Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

labas visoms. siandien man pirma diena. reikia kazka daryti, svori mesti. simonalis, uzeinu karts nuo karto. kaip jums sekesi? kaip dabar jums?
Atsakyti
niekas man nepavyko,norejau pradeti bet...Tai tikrai dabar nuo rytojaus.tai gal kad niekas man nepadejo,pasikeldavau supermamu kluba nieks nieko ir isejo pazadais po DVIEJU TRIEJU DIENU. IS po pavasario priaugusi nesu ,bet taip Sigitute ir neprisiruosiau iki soil.Davai pradedam(l.gerai kad siandien pasikeliau sup.mamu kl.)Rasyk Sigitute kaip tau ,tikriausiai jau per tas tris d.truputi jau rezultatai matosi.Nezinau man tai labai didelis azartas jei man kompanija padeda palaikyti.Gerai ryt parasysiu. SEKMES VISOS MERGINOS.
Atsakyti
Labas.Siandien sekmadienis rugpiucio 8d.sveriu 81kg.Pradedu laikytis ryziu dietos.Sigitute rasyl kaip jums sekasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simonalis @ 2010 08 08, 11:55)
Labas.Siandien sekmadienis rugpiucio 8d.sveriu 81kg.Pradedu laikytis ryziu dietos.Sigitute rasyl kaip jums sekasi. ax.gif

sveikos
as ir pabandysiu jus dietos nes reik man per dvi savaites numesti bent 4 kg. jau laikausi dietos, nevalgom po 18vla zinoma snegiesi bet sunku labai.
turiu klausima apie tuos ryzius. jie neslifuoti tai kas cia do ryziai? taip ir vadinas?
nes visdadaperku plikytus, tai turbut netinka sitie
Atsakyti
ryziai bet kokie tik vandeny virti be druskos.Nors 3d.pasistenkit vien ryzius,paskui galesit ir agurkiuka.pomodora.virta kiausini,slaunele vitra vandeny.ar bet koki nekALORINGA MAISTA.rYZIU GALIT VALGYTI KIEK NORIT., BADAUTI NEREIKIA.VISAI NEBLOGA DIETA KAI TIK PRADETI NORETI KAZKO TAI UZVALGYTI ,UZKANDI RYZIU,IR VISKAS NORMAKU. PAV. KAD IR RYZIUS BISKUTI PAGARDINTI ,UZSIDETI GRIETINES 10 PROCENTU.MAZA SAUKSTELI. KITAS PAVIZDYS-RYZIU IR AGURKU SU POMODORAIS ,BISKUTI DRUSKOS,IR PRISIVALGIAU KIEK NOREJAU DIDZIAUSIA SALOTINE SUVALGIAU SALOTU.
Atsakyti
Jungiuosi ir as i jusu komanda. Pradinis svoris ~65kg smile.gif
Nors jau kelias dienas bandziau su ryziais draugauti,bet vis koki kasni "ne i tema" suvalgydavau blush2.gif tai siandien pietums ryziai ir vakarienei ryziai. Tikiuosi akys nesiusiares kaip kinieciams,ryzius bevalgant g.gif
Atsakyti
Labas mergytes.Trecia diena siandien laikausi ryziais sumazejo 1kg.(bet cia tik skysciai sumazerjo organizme,kadangi organizmas nebegauna tiek skysciu is ryziu)Laikausi toliau.sekmes ir jums.(Man 50m. sveriu 80kg.)bet as savo padarysiu ir numesiu savo 5kg. kuriuos labai noriu. ciau.rasykit kaip sakasi jums. verysad.gif
Atsakyti
Labas.Tai va man neblogai sekasi per 5d.numeciau 2,5kg.Nuotaika nebloga laikausi toliau. 4u.gif
Atsakyti
Gaila ,niekas man verysad.gif nepalaiko draugyste.
Atsakyti
sveikos. tada parasiau, niekas man kompanijos nepalaike, tada 3 dienas tik pasilaikiau ir paluzau... smile.gif na, bet nors tris dienas pabuvau, pasivale kazkiektais organizmas..
siandien pradejau laikytis, bet per pietus neislaikiau - kaimynas slyvu is savo sodo atnese (as uk ir cia tai yra retenybe). todel pavalgiau kazkiektais, bet labai kirmeletos tos slyvos, tai vrsiu vyrui uogiene. o as bandysiu gal rytoj arba poryt pradeti.
kaip sekasi kitoms?
Atsakyti
Labas.Davai Siga pradedam,tas pats ir man,pradedu ir vel per nieka,dukte parvaziavo is vestuviu parveze pyragu ir ciau ryziukai.negalejau susilaikyti.Siandien dar nieko nevalgiau pradedu.1kg kaip ir sugryzo matyt netikras lasiniu nukritimas buvo.Pvasari tai labai gerai man pavyko jokiu kliuciu nebuvo 8kg.kai numeciau. labai noriu 75kg.sverti man senai bobai butu ok.Parsyk Siga(tikiuosi toks jusu vardas) man tai reikalingas bendravimas.parbebu is darbo is karto prie kompo,kaip sekasi idomu mano draugem.Rsyk.
Atsakyti
Simonalis, labas smile.gif
nesi tu tokia sena... biggrin.gif bet pasakysiu, kad visos norim buti grazios nepriklausomai nuo amziaus. su metais grozis kinta, bresta, man labai grazu.
siandien as burokeliu sriubytes issiviriau, tai nesilaikau as tos dietos dabar smile.gif
bet va, nuo kada cia galvoju - ryt ar poryt. o gal geriau po savaites. nes po savaiotes mano maziuko 4-as gimtadienis. tai ir isfgerti truputuka noresiu. o po dietos labai greitai kazkaiptais apsigirsta.
as tai tada cia uzklysiu paziureti jums kaip sekasi ir jus moraliskai palaikyti. tai laikykites!!!
Atsakyti