A6 š virti ryžių dar negaliu, nes sedžiu darbe, bet ir valgyti mažiau norisi kai dirbi. Grįšiu 16val tada reikes seimai pagaminti maisto, bet kazkaip atsilaikyti nera sunku. palyginus as labai mažai tų ryžių suvalgau, nes man nuo ju labai sotu. O šiaip tai dabar aš sveriu 83kg. Anksciau pries ryžiu dietas sveriau 88kg. Pagalvosit, kad atrodau kaip milžinas, bet nesuprantu kas mane tiek sveria-vizual;iai man duoda 73kg, gal tėvai akmenų į mane pridejo
Taip svoris negrista, o ir valgau kazkaip labai isrankiai po visokiu Janutienės laidu apie nesveika maista...Taip ir sakoma, kad norit mesti svori reikia pradeti save mylet ir nekimst i skrandi bet ka. O valgyt maista is parduotuves fantazija jau atsoko-duok Dieve kad ilgam....

Man jau antra diena ryziu prasidejo. vakar jau nusipirkau naturaliu. Tai issiviriau ir valgau. Bet as dar prie ju pasidarau kokiu kopustu su alyvuogiu aliejum, arba morku, nes vien tik ryziai tai nelabai skanu. Per diena -400 g. tuo ir dziaugiuosi. Ir siaip kazkaip lengviau jauciuosi
Valgom ryzius toliau....

QUOTE(5555col @ 2010 12 10, 11:28)
Labas

as nuo pirmadienio jau ryzinuosi. Su nuklydimais, bet laikaus.
Nuklydmai tai tokie: ryte vietoj ryziu valgiau pora dienu surio fermentinio juostele su kava, vakar dariau vaikui saltibrasciu...labai uzkvipo tai pasrebiau kelis saukstus. siaip laikaus.
Tai buvo pasiekta 74,5....

man siandiena antra diena, noriu pora kg pamesti ir prasivalyti organizma
tik as 10 ar kiek ten dienu nesilaikysiu, planuoju ryt,poryt, o poto bus matyti. beje dieta irgi ne pagal valgiarasti, nes as mazdaug pusryciam obuoli ar kivi suvalgau, o pietums bei vakarienei ryziu. alkana visai nesijauciu.
o idomu galima ant ryziu uzpilti siek tiek soju padazo...? nes as tai uzpilu slakeli

o idomu galima ant ryziu uzpilti siek tiek soju padazo...? nes as tai uzpilu slakeli

QUOTE(simonalis @ 2011 01 05, 10:52)
Labas mergyte.Kur Jus.Pradedam dietintis.Laikas sventes baigiasi.As sveriu 85kg.esu senike 52m.bet nepatinka buti storai.kas palaikys man draugyste. 

Aš palaikau.