priklauso kaip pripulsi prie maisto po dietos.. kaip ir po visu dietu..
Sveikos visos po menesio laiko
Ryt jau menuo laiko praejo po mano pirmosios ryziu 3 dienu dietos, per kuria atsikraciau 1,5 kg. Galiu visoms pasigirti, kad svoris neataugo
Bet daugiau ir nenukrito... Todel ryt vel stoju i musi su savo kg.
Mano planas - per 3 dienas dar minus 1,5 kg! Startas - 56,5 kg. Kas su manimi ?

QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 11, 00:52)
Sveikos visos po menesio laiko
Ryt jau menuo laiko praejo po mano pirmosios ryziu 3 dienu dietos, per kuria atsikraciau 1,5 kg. Galiu visoms pasigirti, kad svoris neataugo
Bet daugiau ir nenukrito... Todel ryt vel stoju i musi su savo kg.
Mano planas - per 3 dienas dar minus 1,5 kg! Startas - 56,5 kg. Kas su manimi ?

Labas, man irgi reikia atsikratyti kg. Nezinau jungtis ar ne, kazkaip ne visai nusiteikus. ka valgysi tas tris dienas?

QUOTE(gress @ 2010 11 11, 07:50)
Labas, man irgi reikia atsikratyti kg. Nezinau jungtis ar ne, kazkaip ne visai nusiteikus. ka valgysi tas tris dienas?
gal jau koki meniuka susidarei?

Sveika, valgysiu tik ryzius be druskos, be prieskoniu, o gersiu zalia arbata ir kava. As irgi neturiu labai noro, bet reikia

QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 11, 10:41)
Sveika, valgysiu tik ryzius be druskos, be prieskoniu, o gersiu zalia arbata ir kava. As irgi neturiu labai noro, bet reikia 

Reik susiimt

Siandien geriau kavos su pienu, kitaip negaliu kavos gert, o tokiu oru neiseina negert.. aiku pries tai vandens su citrina ir pora saukstu nemaltu linu semenu.
Prisiskaiciau kad linu semenys padeda isvalyti zarnyna, slakus, cholesteroli sumazina blogaji, o geraji palieka savo vietoj, padeda tustintis.. ir degina riebalus, gerina medz apytaka.
Tai manau kad nepamaisys prie ryziu

Zodziu prisidedu prie taves, bus lengviau gal kartu

QUOTE(gress @ 2010 11 11, 08:53)

Reik susiimt

Siandien geriau kavos su pienu, kitaip negaliu kavos gert, o tokiu oru neiseina negert.. aiku pries tai vandens su citrina ir pora saukstu nemaltu linu semenu.
Prisiskaiciau kad linu semenys padeda isvalyti zarnyna, slakus, cholesteroli sumazina blogaji, o geraji palieka savo vietoj, padeda tustintis.. ir degina riebalus, gerina medz apytaka.
Tai manau kad nepamaisys prie ryziu

Zodziu prisidedu prie taves, bus lengviau gal kartu

Tai saunu, kad turesiu kompanione, dviese bus lengviau ir linksmiau

QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 11, 11:19)
Tai saunu, kad turesiu kompanione, dviese bus lengviau ir linksmiau
Pasidariau poda zalios arbatos, eisiu gerti, gal kiek citrinos sulciu isilasinsiu. Kol kas apetitas lygus 0.

jo kolkas as ir visai nenoriu valgyt.. bet galvoju jau reik issivirt ryziu, nes kai uzeis badas gresia beleka isimest i burna, nesulaukus kol isvirs

Sveikutes, pabandysiu ir as ta ryziu dieta. Kaip tik verdu ryzius. Reik eit dar pasisvert. Tikiuosi istvert tas 3 dienas.
Sveikos. Faina, kad forumas atgijo
As nieko ryte nevalgiau tad galiu prisijungti
Praeita men man per 3 dienas nukrito 2.8kg, bet as mielosios sveriu ne sesiasdesimt, todel ir turiu ka numest
mano viena pazistama 3d valge ryzius, 3 dienas vistiena ir3 d obuolius tai dabar numetusi gal 15kg. Ir jie negrizta. O ir man tie prarasti 2.8 negrizo. Todel jungiuosi prie jusu .
Tik reikia ryzius gerai apziureti, nes girdejau centruose ryziuose rasta kandziu

Praeita men man per 3 dienas nukrito 2.8kg, bet as mielosios sveriu ne sesiasdesimt, todel ir turiu ka numest

mano viena pazistama 3d valge ryzius, 3 dienas vistiena ir3 d obuolius tai dabar numetusi gal 15kg. Ir jie negrizta. O ir man tie prarasti 2.8 negrizo. Todel jungiuosi prie jusu .
Tik reikia ryzius gerai apziureti, nes girdejau centruose ryziuose rasta kandziu

QUOTE(5555col @ 2010 11 12, 08:56)
Sveikos. Faina, kad forumas atgijo
As nieko ryte nevalgiau tad galiu prisijungti

Sveika prisijungusi