Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

Sveikos smile.gif Aš kai laikiausi šitos dietos, niekur neradau rudujų ryžių(nes tokių nėra matyt pas mus), todėl pirkau plykytų ir laukinių mišinį. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 04 25, 18:44)
Sveikos smile.gif Aš kai laikiausi šitos dietos, niekur neradau rudujų ryžių(nes tokių nėra matyt pas mus), todėl pirkau plykytų ir laukinių mišinį. wink.gif

BUvo pas mus BOSTO firmos lyg... Bet kai dingo, tai dingo.. verysad.gif O kokie super jie man buvo: ir skanus lb, ir jokiu prieskoniu nereikalaiujantys.. smile.gif
Gaila, kad daugiau ju nesimato prekyboje.. verysad.gif
Atsakyti
na va ir as prisijungiu prie jusu 4u.gif rolleyes.gif nuo siandienos dvi savaites tik ryziai smile.gif na gal kuriom dienom ir virta vistos krutinele paivairinsiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Pati ilgai ieskojau ir pagaliau radau pirkt ruduju ryziu thumbup.gif tai skubu pasidalint informacija su jumis... smile.gif taigi maximoje prie ekologisku produktu yra rudieji ryziai, 500g kainuoja apie 8lt smile.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeetus, nu as ir valios neturiu............... mano dieta teruko vos pusdieni....... merginos, kaipgi man issilaikyt ilgiau? verysad.gif
Atsakyti
[quote=change,2010 05 04, 22:36]
jeeeeeeeeetus, nu as ir valios neturiu............... mano dieta teruko vos pusdieni....... merginos, kaipgi man issilaikyt ilgiau? verysad.gif

na kaip sakoma, reikia tik labai noreti, pasistengti ir tiketi!! smile.gif na man ryziai patinka, pats megstamiaisias garnyras, o pastaruoju metu tampa pagrindiniu patiekalu ax.gif tai tu nusiteik ir mastyk kad nenori nieko kito, o tik ryziu smile.gif
Atsakyti
ech.......... galetu buti kokia bulviu koses dieta biggrin.gif na reiks susikaupti g.gif
Atsakyti
Sveikutes
Na ka, lygiai pries menesi pasigimdziau, taip jau nutiko, kad lialiaus nebemaitinu, reikia laikytis dietos, tad nusprendziau pabandyt su ryziais. Pradedu nuo pirmadienio. Tikrai tikrai ax.gif
Pries kelias dienas jau pradejau mazint maisto kieki ir nusistaciau valandas, t.y. valgau 12,15 ir 18 valandomis, valgiau laaabai mazai, nors ir buvo silpna, bet noras sulieknet nugali viska, ir jau numeciau 4kg per 5dienas.
Linkiu visoms bendrazygems sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos..

Na ka as nuo snd sesiu ant ryziu.. Tris dienas valgysiu, po viena pakeli ryziu i diena.. smile.gif

Tikiuos bent kazkiek zvorio nukris.. blush2.gif
Atsakyti
ou merginos kas laikosi dietos as nuo ryt pradedu!
Atsakyti
Paskaita - diskusija PC Gedimino 9, 3 a. Vilniuje

LIEPOS 19 d. 18.00 val.
"Kraštutinumai mityboje (vegetarizmas, badavimas, mono dietos...). Kodėl suvokdami ar nesuvokdami ekspermentuojame su savo organizmais, bandome įvairias mitybos sistemas, laikomės dietų, badaujame, neapsvarstydami šių ekspermentų padarinių. Ar tikrai tokia nekalta vegetarinė, veganinė mityba? Ar tikrai, kas tinka draugui, tinka ir Jums?

Paskaitas veda Asmenybės sąmoningumo ugdymo centro vadovė Nerija Kondratenko.
Paskaitų kaina 10 Lt.
Daugiau informacijos tel. 861851851 arba el. p. registrascom@gmail.com
www.luxvita.visiems.lt
Atsakyti
QUOTE(geruteee88 @ 2010 07 10, 18:23)
ou merginos kas laikosi dietos as nuo ryt pradedu!

as laikausi ir jus palaikau jei laikotes
Atsakyti