QUOTE(gress @ 2010 10 07, 07:10)
Labas rytas,
saunuole!!!
skaitineju sia tema visalaik, tik kazko geda rasyt, nes nebegaliu pradet dietos laikytis, niekaip nenusiteikiu ir neistveriu ne dienos, pries metus taip nebuvo.. dabar va sugrizau prie 72kg
nezinau kas man cia atsitiko.. o tu saunuole, beje kied dienu issilaikei?

skaitineju sia tema visalaik, tik kazko geda rasyt, nes nebegaliu pradet dietos laikytis, niekaip nenusiteikiu ir neistveriu ne dienos, pries metus taip nebuvo.. dabar va sugrizau prie 72kg

nezinau kas man cia atsitiko.. o tu saunuole, beje kied dienu issilaikei?
As irgi labai nepasitikiu savo valia, paskutiniu metu labai apsileidau. Bet valia galima isugdyti, jei labai nori to, ko sieki, nes noras- varomoji jega. Labai noriu suploneti ir gerai jaustis, nes kai dzinsu siules braska, tai nelabai koks jausmas

As neuzsiplesiu is karto daug dienu, tai kol kas apsistojau ties 3. Siandien trecia, paskutine diena. Kai matau svori krentant, tai norisi iki galo issilaikyti. Siandien turiu daug darbo, i parduotuves neplanuoju, tai manau, viskas bus gerai.
Jei tau sunku nusiteikti, nepradek is karto nuo savaites. Pabandyk tik diena. Jei gerai seksis, galesi pratesti. As dienai issiverdu du pakelius ryziu, man pilnai uztenka, nes ryziai labai pripildo skrandi. Valgyk tada, kad pajusi, kad tikrai nori, o geriu visokias arbatas be cukraus ir viena-du puodelius kavos. Dar tinka vanduo, bet as ji nelabai megstu. Prisijuk, pamegink