Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

QUOTE(gress @ 2010 10 07, 07:10)
Labas rytas,  4u.gif saunuole!!!

skaitineju sia tema visalaik, tik kazko geda rasyt, nes nebegaliu pradet dietos laikytis, niekaip  nenusiteikiu ir neistveriu ne dienos, pries metus taip nebuvo.. dabar va sugrizau prie 72kg blush2.gif  g.gif

nezinau kas man cia atsitiko.. o tu saunuole, beje kied dienu issilaikei?

As irgi labai nepasitikiu savo valia, paskutiniu metu labai apsileidau. Bet valia galima isugdyti, jei labai nori to, ko sieki, nes noras- varomoji jega. Labai noriu suploneti ir gerai jaustis, nes kai dzinsu siules braska, tai nelabai koks jausmas biggrin.gif
As neuzsiplesiu is karto daug dienu, tai kol kas apsistojau ties 3. Siandien trecia, paskutine diena. Kai matau svori krentant, tai norisi iki galo issilaikyti. Siandien turiu daug darbo, i parduotuves neplanuoju, tai manau, viskas bus gerai.

Jei tau sunku nusiteikti, nepradek is karto nuo savaites. Pabandyk tik diena. Jei gerai seksis, galesi pratesti. As dienai issiverdu du pakelius ryziu, man pilnai uztenka, nes ryziai labai pripildo skrandi. Valgyk tada, kad pajusi, kad tikrai nori, o geriu visokias arbatas be cukraus ir viena-du puodelius kavos. Dar tinka vanduo, bet as ji nelabai megstu. Prisijuk, pamegink 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės. Taip- ryžinuosi ir aš-jau trečia diena thumbup.gif Visai nesunku, valgyt nesinori- geriu arbatėlę, o vakar dantuką man dar ištraukė tai valgyt noras visai dingo g.gif galiu pasakyt, kad šiandien pasisveriau ir nera 2,100kg thumbup.gif clap.gif clap.gif O valgyt nesinori-manau laisvai atsilaikysiu
Atsakyti
QUOTE(5555col @ 2010 10 07, 08:49)
Sveikutės. Taip- ryžinuosi ir aš-jau trečia diena thumbup.gif Visai nesunku, valgyt nesinori- geriu arbatėlę, o vakar dantuką man dar ištraukė tai valgyt noras visai dingo g.gif galiu pasakyt, kad šiandien pasisveriau ir nera 2,100kg thumbup.gif  clap.gif  clap.gif O valgyt nesinori-manau laisvai atsilaikysiu

Liuks thumbup.gif Kiek dar dienu zadi laikytis ? Man siandien paskutine, nenoriu per daug uzsiplesti pradzioje. Siandien dar nevalgiau, nenoriu. Eisiu tuoj ryziu pirma porcija virti.
Atsakyti
ir as laikausi, tiesa su pertrauka.. vakar su kopustais pagriesijau, tai mano dieta kas antra diena smile.gif
Atsakyti
Issiviriau paskutine porcija ryziu. Noreciau jau kazko kito... bet atsilaikysiu siandien kaip nors, o jau ryt sugalvojau ka pusryciams, tik labai prisiziuresiu, ka dedu i burna, kad nutirpes kilogramas-kitas negriztu atgal su kaupu. Kaip jums visoms sekasi?
Atsakyti
sekasi smile.gif tik labai medaus i arbata norisi...
as tai pomidoru uzkandu... tai cia dieta ar ne? parasyta kad galima.. ten ne tik pomidoras..
Atsakyti
Labas rytas, na ka, baigesi mano ryziu dieta. Sekesi neblogai, alkis nekankino, kita karta vel laikysiuos ( na, gal po kokio men.-dvieju). Rezultatas - minus 1,5 kg per 3 dienas. Neblogai, sakyciau. Savimi patenkinta. biggrin.gif Dabar reikes siek tiek kaloriju paskaiciuoti, kad numesta svori palaikyti, bei viena diena per savaite daryti iskrovos. tuoj gausiu lanka, tai pasuksiu. biggrin.gif Tikuosi vel susimatyti sioje temuteje po menesio-dvieju.
Atsakyti
saunuole tu! sekmes, o as toliau po truputi valau orgaznima.. smile.gif druskytes druskytes. gal iki savaites galo patempsiu smile.gif sekmes tau su lanku, linkiu mazai melyniu smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Taip, man vakar taip pat baigėsi 3 ryžinės dienos. dar šiandiena pusryčių nevalgiau ir nesinori. gal man čia tas ištrauktas dantukas apetitą maistui panaikino g.gif Bet aš nesuprantu, juk dieta yra 9 paru umn.gif trys- ryžiai, trys- vistiena, trys- obuoliai Ar aš nesupratau ko nors????
Per 3 dienas as numečiau 2,800kg, bet turiou pasakyti visada prisivalgydavau vakarais, nes kartais ir 10val gamindavau pietus rytojui-dabar nevalgiau gal del to numeciau daugiau.ka reiskia ideti nors truputi pastangu...
Tai siandien as viena likau bagauti???? manau, kad pasedesiu dar prie ryžių, nes man jų valgyti nesinori-vien pasižiūrejusi i juos soti. Per tri dienas suvalgiau gal 2 maiselius...o paskui - vistiena. Jungiates kas nors prie manes???smile.gif
Atsakyti
niu as dar likau
jau pusryciams prisisveicaiu ryziu

as tai gal ties ryziais ir pomidorais sustosiu ....nepatinka man visteina
va gerai kalafijoru kokiu .. agurkeliu i ta vieta
smile.gif
Papildyta:
niu bet man taip gerai ryziai lenda... tikrai daugiau nei 6 saukstus ju suvalgau.. musu visa siema labai megsta, tai gerai... nes dar ir daugiau suvalgyciau... nelieka...
jauciu man reikia ieskotis neskanesnes dietos...
Atsakyti
Tarp kitko vakar papuoliau I RIMI megoje tai ryziu toks pasirinkimas, kad net nustebino -gal kokia 20rusiu.... dietinkis ir norek
matysiu kiek as cia trauksiu, bet nemanau, kad didele nuodeme i tarpa suvalgyt obuoli ar nevalgan vistienos valgyti ka nos lieso ir mazai. Kopustai irgi nekaloringi....
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
o kaip po sios dietos svoris stabilizuojasi ar vel sokteli gerokai i virsu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minguliux: 10 spalio 2010 - 18:13