Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

QUOTE(RyzaLape @ 2010 10 05, 21:17)
as paprastus  ryzius valgau. tai man  puikiai... puoda issiviriau, puoda susveiciau smile.gif  vakare dar  pomidoru uzsigardziavau... o druska  jie ir  taip  varo lauk.. kalio ir kalcio net  trukti  gali... tai jei  bus  trupinelis ant  ryziu tai  gal nepakenks ?
o klausykit,  gerti galima tik  zalia arbata?  as tokios  ni ni..  nemiegu nuo jos naktim... tai gal  zoleliu  tinka?

Bet kokia zoleliu arbata tiks, tik svarbu be cukraus. Man skanu zalia, tai geriu ja. Pirma diena atsilaikiau gerai, sekmes ryt visoms besilaikancioms ! Labanakt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms! Ryte pasisveriau - minus 800 g biggrin.gif Kol kal valgyti nenoriu, gurksnoju kavyte, veliau esiu virtis ryziu. Kaip jums sekasi?
Atsakyti
Labas ryts, o as pagurksnojau kakavos be cukriaus ir visai valgyt nenoriu.. noretusi ant puodo... bet nesigauna kazkaip... matyt per mazas spaudimas pilve smile.gif
paskaiciau ka rasot... man kaip tik namie sunkiai dietintis gaunasi.. maistas pries akis.. taip ir norisi isikabinti dantimis.. o mieste - ramybe... reikalai, tempas, begimas ir ner kada vlgyt.. net pagalvot apie zyzius smile.gif
kg savaime krenta smile.gif tik kad va.. as namie daugiau sedziu........
Papildyta:
galvoju, dar koki sporteli prideti prie dietos.. presiukui pvz... gal dar geriau gautusi...
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2010 10 06, 07:46)
Labas  ryts,  o as pagurksnojau  kakavos  be cukriaus ir visai  valgyt nenoriu.. noretusi  ant  puodo... bet  nesigauna kazkaip... matyt per mazas  spaudimas pilve smile.gif
paskaiciau  ka rasot... man kaip tik  namie  sunkiai dietintis  gaunasi.. maistas pries akis.. taip ir  norisi  isikabinti  dantimis.. o  mieste - ramybe... reikalai, tempas,  begimas ir  ner kada  vlgyt.. net pagalvot apie  zyzius smile.gif
kg savaime  krenta smile.gif tik kad va.. as namie  daugiau  sedziu........
Papildyta:
galvoju, dar koki sporteli prideti  prie  dietos.. presiukui  pvz... gal dar  geriau  gautusi...

Mano darbas daugumoj namie, prie dokumentu, zinoma, turiu reikalu ir mieste, dar vaikus vezioju i burelius, tai nesedziu kaip prilipusi tik namie. Dietai svarbu nusiteikimas, kad kitu produktu valgyti negalima. As, prisimenu, viena karta net 10 dienu valgiau tik kruopas ir geriau kruopu nuovirus, ir nieko, istveriau biggrin.gif siandien tualete buvau, viduriai kietoki, sakiau, jei kas, klizma pasistatysiu tokia momentine mikrolax. O del sporto tai labai sveika pasportuoti. As anksciau darydavau pratimu pilvo presui, reikia vel atsisiusti, ir dar galvoju pirkti sukti lanka. Mano problematiskiausia talijos-klubu sritis. Tai toliau ryzinames siandien? biggrin.gif
Atsakyti
ryzinames ryzinames.. tik kad va troskinu raugintus kopustus seimai.. jau dabar seiles tysta.. vien nuo kvapo. doh.gif . o kai bus gatavi jauciu nesitvers mano sirdis...ir skrandis... bet kopustai tai ne pyrageliai... gal labai nepagadins reikalo.... blush2.gif

lanka nori ta su magnetais sukti? pas mano mama yra... bando is naujo atrsti talija.. biggrin.gif tai pabandziau - vienos melynes ant sonu... schmoll.gif ne man tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2010 10 06, 08:51)
lanka  nori ta su magnetais sukti?  pas mano mama yra... bando is naujo atrsti  talija.. biggrin.gif  tai  pabandziau -  vienos  melynes ant sonu...  schmoll.gif  ne man tai  schmoll.gif

jau uzsisakiau lanka su tokiais rutuliukais, suksiu ne ant nuogo kuno, tai gal neprisivarysiu melyniu ? g.gif Sekmes tau siandien! Einu virti ryziu...
Atsakyti
sukau ant storo megstinio.. ojoj kaip skauda.. ir melynes kokioooos . pas mama irgi , bet ta kencia..
Atsakyti
Sveikutes. Aš vakar per daug ryžių išsiviriau, nes valgyti man ju visai nesinori- suvalgiau gal kokius 6 šaukštus ir nesinori....Iki penkiu sedžiu darbe, atsigeriu arbatos....grizus namo sunkiausia, nes reikia vakariene ir pietus kitai dienai šeimai pagaminti, bet vakar atsilaikiau-isskyrus paragavima(aisku ne šaukstais)Tikriausiai atejo toks metas kai pačiai norisi siekti užsibrėžto tikslo.O pilvas net negurgia- sakau gal užrūdijo nuo tų 6 šaukstų??smile.gif tongue.gif Jaučiu, kad jis tuščias, bet alkio protrūkio nėra...Matysim kas bus vakare gaminant valgi. Oi- važiuosiu pas stomotologa tai ir valgyt nebus kaip gamint-sunkiausia pardėse bus atsilaikyt blink.gif
Atsakyti
as kai alkana, tai priperku ko visai nereikia ...
Atsakyti
Buvau parduotuvej, tai nupirkau siokio tokio maisto, bet pripulti netrauke. Tik kai dariau dukrai sumustini su tokia skania saulegrazu duona, tai kazkaip labai uzsmaniau jos... bet atsilaikiau biggrin.gif Geriu zalia arbata su metomis ir laukiu, kol isvirs mano eiline ryziu porcija. Ryziai labai gerai uzlipdo skrandi, ilgai soti jauciuosi, ziuresiu, kaip bus vakare biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites! Ar yra dar besiryzinanciu su manimi? biggrin.gif Vakar diena praejo puikiai, net pavargusi nesijauciau. siandien pasisveriau - dar minus 500 g. Liuks thumbup.gif Siandien toliau kovoju su lasiakais, man bus paskutine ryziu diena, kas su manimi?
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2010 10 07, 09:06)
Labas rytas, mergaites! Ar yra dar besiryzinanciu su manimi? biggrin.gif Vakar diena praejo puikiai, net pavargusi nesijauciau. siandien pasisveriau - dar minus 500 g. Liuks thumbup.gif Siandien toliau kovoju su lasiakais, man bus paskutine ryziu diena, kas su manimi?

Labas rytas, 4u.gif saunuole!!!

skaitineju sia tema visalaik, tik kazko geda rasyt, nes nebegaliu pradet dietos laikytis, niekaip nenusiteikiu ir neistveriu ne dienos, pries metus taip nebuvo.. dabar va sugrizau prie 72kg blush2.gif g.gif

nezinau kas man cia atsitiko.. o tu saunuole, beje kied dienu issilaikei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gress: 07 spalio 2010 - 07:15