Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

jei ryt gausiu ryziu ir as valau organizma smile.gif
Atsakyti
Nu vargse as vargse g.gif Gyvenu tokiam suknistam mieste, kad visose parduotuvese ryziu nevalytu neradau bash.gif Kur dar galima ju ieskot?
Atsakyti
ir as dar negavau... kai jau rasiu pasidalinsiu naujienom smile.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien pradedu 3 dienu ryziu dieta. Valgysiu po du pakelius ryziu i diena, gersiu zalia arbata, vandeni, na, dar kelis puodelius kavos, nes be jos neiseis, manau. Daugiau nieko stengsiuosi ne i burna neimti. Siuo metu sveriu 58 kg, labai nepatenkinta savo svoriu su ugiu 160 cm, tikiuosi atsikratyti 2-3 kg. Parasysiu, kaip man sekasi. Kas su manimi? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute Palaiminta. Taip jau sutapo, kad ir as pradejau siandiena ryziu dietą, tik...mano "gabaritai "gerokai riebesni mega_shok.gif Mano ūgis 167, o svoris...........86kg. va čia yra del ko kankintis doh.gif Nors niekas man tiek svorio neduoda, bet velniai žino kas pas mane tiek sveria... fear.gif
na, o siandiena rytas prasidejo ryžiais, kol radau naturalių, o kol juos išviriau...Gal aš nemoku ju virti, bet jie kieti kaip akmenys doh.gif
Kaip jūs verdat? o dabar pietu dar nieko nevalgiau nes nenorejau-dar rytinius 3 šaukstus virskinu, nu bet burnos kvapas nuo jų....net pykina 3 kart be eiles dantis ploviau thumbup.gif Gal man cia ne taip, kaip visoms sad.gif
na, o toliau matysim kas gausis-palaikysim ryšy, bet pokolkas valgyt nesinori...
Atsakyti
o jei pabandyt paprastais plikytais ryziais...hm.. negi nesigautu?
Atsakyti
Sveikos prisijungusios biggrin.gif tikrai nesuku sau galvos del tu ryziu rusies. Isimeciau i puoda pakeli tailandietisku ryziu, isvire man jis per 20 min. ir kramsnoju. Kol kas viskas einasi pagal plana, nesijauciu alkana, o ir ryziai visai skanu biggrin.gif Uzsigeriu zalia arbata be cukraus, taip pat isgeriau 1 puodeli nesaldintos kavos. Man sunkiausia su apetitu kovoti vakarais, pirma dienos puse lengvai praeina. Parasysiu kaip sekasi i vakara. Ir jus dalinkites.
Atsakyti
Aha, aš priskaičiau, kad reikia natūralių, nes jie yra prisotinti visokių organizmą ir žarnyną valančių medžiagų tai ir ieskojaų jų kaip aukso, nes niekur pirkti nera. Reikes ir man pakeliuka isimest paprastų ir išsivirti.Nuo ryto suvalgiau dar tik 3 šaukstus, o galvojau, kad ryte juos rysiu-teisingiau lesiu thumbup.gif
na matysim kaip bus toliau...laikomes
Atsakyti
Laikausi neblogai, verda antras ryziu maisiukas, nes jau skrandis pradejo gurgti marsus biggrin.gif Manau, kad su siuo maisiuku ir issiversiu iki vakaro. Parasykite, kaip jums einasi.
Atsakyti
o kodel negalima det druskos? juk ne anglivandenis, neturi kaloriju.. vos vos jei ar cia taip reikia kad be skonio butu ir kuo maziau suvalgyt noretum.?

seip as ryziu tai nerealius kiekius galiu suryti.. idomu kaip cia tie kilogramai kristu.. g.gif
pradzioj parasyta, kad galima valgyt kiek nori tu zyziu tongue.gif
o psakaiciau tuos dietos dienu meniu.. ten ir darzoviu leidziama. na tai ... man tada ryziai lenda puodais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RyzaLape: 05 spalio 2010 - 17:49
QUOTE(RyzaLape @ 2010 10 05, 17:40)
o kodel negalima  det  druskos? juk ne  anglivandenis, neturi kaloriju.. vos vos jei ar cia taip  reikia kad be skonio  butu ir kuo maziau suvalgyt noretum.?

seip as  ryziu  tai nerealius kiekius galiu suryti.. idomu kaip cia tie kilogramai kristu.. g.gif
pradzioj parasyta, kad galima valgyt kiek nori  tu zyziu  tongue.gif
o psakaiciau tuos dietos dienu meniu.. ten ir darzoviu leidziama. na tai ... man  tada  ryziai lenda puodais  lotuliukas.gif

Tikrai jeigu ryti be saiko juos, tikrai niekas nenukris. Reiketu apsiriboti kokiais 200-250 g nevirtu ryziu. O drukso nededa tam, kad ir organizma jie taip pravalytu, tai butu dvigubas efektas biggrin.gif Valgau paskutine porcija ryziu be druskos. Skonis toks siaip sau, alia kad valgyt norisi... greitia turbut eisiu i lova, kad nesusigundyciau kouo kitu. Cia reikia tvirto apsisprendimo ta triju dienu dieta pabaigti iki galo. Kaip jums sekesi pirma diena ?
Atsakyti
as paprastus ryzius valgau. tai man puikiai... puoda issiviriau, puoda susveiciau smile.gif vakare dar pomidoru uzsigardziavau... o druska jie ir taip varo lauk.. kalio ir kalcio net trukti gali... tai jei bus trupinelis ant ryziu tai gal nepakenks ?
o klausykit, gerti galima tik zalia arbata? as tokios ni ni.. nemiegu nuo jos naktim... tai gal zoleliu tinka?
Atsakyti