Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

Labai jau tradicine g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 01 27, 19:03)
Sveikos merginos,
as irgi planuoju suknele ebay pirkti, bet labai biaju del kokybes ir medziagos, bet bandysiu.

Mano norima suknele: http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting

Ka manote?

Na suknutė tiesiog nuostabi wub.gif bet vat aš nepirkčiau nes Feedback: 95.9 % Positive tiktai... o ir pardavimų labai maža... tad nerizikuočiau, ieškočiau kitos. Šiaip visada vadovaujuosi taisykle perkant iš e-bay, kuri sako, kad feedback negali būt mažiau 98 %, tada tikrai jau galiu mąstyt, kad gausiu patikimą prekę smile.gif vat vakar atkeliavo mano lancom šešėliai, tai viskas ok smile.gif (pirkta feedback 100 %)
Paieškok tos pačios suknutės tik pas kitus pardavėjus, manau, kad tikrai rasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 01 27, 22:43)
Na suknutė tiesiog nuostabi  wub.gif  bet vat aš nepirkčiau nes Feedback: 95.9 % Positive tiktai... o ir pardavimų labai maža... tad nerizikuočiau, ieškočiau kitos. Šiaip visada vadovaujuosi taisykle perkant iš e-bay, kuri sako, kad feedback negali būt mažiau 98 %, tada tikrai jau galiu mąstyt, kad gausiu patikimą prekę smile.gif vat vakar atkeliavo mano lancom šešėliai, tai viskas ok smile.gif (pirkta feedback 100 %)
Paieškok tos pačios suknutės tik pas kitus pardavėjus, manau, kad tikrai rasi wink.gif

Sia suknele pamaciau Meggie Sottero tinklapyje ir labai labai patiko, ieskojau kelias dienas ebay ir radau tik pas sita pardaveja, bet dabar reiks paieskoti labaiu.. blush2.gif
Jei kuri pamatytumet, buciau labai dekinga uz nuoroda.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 01 27, 22:43)
Na suknutė tiesiog nuostabi  wub.gif  bet vat aš nepirkčiau nes Feedback: 95.9 % Positive tiktai... o ir pardavimų labai maža... tad nerizikuočiau, ieškočiau kitos. Šiaip visada vadovaujuosi taisykle perkant iš e-bay, kuri sako, kad feedback negali būt mažiau 98 %, tada tikrai jau galiu mąstyt, kad gausiu patikimą prekę smile.gif vat vakar atkeliavo mano lancom šešėliai, tai viskas ok smile.gif (pirkta feedback 100 %)

Gal gali parasyti pardavejo pavadinima...
Atsakyti
QUOTE(jurate1603 @ 2009 01 28, 12:56)
Gal gali parasyti pardavejo pavadinima...

Jei kalba eina apie pardavėją iš kurio pirkau šešėlius tai jo parduotuvė vadinasi ELITE COSMETICS, vakar išmėginau šešėlius - tai tikrai ne klastotė, nes jau taip gerai laikė ir taip ilgai biggrin.gif likau labai patenkinta thumbup.gif . Jei suknutę pamatysiu kur kitur būtinai pranešiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://cgi.ebay.co.u...D...A1|240:1318

vat kokią suknutę radau smile.gif kaip jum atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 01 29, 22:16)

vat kokią suknutę radau smile.gif kaip jum atrodo?  g.gif

Man tai labai patinka jos virsutine dalis wub.gif bet as pati nenoriu tokios "uodegos", bet siaip tai thumbup.gif

P.s. as visdar savo nerandu pas kita kita pardaveja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 01 29, 22:16)

vat kokią suknutę radau smile.gif kaip jum atrodo?  g.gif

Visko per daug ir uodega bus labai nepatogi... Ir isvis, man patinka tokios elegant 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Pirkom ir mes pora sukneliu is ebay doh.gif Nuotraukuose aisku labai grazios buvo, bet kai atsiunte tai blink.gif As turbut labai prikabi, bet pasiuvimo kokybe prasta ir medziaos pigios, papuosimai baisus (tikrai uz tokia kokybe nevertejo moketi net tu 400 lt.)
O del tu feedbacku, tai irgi neaisku - mes pirkome is pardavejo, kurio buvo 100% positve, bet labai nusivileme unsure.gif O be to pirkome per tarpininke, tai sakeme jai, kad kokybe nepatiko, bet ji vistiek pardavejui parase gerus atsiliepimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2009 01 31, 20:10)
4u.gif
Pirkom ir mes pora sukneliu is ebay  doh.gif Nuotraukuose aisku labai grazios buvo, bet kai atsiunte tai  blink.gif As turbut labai prikabi, bet pasiuvimo kokybe prasta ir medziaos pigios, papuosimai baisus (tikrai uz tokia kokybe nevertejo moketi net tu 400 lt.)
O del tu feedbacku, tai irgi neaisku - mes pirkome is pardavejo, kurio buvo 100% positve, bet labai nusivileme  unsure.gif O be to pirkome per tarpininke, tai sakeme jai, kad kokybe nepatiko, bet ji vistiek pardavejui parase gerus atsiliepimus  g.gif

"positive feedback" 100 procentu dar nereiskia, kad pardavejo SUKNELES yra geros, juk kityi parduoda daugiau kazka nei sukneles, todel reikia visus feedback'us perskaityt ir paziuret ka zmones pirko, kad atsiliepe teigiamai. o tarpininke paliko teigiama atsiliepima, nes bijojo, kad pardavejas nepaliktu jai neigiamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 02 02, 18:42)
"positive feedback" 100 procentu dar nereiskia, kad pardavejo SUKNELES yra geros, juk kityi parduoda daugiau kazka nei sukneles, todel reikia visus feedback'us perskaityt ir paziuret ka zmones pirko, kad atsiliepe teigiamai. o tarpininke paliko teigiama atsiliepima, nes bijojo, kad pardavejas nepaliktu jai neigiamo  smile.gif

Tas pardavejas tik sukneles pardavinejo mirksiukas.gif mes viska perziurejom smile.gif
O del ko tarpininke teigiama atsiliepima paliko mes supratom, bet tai esmes nekeicia doh.gif Rezultatas lieka toks pat - geri feedbackai ir bloga kokybe rolleyes.gif Tik sakau, kad 100% positive dar nieko nereiskia.
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2009 02 02, 17:59)
Tas pardavejas tik sukneles pardavinejo  mirksiukas.gif mes viska perziurejom  smile.gif
O del ko tarpininke teigiama atsiliepima paliko mes supratom, bet tai esmes nekeicia  doh.gif Rezultatas lieka toks pat - geri feedbackai ir bloga kokybe  rolleyes.gif Tik sakau, kad 100% positive dar nieko nereiskia.

na, tai keista tada labai, nes jei zmones patenkinti, tj gal tada tikrai esate labai priekabi ax.gif 4u.gif neysizeiskite 4u.gif
Atsakyti