Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

Sveikos! Kas startuoja su manimi nuo siandienos? 4u.gif Reikia pagaliau susiimti...
Atsakyti
Sveikos, vat nuo siandienos pradejau laikytis grikiu dietos, tik aisku biski druskos idedu beverdant, nes kitaip net negaleciau sauksto suvalgyt ju ir siaip man tie grikiai nelabai prie sirdies, man skaniau ryziai, tai galvoju ryt valgysiu ryziu, kazin nieko jei pakeisiu tas dietas smile.gif ? Nes jau kaip pagalvoju kad rytoj grikiai, tai net noro nera biggrin.gif Zadu valgyti vien ryzius ir gal darzoves, manau su ryziais daugiau galima kazka pasigaminti, tai kario isideti, tai pamidoro padazo, tai su vaisiais ir t.t.
Papildyta:
Pamirsau pamineti, kad mano pradinis svoris 62 kg kokie, nes nelabai tikslos mano svarstykles, noreciau numesti kokius 5 kg. Ugis - 160.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snekutealio: 26 rugpjūčio 2010 - 21:24
QUOTE(snekutealio @ 2010 08 26, 21:24)

snekutealio, 26 Rug 2010 - 21:24, para�ė:

snekutealio, 26 Rug 2010 - 21:24, para�ė:

Sveikos, vat nuo siandienos pradejau laikytis grikiu dietos, tik aisku biski druskos idedu beverdant, nes kitaip net negaleciau sauksto suvalgyt ju ir siaip man tie grikiai nelabai prie sirdies, man skaniau ryziai, tai galvoju ryt valgysiu ryziu, kazin nieko jei pakeisiu tas dietas smile.gif ? Nes jau kaip pagalvoju kad rytoj grikiai, tai net noro nera biggrin.gif Zadu valgyti vien ryzius ir gal darzoves, manau su ryziais daugiau galima kazka pasigaminti, tai kario isideti, tai pamidoro padazo, tai su vaisiais ir t.t.
Papildyta:
Pamirsau pamineti, kad mano pradinis svoris 62 kg kokie, nes nelabai tikslos mano svarstykles, noreciau numesti kokius 5 kg. Ugis - 160.

Papildyta:

Manu pamidorų padažas tai visai ne į temą, bet šiaip galima pakeisti ryžius grikiais vistiek esmė kiek jų suvalgysite, jei valgysite tonomis tai nieko gero nebus 4u.gif
Atsakyti
Na siaip pamidoru padazas turi 0 g riebalu, tai gal visai nieko truputi suvalgyti... Juk geriau vis ka nors paivairinti tuos ryzius, nes kitaip paskui isvis i juos nebegalesi ziureti...
Atsakyti
Nors aisku, ten yra drusku, tai tik tiek blogai...
Atsakyti
QUOTE(snekutealio @ 2010 08 27, 11:46)

snekutealio, 27 Rug 2010 - 11:46, para�ė:

snekutealio, 27 Rug 2010 - 11:46, para�ė:

Ir dažiklių ir visokių kitų dalykų, na aš manau, kad tokie visokie padažai tikrai netinka dietoms, o tuo labiau vieno produkto dietoms. Manau, kad jau daug geriau būtų suvalgyti pomidorą prie tų ryžių 4u.gif
Atsakyti
Tai aisku pamidoras kur kas geriau nei padazas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano rezultatai po dvieju dienu ryziu valgymo 1.5 kg smile.gif)) visgi veikia ta dieta, aisku gal tik cia vanduo isejo...
Atsakyti
Aš ir maitinuosi ryžiais jau kelias dienas (-2,3 kg), jau vieną d su daržovėm keičiau, antrą - su jogurtu. Norėjau paklausti, kaip dažnai einat "kieto reikaliuko"? Man sunkoka g.gif Galvoju, gal ryžius pavirti su džiovintų slyvų ar abrikosų gabaliukais. Nebandėt?
Atsakyti
Nejaugi niekas nesėdi "ant ryžių"??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nessyte @ 2010 08 30, 23:10)

nessyte, 30 Rug 2010 - 23:10, para�ė:

nessyte, 30 Rug 2010 - 23:10, para�ė:

Nuo rytojaus jungsiesiu ir aš prie jūsų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi prie jusu ir pasizadu nusipirkti ie aisku valgyti ryzius smile.gif
Atsakyti