi truputi, nes labai darbe pas mane baisi spustis zmoniu po naujuju metu-nera kada prisest prie kompo savais reikalais, nes neina ir akiu pakelti kiek zmoniu....jau gal pamazes truputuka spustis.nuo pirmadienio zadu badauti pradeti:) gal kas nors prisijungtu i kompanija, taip daug smagiau smile.gif)))
Atsakyti
as vis atidelioju, bet jei tu su manim, tada as pradedu nuo ryt! 4u.gif
Atsakyti
gerai, nera problemu smile.gif)))
Man drauge patare prie dietos eiti palaipsniui, tada nebuna sunku...pradeti maziau valgyti 2-3 dienas, o paskui pereiti ant ryziu....kvailiausia kai atvaziuoja sveciu- visada viska sugadina g.gif
Atsakyti