Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

priklauso kaip pripulsi prie maisto po dietos.. kaip ir po visu dietu..
Atsakyti
Sveikos visos po menesio laiko biggrin.gif Ryt jau menuo laiko praejo po mano pirmosios ryziu 3 dienu dietos, per kuria atsikraciau 1,5 kg. Galiu visoms pasigirti, kad svoris neataugo biggrin.gif Bet daugiau ir nenukrito... Todel ryt vel stoju i musi su savo kg. biggrin.gif Mano planas - per 3 dienas dar minus 1,5 kg! Startas - 56,5 kg. Kas su manimi ?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 11, 00:52)
Sveikos visos po menesio laiko biggrin.gif Ryt jau menuo laiko praejo po mano pirmosios ryziu 3 dienu dietos, per kuria atsikraciau 1,5 kg. Galiu visoms pasigirti, kad svoris neataugo biggrin.gif Bet daugiau ir nenukrito... Todel ryt vel stoju i musi su savo kg. biggrin.gif  Mano planas - per 3 dienas dar minus 1,5 kg! Startas - 56,5 kg. Kas su manimi ?

Labas, man irgi reikia atsikratyti kg. Nezinau jungtis ar ne, kazkaip ne visai nusiteikus. ka valgysi tas tris dienas? ax.gif gal jau koki meniuka susidarei?
Atsakyti
QUOTE(gress @ 2010 11 11, 07:50)
Labas, man irgi reikia atsikratyti kg. Nezinau jungtis ar ne, kazkaip ne visai nusiteikus. ka valgysi tas tris dienas? ax.gif gal jau koki meniuka susidarei?

Sveika, valgysiu tik ryzius be druskos, be prieskoniu, o gersiu zalia arbata ir kava. As irgi neturiu labai noro, bet reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 11, 10:41)
Sveika, valgysiu tik ryzius be druskos, be prieskoniu, o gersiu zalia arbata ir kava. As irgi neturiu labai noro, bet reikia biggrin.gif

biggrin.gif Nu jo , tai kaip as seniau sakydavau: jei nori pazadint valia-nusirenk nuoga ir pastovek pries veidrodi..atsiras valios biggrin.gif
Reik susiimt blink.gif nes veidrodis jau nenori i mane ziuret doh.gif

Siandien geriau kavos su pienu, kitaip negaliu kavos gert, o tokiu oru neiseina negert.. aiku pries tai vandens su citrina ir pora saukstu nemaltu linu semenu.
Prisiskaiciau kad linu semenys padeda isvalyti zarnyna, slakus, cholesteroli sumazina blogaji, o geraji palieka savo vietoj, padeda tustintis.. ir degina riebalus, gerina medz apytaka.

Tai manau kad nepamaisys prie ryziu mirksiukas.gif

Zodziu prisidedu prie taves, bus lengviau gal kartu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gress: 11 lapkričio 2010 - 08:55
QUOTE(gress @ 2010 11 11, 08:53)
biggrin.gif Nu jo , tai kaip as seniau sakydavau: jei nori pazadint valia-nusirenk nuoga ir pastovek pries veidrodi..atsiras valios biggrin.gif
Reik susiimt blink.gif nes veidrodis jau nenori i mane ziuret doh.gif

Siandien geriau kavos su pienu, kitaip negaliu kavos gert, o tokiu oru neiseina negert.. aiku pries tai vandens su citrina ir pora saukstu nemaltu linu semenu.
Prisiskaiciau kad linu semenys padeda isvalyti zarnyna, slakus, cholesteroli sumazina blogaji, o geraji palieka savo vietoj, padeda tustintis.. ir degina riebalus, gerina medz apytaka.

Tai manau kad nepamaisys prie ryziu  mirksiukas.gif

Zodziu prisidedu prie taves, bus lengviau gal kartu  tongue.gif

Tai saunu, kad turesiu kompanione, dviese bus lengviau ir linksmiau biggrin.gif Pasidariau poda zalios arbatos, eisiu gerti, gal kiek citrinos sulciu isilasinsiu. Kol kas apetitas lygus 0.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 11 11, 11:19)
Tai saunu, kad turesiu kompanione, dviese bus lengviau ir linksmiau biggrin.gif Pasidariau poda zalios arbatos, eisiu gerti, gal kiek citrinos sulciu isilasinsiu. Kol kas apetitas lygus 0.

jo kolkas as ir visai nenoriu valgyt.. bet galvoju jau reik issivirt ryziu, nes kai uzeis badas gresia beleka isimest i burna, nesulaukus kol isvirs biggrin.gif
Atsakyti
Jau issiviriau viena ryziu maiseli, kramsnoju siltus ryziukus. Man ryziai visai patinka, manau, kad visai neblogai dientintis su jais biggrin.gif
Atsakyti
Verdu antra ryziu maiseli, nes jau skrandis groja marsa, o kaip kitoms sekasi ?
Atsakyti
Sveikutes, pabandysiu ir as ta ryziu dieta. Kaip tik verdu ryzius. Reik eit dar pasisvert. Tikiuosi istvert tas 3 dienas.
Atsakyti
Sveikos. Faina, kad forumas atgijo thumbup.gif As nieko ryte nevalgiau tad galiu prisijungti clap_1.gif
Praeita men man per 3 dienas nukrito 2.8kg, bet as mielosios sveriu ne sesiasdesimt, todel ir turiu ka numest friends.gif
mano viena pazistama 3d valge ryzius, 3 dienas vistiena ir3 d obuolius tai dabar numetusi gal 15kg. Ir jie negrizta. O ir man tie prarasti 2.8 negrizo. Todel jungiuosi prie jusu .
Tik reikia ryzius gerai apziureti, nes girdejau centruose ryziuose rasta kandziu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(5555col @ 2010 11 12, 08:56)
Sveikos. Faina, kad forumas atgijo thumbup.gif As nieko ryte nevalgiau tad galiu prisijungti clap_1.gif
Praeita men man per 3 dienas nukrito 2.8kg, bet as mielosios sveriu ne sesiasdesimt, todel ir turiu ka numest friends.gif
mano viena pazistama 3d valge ryzius, 3 dienas vistiena ir3 d obuolius tai dabar numetusi gal 15kg. Ir jie negrizta. O ir man tie prarasti 2.8 negrizo. Todel jungiuosi prie jusu .
Tik reikia ryzius gerai apziureti, nes girdejau centruose ryziuose rasta kandziu  fear.gif

Sveika prisijungusi biggrin.gif Zinai, mano numesti 1,5 kg praeita men. irgi negrizo, todel tikiuosi dabar vel atkratyti kokius 1,5 kg, kurie irgi negriztu biggrin.gif Kaip sekasi ? As tuoj eisiu virti pirmo ryziu pakelio. Nuo vakar palengvejau 400 g.
Atsakyti